Ana SayfaYazarlarŞekil ve boyutlarıyla meme estetiği operasyonları

Şekil ve boyutlarıyla meme estetiği operasyonları



Göğüs boyutu ve şekli kadınların her zaman bir numaralı estetik kaygısı olmuştur. Artık çok daha güzel bir dekolte bölgesine sahip olmak için göğüslerinize hacim katacak kalıcı çözümlere yönelebilirsiniz.

Küçük göğüsleriniz varsa

Günlük olarak push up sutyen giyen kadınların en büyük sorunları yeterince hacimli olmayan göğüslerini bu sutyenlerle gün boyu sıkıştırmaları göğüs şeklinnin bozulmasına neden olabilir. Bu tarz sutyenler göğüs dokusunu dıştan içe doğru çekerek proporsiyonunu ve dolayısıyla kavisini bozabiliyor. Göğsünüzün boyutlarıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız kalıcı çözümlere başvurmanızın zamanı gelmiştir.

Bilmeniz gereken bir detay

Göğüs büyütme implantları kalıcı büyüklük ve güzel şekil verse de onları da bir sure sonra implantınızın cinsine göre yenilemeniz gerekebilir. Bu süre ilk göğüs büyütme ameliyatınızın sonrasındaki 10-15 senedir. Ömür boyu garantili implantlar da mevcuttur.

Operasyon kimler için iyi?

Göğüslerinin şeklini veya boyutunu kalıcı olarak değiştirmek isteyenler meme büyütme operasyonu için ideal adaylardır.

Göğüs büyütme implantları göğüs şekil, büyüklük veya dolgunluk vermek üzere kasın altına üstüne veya arasına yerleştirilen silikon ya da salin dolgularla yapılır. Doğal duran göğüsler için vücut şekliniz, kilonuz, yaşınız gibi etkenler önem taşır. En doğal sonuçlar için göğsün profili, şekli ve pozisyonu kadar çapını ele almakta bu operasyon için önemli etkenlerden biridir. Eğer vücuda göre gereğinden büyük bir göğüs yapılırsa, göğüs kafesinin kenarlarından belli olmaya başlarlar. Çok yukarıda “top” gibi görünebilirler. Her zaman doğal görünüme uygun boyutlarda implantlar tercih edilmelidir.

Sevgiyle,

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı 

www.memeestetiksanati.com

facebook: GuncelEstetik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI