Ana SayfaYazarlarBatya`nın Harikalar Diyarı

Batya`nın Harikalar Diyarı

Gerçekten tam anlamıyla bir harikalar diyarı! Çünkü bu güzel koleksiyonun bir de amacı var. Geçtiğimiz hafta Batya ile kahve içip sohbet etme imkanı bulduğum sırada koleksiyonu hakkında da kısaca konuştuk. 
Hepimizin aslında; bu sevimli ve bir çok ihtiyacı olan sokak hayvanları için yapabileceği şeyler var. En önemlisi de Batya`nın dediği gibi sahip olmak istediğimiz köpeği öncelikli olarak barınaklardan almak.
Her kadının uğuruna inandığı bir hayvanın olduğunu düşünen Batya Kebudi’ nin, gündüz ve gece her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz yeni koleksiyonu “Harikalar Diyarı”nı nasıl yaratmış Batya`ya soralım istedim.


Harikalar Diyarı nasıl çıktı Batyacım kısaca anlatabilir misin?
Ben hayvanları çok seviyorum. Köpeğim Oscar’in vefadının ardından hayvanlarla ilgili bir koleksiyon yapmaya karar verdim. Her bir hayvanın anatomisini incelerken hepsinin harika olduklarını düşündüm. Yeni koleksiyonumun adı da bu nedenle Harikalar Diyarı. Birbirinden farklı ondört hayvan figüründen oluşturduğum yeni koleksiyonumda vahşi doğanın en güzel hayvanlarını bir araya getirdim. Aslan, At, Tavuskuşu, Fil, Yılan, Kirpi, Flamingo, Koç, Kurbağa, Kaplumbağa, Geyik, Salyangoz ve Uğurböceği gibi pembe altın ile yaşatmaya çalıştım. Hayvanları çok seviyor ve onlara  çok değer veriyorum. İlle evde besleyebildiğimiz hayvanlardan bahsetmiyorum sadece, doğadaki tüm hayvanlara hayranım. Evimde her türlü dekorasyon detayı olarak hayvan figürüne rastlayabilirsiniz mesela… Uzun yıllar at bindim. Atları ve doğayla başbaşa olmayı çok seviyorum. Uzun zamandır aklımda böyle bir koleksiyon çıkarma fikri vardı ancak ne zaman köpeğim Oscar’ı kaybettim, koleksiyonumun hayata geçişi hızlandı hatta gelirinin  bir kısmını da Bollcuca köpek yuvasına bağışlamaya karar verdim. Şu anda Coco adında bir köpeğim var. Onu barınaktan aldım. İyiki böyle yapmışım. Herkesin önce barınaklara gitmesini diliyorum! 
 “Harikalar Diyarı” na Beymen ve Lidyana.com`dan ulaşabilirsiniz.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI