Ana SayfaYazarlarUzun bir aradan sonra...

Uzun bir aradan sonra…

Merhaba sevgili okuyucularım.
8 yıl aradan sonra tekrar sizlerle birlikteyim. Yeni yılın ilk ayında iki yeni projemden bahsetmek istiyorum. İlki daha önceden takip ettiğiniz gibi gezip ve katıldığım etkinlikleri kendi kalemimden ve gözlemimden sizlere aktarmaya çalışacağım bu sayfam. Diğer projem ise; henüz bu ay yayın hayatına başlayan ve uzun yıllardır içinde çalıştığım cemiyet hayatını içeriğinde barındıran aylık cemiyet ve sosyete dergisi Rose Dergisi.

Öncelikle bizi unutmayıp bu platforma layık gören Trendus ailesine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Geriye dönüp baktığımda 10 yıldan fazla zaman geçirmişiz. Bizler iş yoğunluğu ve şartlarından dolayı bir takım şeyleri unutsak da, onlar (Trendus Ailesi) bizi unutmamış. Tabii bunun yanı sıra aldığım bazı mesajlar beni yine sizlerle buluşturmaya vesile oldu. Yine ay içerisinde gerçekleşen katıldığım davetlerle ilgili paylaşımları burdan aktarıyor olacağım. Öte yandan çıkarmakta olduğumuz dergimiz ilk sayısına rağmen oldukça beğeni kazandı. Sosyete ve cemiyet haberleri eğer ki ilginizi çekiyorsa mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Benim gibi aynı heyecanın benzerini yaşayan bir diğer isim sevgili Işıl Reçber. Yeni yıla kendi adını taşıyan parfüm markasıyla başlangıç yapan Işıl, geçtiğimiz günlerde Harvey Nichols’ta şık bir lansman gerçekleştirilen etkinliğe ilgi bir hayli büyüktü. Kadın ve erkek olmak üzere iki çeşitten oluşan parfümler konuklar tarafından çok beğenildi. Zaten davetlilerin yoğunluğu ne kadar başarılı bir işe imza attığını sanıyorum kanıtlıyor. Arzu Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan, Züleyha Özgül, Berrin Zorlu, Buket Taşdelen, Sema Basa, Etel Baler, Begüm Gazioğlu, Beyhan Bağış, Sitare Kalyoncuoğlu, Özge Peker, Nuray Fenercioğlu, Çiğdem Kamer, Emel Acar, Burcu Şendir, İpek Köse, Begüm Özer, Begüm Tacir, İpek Toplusoy, Cansen Kut, Esin Yağmurdereli, Esra Kızıltaş, İlkem Öztürk, Gül Erçetingöz, Nur Yerlitaş, İsmet Alpagut, Neslihan Kozanoğlu, Günsel Ülkü, Hande Sezer Pekcan, Neşe Gönül, Nilgün Esinli, Perihan Akı, Pınar Hotiç, Serap Dindar, Serap Sarı, Ülkem Güçsav aklıma gelen isimlerden bazıları. Hanımların ağırlıkta olduğu organizasyon akşama doğru sona erdi. 
   

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI