Ana SayfaYazarlarRodrigo Otazu`nun Yıldızlar Geçidi

Rodrigo Otazu`nun Yıldızlar Geçidi

 Bazı insanlar doğuştan yeteneklidir, hayatları ne kadar farklı noktalardan başlarsa başlasın onlar doğru zamanda doğru yerde olmayı bilir. Rodrigo Otazu’da bu isimlerden biri…röportajım sırasında ona sorduğum “ dönüm noktan ne zamandı ? “ sorusuna verdiği  “Yatağımdan kalkıp, ailemin evimden ayrıldığım gündü” cevabı onun başarısının tesadüf olmadığını gösteriyor.

Arjantinli bu yetenekli mücevher tasarımcısının müşteri listesinden bahsedince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. İşte başlıyoruz…Madonna ( hatta Madonna`nın " Turn Up the Radio" klibinde de tasarımlarını görebileceğiz.), Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Beyonce ve daha bir çok ünlü ismin yanı sıra John Galliano, Alexander McQueen, Giambatista Valli, Viktor & Rolf gibi moda dünyasının önde gelen isimlerine tasarımlarıyla ışıltı katıyor.

Kendisiyle bugün internet üzerinden tanışma fırsatım oldu ve ben bu yetenekli adamı soru yağmuruna tutmadan edemedim. Yaptığı tasarımları gördükten sonra web sitesine göz atmak biraz daha içinizi acıtabilir benden söylemesiwww.rodrigo-otazu.com

Seni daha yakından tanımak istersek…Rodrigo Otazu kimdir ?

Arjantin doğumlu, daha küçük bir çocukken sadece hayallerinde görebileceği bir hayatı yaşamak için cesaretle adım atan biri.

Takı tasarımcısı olmaya ne zaman karar verdin ?

Seyahat etmeye başladığım zaman , nasıl tüm dünyayı gezip hayatta kalabilirim diye düşünmeye başlamıştım. On dört yaşımda piyano çalıyordum ve piyano bu seyahatler  için fazla büyüktü bu yüzden takılar en iyi opsiyondu.

En çok hangi parçayı tasarlamayı seviyorsun ?

Aslında öyle bir sınırlamam yok. Ben kadınların üzerinde taşıyabileceği her türlü parçayı tasarlamayı seviyorum. İnsanları benim tasarımlarımla görmeyi çok seviyorum.

Sana en çok ne ilham veriyor ?

Aşk ve Gerçek…benim içinin ikisininde anlamı çok güçlü.

Nasıl bir kadın senin tasarımlarını kullanmalı ?

Zeki, meşgul , kişiliği ve ışığı olan kadınlar.

Kariyerinin en heyecanlı  an’ı ne zamandı ?

Şimdi, şu an.

Bu kadar iyi bir tasarımcı olmanın zor yanı nedir ?

Ben tasarımlarımı yaptığım zaman “ Ben” oluyorum bu yüzden benim için hiç bir zor yanı yok.

Seninle çalışan isimleri gördüğümde bir yıldızlar geçidi gördüm…Dönüm noktan ne zamandı sence ?

Sanırım yatağımdan kalkıp, ailemin evinden gittiğim gün, benim dönüm noktamdı.

Sence bir kadının mutlaka sahip olması gereken  parça hangisi ?

Size hangisi kendinizi iyi hissettiyorsa, o parçaya sahip olmalısınız. Asla trendleri takip etmeyin , kendi trendinizi yaratın.

Kendine sürekli tekrar ettiğin bir motton var mı ?

Tutkulu ol, odaklan, asla vazgeçme ve kendini daima daha yenisi için zorla!

İlham perilerin kimler ?

Bir kaç tane var ve kafamda sürekli yer değiştiriyorlar. Catherine Deneuve benim ilk ilham perimdi. Ayrıca kraliyet ailesinden Lady Diana ve Kate…Film yıldızları konusunda bir isim vermek zor, hayal kurmayı seviyorum, başarımın sırrı da bu sanırım.

Hangi tasarımcılarla çalışıyorsun ?

John Galliano, Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier, Viktor & Rolf ve son Haute Couture koleksiyonunda Giambattista Valli ile çalıştım.

Son olarak yeni projelerden bahsedersek…

New York’ta yeni bir mağaza açıyorum. Afrikada’ki bebekler için bir kaç yardım projesi üzerinde çalışıyorum ve kendi markam olan LRCO üzerinde çalışıyorum. Hiç şüphesiz hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI