Ana SayfaYazarlarCarmen Electra

Carmen Electra

Carmen Electra
Hiç estetik yaptırmamış olmakla nam salan ünlü yıldızın silikonlarından muzdarip olduğunu ve abartılı bulduğunu beyan etmiş olması başka estetik operasyonları olmadığı anlamına gelmez şüphesiz.
Bana göre eski resimlerine kıyasladığımızda burun ucuna tip- plasti yapılmış.Çok da başarılı olmuş.
Ayrıca hiç estetik yaptırmamak yada estetiğe karşı olmak gibi bir kavram artık güncelliğini yitirmektedir.
Operasyonsuz estetik müdahalelerin koruyucu anlamda hızla ilerlediğini ve doğru estetik bilincine sahip olma ve olmaya çalışan herkesin vazgeçilmezi olduğu ,şüphe götürmez bir gerçek.
Bu perspektiften baktığımızda ünlü yıldızın korumaya alması gereken bölgeleri şöyle:
Üst yüzüne uygulattığı soft botoks  son derece başarılı.İstem dışı mimik kaslarını gereksiz kullanmayarak çatınma çizgisini yumuşatması yerinde bir karar.
Bunun dışında orta yüz bölgesinde üst kısımda doku erimesi göze çarpmakta ve kaz ayağı bölgesindeki ince çizgiler yerleşme sinyalleri vermekte.Yoğun mesoglow ve mesolift enjeksiyonlarıyla beraber kombine laser tedavileri bu yıpranmayı onaracak ve ileriye yönelik koruma sağlayacaktır.  
Kırklı yaşlara doğru kaybolan dokunun yerine hyaluronik asit dolgular azar azar uygulanmalı.
Boyun bölgesinde yerleşmeye hazırlanan birkaç çizgi için ise doğru yastık ve laser tedavilerinden fayda görmek mümkün.
Son olarak üst dudak ve burun arasındaki gençlik çizgisinde erken dönemde silinme sinyalleri var ki üst dudağın düşmesine ve gülümsemenin küçülmesine yol açabilir.Bu da yaşın daha ilerde görünmesi demektir.İnce volumlü Hyaluronik asit dolgularla Venüs konturu olarak tabir ettiğimiz bu çizgi yenilenebilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI