Ana SayfaYazarlarDoğru estetik bilinci böyle bir şey

Doğru estetik bilinci böyle bir şey

 Lynne Curtis

Real Housewives serisinin oyuncusu Lynne Curtis, her ne kadar eşiyle yaşadığı boşanma süreciyle dikkatleri çekse de estetikle mucizeler yaratmışa benziyor.
Biz bu yöne dikkat çekelim.
Curtis tam bir devinim ve evrim geçirmiş. Üst yüz bölgesinde kaş kaldırma operasyonu ardından orta yüz ve  altyüz germe operasyonu geçirmiş. Burun çatısı inceltilmiş soft bir operasyon omuş.
Göğüslere silikon protez uygulanarak dekolte ve göğüs çatısına uygun (kıvamında)büyütülmüş.
Diş protezi küçültülerek yüzüne ve dudak yapısına uygun hale gelmiş. (Büyük diş her zaman daha olgun gösterir, küçük diş ise daha genç gösterir)
Ortaya şahane bir sonuç çıkmış. Curtis daha dişi daha alımlı ve daha yumuşak hatlara sahip olmuş. En çok takdir edilesi sonuç ise olağanüstü doğal oluşu.Sanki Curtis böyle yaratılmış.
Saç rengi ve şekli bütün bu değişimi adeta taçlandırmış.
Başarılı bir cerrahi planlama gerçekleştiren ünlünün, koruma yöntemlerine gelince.
Bu tür operasyonlar sonrası cildi güçlendirmek gerekir.
Yoğun moleküllü vitamin mineral growth faktör kombinasy onlu mikroenjeksiyonlar çok faydalı olacaktır. Buna ilaveten orta yüz hattında doku erimelrine karşı tetikte olup zaman zaman hyaluronik asit geçici dolgu ya da kendi yağından elde edilen enjeksiyonlardan uygulatmak yerinde olacaktır.
En önemli ayrıntı ise solaryumdan ve yoğun güneşten kaçınmak ve güneş koruyucusu kullanmak operasyonlu yüzlerin vazgeçilmezlerinden olmalıdır.
Doğru estetik bilincinde cerrahi yaklaşım böyle birşey diyerek Curtis`in keyfini çıkarmasını diliyoruz.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI