Ana SayfaYazarlarHoş değişim,Sarah Ferguson

Hoş değişim,Sarah Ferguson

 

Sarah Ferguson

İngiltere Kraliçesi’nin eski gelini York Düşesi Sarah Ferguson , Buckingham Sarayı’na gelin gittiği zaman tombulluğuyla alay konusu olmuştu. Zamanla York Düşesi’nin hayatında ve dış görünüşünde çok şey değişti. Fazla kilolarından gerek müdahaleler ve gerekse özel bir diyetle kurtulan Sarah Ferguson,iyi bir estetik planlamanın örneklerinden.

Öncelikle neler yapmış onları açıklayalım.
Liquid face lift dediğimiz operasyonsuz enjeksiyonel uygulamalarla genel bir iyilik hali kazanmış.Bunların içinde,Cildine genel bir iyileşme sağlamak ve cildini kalınlaştırmak için mesoglow-mesolift uygulaması yaptırmış.Ayrıca ince volumlü dolgular ve orta volümlü dolgularla doku erimeleri doldurulmuş kaybedilen doku yerine konmuş ve ince çizgiler onarılmış.
Her iki alt ve üst dudağa volum arttırıcı dolgu uygulanmış.Bununla bereber dudak ve burun arasındaki gençlik çizgisi belirginleştirilmiş.Son zamanlarda bunu Venüs konturu olarak da anmaktayız.
Laser tedavilerinden de faydalandığı düşünmekteyim.
Alın ve kaş bölgesine uygulanan başarılı botoksla kendisini daha yorgun gösteren kaş düşüklüğünden ve kaz ayaklarındaki çizgilerden kurtularak soft bir geçiş yapmış..
Sonderece başarılı bir planlamayla hareket eden Sarah Ferguson bundan sonra ne yapmalı konusuna gelince;
Genel cilt uygulamalarına ve kombine laser tedavilerine devam etmeli . Boyun bölgesi önemli bir risk oluşturmakta.Boyunda belirginleşen çizgilenmelerde transparan dolgularla birlikte uygulanan hyalonik asit ağırlıklı mesoglow ve yoğun molekullu mesolift, mevcut deformasyonu geri alabileceği gibi ileriye yönelik korumada sağlayacaktır.
Ferguson’un vucudunda kontur oluşturmakta kullandığı bir çok sistemi de yabana atmamak lazım.
Kendisini yaşının iyisi olmak yolunda sağlam ve başarılı adımlar attığını söyleyebilirim.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI