Ana SayfaYazarlarLindsay Lohan

Lindsay Lohan

 
Lindsay Lohan
Son zamanlarda yabancı magazin basınını gündemiyle meşgul eden ünlü yıldızın estetik akıbetiyle ilgili söylenebilecek birçok tespit var.
Ünlü yıldız’ın  chin implants diye tabir edilen çenesine protez  koydurup daha sonra çıkardığına dair söylentiler devam ede dursun ünlü yıldızın dolgu enjeksiyonlarına  artık dur demesi  gerekliliğindeyim.
Zaman zaman abartıya kaçan Lohan’ın naturel halini korumaya almaya yönelik uygulamalarla son derece hoş olacağını düşünmekteyim.
 Estetik açıdan Risk haritasına gelince boyun bölgesi elastikiyet kaybına ve derin çizgilenmelerin yol açtığı hatlar en önemli alanlarından . 
Koruma ve onarma amaçlı ve Kombine laser tedavileri ve mesolift uygulamalarının vakti çoktan gelmiş.
Diğer taraftan göz kapaklarında ki düşüklük ve elastikiyet kaybı ikinci önemli riskli alanı.Yine laser tadavileriyle korumaya almalı.
Her iki yanak ve dudak arasındaki çizgilenme ve elastikiyet kaybı ise başka bir riskli alanı.
Bunun içinde Hyaluronik asit bazlı mesoglow bu tür sorunlar için biçilmiş kaftan çözümler diyebiliriz.
Orta yüzün üst kısmında baş gösteren doku erimeleri için dolgu enjeksiyonları uygun ancak fazla abartmaması gerekiyor.Zira ünlü yıldızın bazen abarttığını gözlemlemekteyiz.
Kontrolsüz güneş ışınlarından korunması ve genel olarak cildinin nemlendirilmesi ise en önemli dikkat etmesi gereken konu.
Bunun için yılda en az iki seans mesoglow mesolift ve peeling iyi gelecektir şüphesiz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI