Meg Ryan

Meg Ryan
Sempatikliği ve sıcak enerjisiyle hepimizin beğenisini kazanmış olan ünlü yıldız, ülkemize yaptığı jet açılışı ve fobik yaklaşımıyla maalesef sempatisinin büyük bir kısmını  yine aynı jet hızıyla silerek veda etti.
Ünlü yıldızın yer çekimine ve yaş almaya bağlı doku enjeksiyonlarına tedbir olarak uygulattığı dolgu enjeksiyonları biraz ower dose görünmekle birlikte yaklaşım olarak doğru.
Ancak yıldızın asıl risk alanları doku elastikiyetine bağlı cilt sarkmaları.
Öncelikli sinyal veren alan göz kapakları.Bu alanda ileriye yönelik kapak düşüklüğü riski bir hayli fazla olan yıldızın cilt elastikiyeti için laser yöntemlerine yada radyofrekans teknolojilerine başlaması acil olarak gerekebilir.
Zira geç kalındığında ameliyat gerekebilir.
Bunun dışında dolgu enjeksiyonlarını belirli aralıklara tekararlaması gerekebilir bu yüzden cilt dokusunu güçlendirmesi gerekliliğiyle yine laser teknolojileri tavsiye edileblir.
Buna ilave olarak yoğun moleküllü mesolift enjeksiyonları oldukça etkili olacaktır.
Diğer bir risk alanı ise gıdı bölgesi olan ünlü yıldızın Amerikan televizyonlarında dr Mehmet öz’ün tanıttığı ve Amerikalıların ‘’çift çeneye son ‘’sloganıyla bir hayli ilgi gösterdiği ulthera teknolojisinden faydalanacağını düşünmekteyim. 
Ve son olarak kış mevsimi dahil olmak üzere mutlak güneş koruyucusu kullanmasının gerekliliğini belirtmek isterim.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI