Ana SayfaYazarlarPretty Woman`ın Estetik Yorumu

Pretty Woman`ın Estetik Yorumu

Julia Roberts
Son günlerde vizyondaki filmiyle adından sıkça söz eden Ünlü oyuncu estetiksiz haliyle dikkat çekiyor.
Her ne kadar burnuyla ilgili önceden geçirilmiş operasyonu şehir efsanesi haline gelmişse de başarılı bir operasyon olmadığı hepimizce malum.
Ünlü oyuncunun risklerine gelince,
Üst yüz bölgesinde kaşlarda düşüklüğü ve sağ kaşın daha aşağıda olmasıyla ilgili bir asimetri söz konusu ki ilerleyen yaşlarda bu daha da belirginleşecektir.Koruma amaçlı üst göz kapağı elastikiyet arttırıcı ve kaş kaldırıcı laser ve ultrasound teknolojilerinden faydalanmalı.
Yine üst yüz de kaz ayağı bölgesindeki üst yanak kısma yayılan yoğun kırışıklık önlem almaya yönelik sinyaller veriyor.Başlıca tedbirler ise laser ve mesolift-mesoglow enjeksiyonları olabilir.
Orta yüz hattı doku sağlığı açısından 5 yıl kadar daha idare edebilir.
Alt yüzde her iki yanak kenarlarında derin çizgilenmeler ve oluklar mevcut ki organizmaya uyumlu geçici transparan  hyaluronikasit dolgular bu tür durumlar için oldukça etkili.  
Dudak üstündeki gençlik çizgisi silinen starın bu bölgeye de bir tedbir alması gerekir.Zira yaş alma ve yer çekiminin etkileriyle burun dudak mesafesi azalmaya başlamış bile.Venus konturu olarak tabir ettiğim bu ince detay, yüz ifadesinin daha dinç ve genç görünümünde çoğu zaman kurtarıcı olabiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI