Ana SayfaYazarlarYaşının iyisi dünya güzeli bir kadın

Yaşının iyisi dünya güzeli bir kadın

Meryl Streep
Tüm zamanların en zarif en alımlı en başarılı ve en saygıdeğer hanımefendisi oscarlı yıldız,Meryl Streep bütün alanlardaki enlerine ‘en doğal kadın ‘payesiyle de taçlandırılmakta.
Her duruma ve her ruh haline uygun parlıyor gözleri ,hiç sönmüyor ışığı. Galiba onu bu kadar ‘en’ kılan da bu. Bana göre dünyanın en güzel kadınlarından biri. Estetik,güzellik bana göre ışık demek. Kendinde var olan ve yaydığın ışık kadar güzel ve alımlıdır insan. 
Estetiksiz haliyle her ruhun yansımasını başarıyla sergiliyor Saatler’ de ayrı Şüphe’de ayrı Kramer Kramere Karşı ‘da ayrı…Bir dolu çeşitli ışıklı ruh…Oyunculuğuyla hepimizi büyülüyor adeta.
Yaşının iyisi olmayı layıkıyla başarmış bir isim.
Cerrahi olarak hiçbir müdahale yatırmadığı gibi medikal olarak şekil değişikliği yaratan bir uygulaması yok.Ancak genel bir koruma yaklaşımıyla well aging prensibinden hareketle uyguladığı vitamin mineral uygulamaları yaptırdığının belirtileri gözlemlenmekte.
61 yaşındaki ünlü yıldızı en önemli olumlu genetik mirası yüz ovalinin ve çene boyun konturunun uyumu ve orantılı açısı.Diğer olumlu özellikleri ise alın genişliği burun ve komşu yüz organlarının orantılı dağılımı ve birbirine uyumu.
Olumsuz genetik mirası ise açık tenli oluşuna bağlı ince kırışıklıklara müsait bir cilt yapısının olması.Açık tenli oluşu bir yandan güneşten korunmayı mutlak zorunlu kıldığı için olumsuz gibi görünse de bu hasara karşı korunma sağlandığında koyu ciltlere göre daha genç görünme şansı tanıyor.
Ünlü yıldızın mimik ve jestlerini bozmaması adına estetikten uzak dursa da yeni çağın estetik yaklaşımındaki koruma amaçlı medikal estetik uygulamalarda kişinin mimiklerini bozmaması büyük şans.
Şöyle ki ünlü yıldız taransparan dolgulardan faydalansaydı ince kırışıklıkları silinerek yenilerinin engellenmesini sağlayabilirdi.
Diğer başka bir yöntem olan laser sistemleriyle de göz kapağı sarkmasını minimumda tutarak kapak düşmesi ve sarkmasını  daha hafifletebilirdi.
Yeni gelişen ve doğallıktan yana olan estetik uygulamaların önemli mucizeler olduğunu belirtmekte fayda var.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI