Ana SayfaYazarlarAzcık Ta Golden Globe Stili

Azcık Ta Golden Globe Stili

Hello tatlişkolar, bugün size kendime yeni uygun gördüğüm stil eleştirmenliği kimliğimle sesleneyim dedim. E hazır önümüzde taze dağıtılmış 73. Altın Küre Ödülleri’nin töreni varken hemencecik kırmızı halıdan başlıyorum. Öncelikle Selinberry sınıfta kalanlar:

1.    Jane Fonda- Kendisi bir lahanaya nasıl benzerim demiş ve ortaya kırık beyaz halloween kostümüne benzer bir elbiseyle çıkmış, otur, sıfır!

2.    Julianne Moore- Pulları alınmamış koca tombul yağlı bir Ege çipurasına benzemek istesem benim de seçimim bu elbise olurdu.

3.    JLO- Hani İtalya’nın Amalfi kıyısına özgü koca limonlar vardır, böyle üstü selülit görünümlü pütürüklü ve greyfurttan daha büyük, hah işte tam da onları andırıyor bu sarı elbiseyle…

4.    Rachel Mc Adams- Kendisini görünce “zeytinyağlı yiyemem aman, basma da fistan giyemem aman” diye çığırasım geldi, tek fark elbisesinin straples oluşu, bizimla değılsın Rachal!

5.    Amy Adams- Bebişim madem halterci gibi kolların var niye girik kollu bir tuvalet seçtin ki? Hem de turuncu.. olmamış, cık cık cık…

6.    Eva Longoria- Yahu bu kadın Desperate Housewives’ın seksisi değil miydi? Hani ateşli latino? Nedir o klasik beyaz dallı güllü işlemeler? Seksi olmamak için elinden geleni ardına koymamış, ı-ıh olamamış.

Şimdi sadece aşırı hayranlık, sevgi ve hissettiğim tüm pozitif şeylerden dolayı Cate Blanchett’i boklayamayacağım ama bence çok ta süper bir seçim değil, kendisini ortada bırakıyorum, püsküllü beyaz elbise başka herkeste sakil dururdu eminim…

Tamam, yiğidi öldürüp hakkını vereceğim, bir de Selinberry top 4 gelsin:

1.    Jane Wu- Bu kadın kim en ufak bir fikrim yok ama gümüş işlemeli elbisesi yı-kı-lı-yor!

2.    Kirsten Dunst- En bayıldığım siyah elbise kendisine ait, hem elbisenin modeli hem de taşıyan model şahane, 5 yıldız verdim!

3.    Rosie Huntington- En muhteşem lame elbise modeli kendisinde, fevkaladenin fevkinde, zaten kadın da taş, olmuş bu iş…

4.    Lady Gaga-Kadın ilk defa abartmamış, fantaziye kaçmamış, üstüne et yapıştırmamış, kendine amfiye bağlamamış, kafasından disko topu sallandırmamış ve sade de güzel olabileceğini göstermiş, Gaga bana böyle gel!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI