Ana SayfaYazarlarCalifornia`da Deko Alışveriş 2

California`da Deko Alışveriş 2

Los Angeles dekorasyon dükkanları gezintisinin ikinci turunda bu sefer Melrose Avenue`dayım. Caddenin başlarında küçük bir meydan -Melrose Place- var. Aynı adlı 90`ların popüler televizyon dizisini hatırlıyorum ister istemez ama burası çok güzel butiklerin ve cafe`lerin olduğu sakin bir sokak sadece. Yürümeye devam ediyorum, hemen solda ilk hedefim beliriyor:

Sanat, medya ve iş dünyasından ünlülere yaratıcı mekanlar tasarlayan dekoratör ve tasarımcı Kelly Wearstler’ın bu ilk dükkanı modern ihtişam kavramının bir müzesi gibi adeta. Çok yönlü tasarımcı yemek takımları, pirinç aksesuarlar, vintage koltuklar gibi ev eşyaları ve cesur geometrik takılarının yanında yine kendi tasarımı olan kıyafetlere de yer vermiş. Hayran hayran inceledim tek tek her detayı mecburen.

8440, Melrose Ave. West Hollywood, CA www.kellywearstler.com

Yolun karşısına geçince rengarenk bambaşka bir ortama, Jonathan Adler’in ‘Happy Chic’ dünyasına giriyorum. Tasarımcının eğlenceli, esprili ve zevkli tasarımlarını bir araya getirdiği dükkanından bir şey almadan çıkmak imkansız. Hatta bayıldığım yastıkların yanında kanepeye kurulmuş şanslı köpeği bile alıp götüresim geliyor!

8125, Melrose Ave. West Hollywood, CA www.jonathanadler.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI