Ana SayfaAstroloji3-9 Aralık Haftası Burç Yorumları

3-9 Aralık Haftası Burç Yorumları

Sert bir yeniay doğuyor. Gökyüzünde hem yenilik hem sertlik bir arada. Biraz dikkatle tolere edebilir.

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

INSTAGRAM: sukarakus

YOUTUBE: sukarakus

KOÇ: Yeniay seyahatler ve eğitimlerle ilgili bir teklifi getirebilir ancak kabul etmek için acele etmeyin. Yakınlarınızdan birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Merkür retrosu Cuma günü sona eriyor. Gelecek haftadan itibaren yolculuklar için önünüz açılabilir.

BOĞA: Ekstra gelirler kazanmanız gerekiyorsa bu hafta büyük bir fırsat doğabilir. Fakat hızlı karar vermeyin. Arkadaşlarınızla aranıza düş kırıklıkları girecek. Motivasyonunuz düşecek. Merkür retrosu sona erdikten sonra yeni gelirler için evet diyebilirsiniz. Gelecek haftaya kadar sadece sabır.

İKİZLER: Yeniay evlilik ve ortaklık alanınızda doğuyor ve yöneticiniz Merkür iş alanında geriliyor. Önemli kararların verileceği bir haftada değiliz, hataya oldukça açığız. Hafta sonuna kadar acil olmayan işleri rafa kaldırın. Yöneticilerinizin can sıkıcı ve ağırınıza gidecek tepkilerine de hazır olun.

YENGEÇ: Yeni bir iş arayışınız varsa bu hafta umulmadık güzel bir olanak karşınıza çıkabilir ama güzel görünenin ardında neler olduğunu merak ediyorsanız biraz bekleyin. Merkür retrosu Cuma günü sona erdiğinde manzara netleşmeye başlayacak. Ticareti, eğitim, medya alanlarında düş kırıklığı yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Yeniay aşk alanınızdan gülümseyecek ama bu kusurlu bir yeniay. Aşırı harcamaların yoğun olduğu, gizli sırların açığa çıktığı bir dönemi de içeriyor ve ne yazık ki aşka konsantrasyonunuz bozulabilir. Merkür retrosu Cuma günü sona eriyor. Gerçekleri görmek size de iyi gelecek.

BAŞAK: Ev ve yuva alanınızda yenilik yapabilirsiniz ancak partnerinizin veya yakınlarınızın pasif agresif saldırganlıkları can sıkacak. Yuvanıza odaklanmanız zorlaşacak. Merkür retrosu Cuma günü sona eriyor. Sonrasında daha doğru kararlar verebileceksiniz.

TERAZİ: Yakın çevreniz değişiyor. Geniş bir çevreye yayılıyorsunuz bu iyi. Ancak iş arkadaşlarınız veya müşterileriniz şaşırtabilir, düş kırıklığına uğratabilir. Merkür retrosu bitene kadar genişlemeyle ilgili aşırı iyimser olmayın. Görünenin ardında tahmin edemeyeceğiniz pürüzler olabilir. Gelecek hafta teklifleri değerlendirmek daha akılcı olur.

AKREP: Mali konularda yenilik yapacağınız, alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceğiniz bir dönemdesiniz. Bu duruma sevinirken çocuklarınız veya yeni projeler için aşırı harcama yapmanız gerekebilir biraz dikkatli olun. Çocuklarınızın agresif tutumları, çıkışları şaşırtabilir. Gelecek haftaya kadar tepkileriniz kontrollü olsun yanlış anlama eğiliminiz yüksek.

YAY: Görünüşünüzü ve kişisel stilinizi değiştireceğiniz bir dönemdesiniz. Daha iyiyi ve iyimserliği hedefliyor, üstünüzden ağır travmaların etkilerini silkelemekle işe başlıyorsunuz ancak aile bireyleri son sürat üstünüze gelebilir, üzülebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Değişimi askıya almayın ve uzlaşmak için gelecek haftayı bekleyin.

OĞLAK: İç dünyanızı değiştirmek, pozitif bakış açısı kazanmak için uygun bir haftadasınız. Sadece ruhunuza çalışın. Yakın çevreniz de uyumsuz ve kötü düşünceli insanlar olduğunu fark edeceksiniz. Takılmayın. Gelecek haftalarda onlar etrafınızdan kaybolacak. Dingin kalmaya çalışın.

KOVA: Yeni arkadaşlar yaşamınıza katılıyor. Ve kariyer alanında hata üstüne hata yapıyorsunuz. Yenilikleri sevebilirsiniz fakat ortama uyum sağlamak için aşırı harcama yapmayın. Harcamalarınızı gelecek aya erteleyin. Cuma günü Merkür retrosu sona erecek. Kariyerinize gelecek hafta odaklanıp hataları düzeltmelisiniz.

BALIK: yeni iş tekliflerine evet diyeceğiniz özel bir haftadasınız ancak saldırgan veya öfkeli tutumunuz herkesi şaşırtabilir. Kontrollü davranın, kalp kırmayın. Düşlerinizi gerçekleştirmek hiç de zor olmayacak. Cumadan itibaren uzun yolculuklara çıkmanın bir formülünü bulacaksınız.

HER HAKKI SAKLIDIR.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

Telefon : 0 (505) 010 70 59

Astroloji Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-astroloji-danismanligi-alabilirim/
Tarot Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-tarot-danismanligi-alabilirim/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI