Ana SayfaYazarlar5 Gezegen Geri Gidiyor İşte Önlem Alma Listeniz

5 Gezegen Geri Gidiyor İşte Önlem Alma Listeniz

5 GEZEGEN GERİ GİDİYOR ! HAYAT DURSUN MU?

Geçtiğimiz hafta Mars ve Plüton gerilemeye başladı. Eee şimdi bize ne olacak diyorsanız özeti şu:

Daha sık hastalanacaksınız, daha kararsız olacaksınız, istediğiniz köklü değişiklikleri takıntılı şekilde düşünecek ama başaramayacaksınız. Sanki bir el size engel olacak. Her zamankinden daha öfkeli hissedecek, daha kolay patlayacaksınız. Başkalarına evet ama kendinize bile yabancı hissedecek bu ben değilim diyeceksiniz. Sezgisel yetenekler yükseleceği için başkalarının ne düşünüp ne hissettiğiniz kavramanız kolay olacaktır. Bu bazen net bazen de aşırı yanılgı içeren bir sezgisel güçdür. Risk alamama, saldırganlık, zaman zaman abartılı mücadele içinde olacaksınız.

Stres altında hepimizin daha başarılı olacağı ve kaynaklarmızı daha verimli kullanacağı bir dönem tabii. Küllerimizden yeniden doğmamız mümkün dersem tam tanımlamış olurum.

İyi ve kötü yanlarıyla gelecek günlerde bizi bekleyenler bunlar. Hangi yanı ağırlıklı olarak kullanacağınız size kalmış. Doğum anınızda Mars ve Plüton geriliyorsa bu dönemde kendinizi daha iyi ve hatta şahane hissedersiniz. Gezegenlerinizin tamamen olumlu yanlarıyla çalışırsınız.

Bunların yanısıra Jüpiter ve Satürn de geriliyordu.

28 Nisan da Merkür de Boğa burcunda gerilemeye başlayacak.

“Bıktık gerilemelerden, gezegenler gerilemese olmaz mı? Ay şimdi bana ne olacak? Ayrılacak mıyım? Çocuklarım zarar görür mü?”

Her gerilemenin patetik soruları. Düşünmeyen, sormayan, panik hisssetmeyen yoktur.

Jüpiter ve Satürn gerilemelerinin süregelen etkilerini de özetlemeden olmaz:

Daha derin düşünceler, hayatın felsefik anlamını araştırmalar, paraya değil, ulvi değerlere önem vermek, inanç sisteminizi gözden geçirmeler, aşırı iyimserlikle kötümserlik arasında gidip gelmeler, aşırı kilo vermek veya almanın yaratacağı şaşırmalar, dayanmalar, sabretmeler, kendini tekrar sınamalar ve yenmeler, kendisini aşırı eleştirmeler, depresyondan çıkamamalar, tek kişilik çalışmalardan ve sosyalleşmelerden hoşlanmalar, sıklıkla savunmasız hissetmeler..

Liste uzar gider. Gerilerken doğduysanız rahat edersiniz, ilerlerken doğduysanız o gezegen olmadan yaşamak ne demektir anlarsınız!

Gezegenin Gerilemesi namı diğer retro veya geri gitmesi ne demek? Gezegen hiç geriler mi?

Gerilemez tabii. Güneş’in etrafında döner durur gezegenler. Bazen yavaşlar bazen hızlanırlar. Yavaşladıklarında Dünyadan bakıldığında geri gidiyor gibi görünürler. Bu göz yanılsaması hayatımıza yanılsamalar getirir ve hata yaptırır.

Hafta başından itibaren hatalar konusunda iki katı dikkatli olmalıyız.

27 Nisan’a kadar Akrep burcunda geçtiğimiz hafta gerçekleşen Dolunay’ın etkisi sürüyor. Parayla ilişkiniz değişecek, başkalarının kaynaklarını kullanmayı öğrenecek, sizi kaynaklarınızdan nasıl yararlandıklarını fark edeceksiniz. Ölümle yeni yüzleşmeler yaşanacak. Ölüm ötesinin derin sularında yüzmeyi deneyeceksiniz.

30 Nisan da Venüs Boğa burcuna yerleşiyor. Bu seveceğimiz ve yararlı bir geçiş. Venüs kendi evinde ne kadar rahat ederse bizde kendi sevgi dünyamızda o kadar rahat ederiz. Doğal, doğaya tutkun, hesapsız ve içten insanların aşkının çekiciliğine kapılacağımız, güven duyduğumuz kişilere aşık olacağımız veya aşkımızı daha güvenli yaşama isteyeceğimiz bir dönemdir bu. Para tabii önemli, pazarlık etmek ve kıymet bilmek de bu evrenin getirileri olacak.

 

25 Nisan, Ay Yay burcunda, Satürn’le buluşuyor. İyimserliğe gölge düşürecek, şanssızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. Kısa sürede değişecek ağır duygulara kapılmamakta fayda var.

26 Nisan, Ay-Venüs uyumu, aşkı, neşeyi, hareketi ve bereketi davet ediyor. Keyifli bir gün. Engellerin minimuma inmesi işleri kolaylaştıracak. Jüpiter Kozmik Sihir çalışması yapmak için harika bir gün. ( Jüpiter Kozmik Sihir çalışması dileklerinizi gerçekleştirir)

27 Nisan, Ay-Güneş’le uyumlu. Verimli çalışmalar yapmak, kariyer planlarınızı eyleme geçirmek, mali yatırımlar yapmak için yeterince disiplinli ve çalışkan hissedeceksiniz. Satürn Kozmik Sihiri yapmak için en uygun gün. (Satürn Kozmik Sihir Çalışması engelleri kaldırır.)

28 Nisan, Ay-Uranüs sert açısı şok sürprizleri de beraberinde getirecek. Aniden başınıza gelen olaylarla baş edebilmek için motivasyonunuz yüksek olmalı ve güçlü kalmalısınız. Deneyimli dostlardan destek istenebilir. Merkür gerilemeye başlıyor. Öğleden sonra yanlış anlamalar ve yanlış kararların başlayacağı bir evre. Eski projeler ve yarım kalan işler gündeme gelmeli. Eski dostlarla karşılaşabilir veya eski sevgiliye bir şans daha vermek isteyebilirsiniz.

29 Nisan, Neptün günün planeti. Jüpiter ve Satürn’le bir süredir devam eden olumsuz açısı tetiklenecek. Güneş-Neptün uyumu egosantrik hayalleri öne çıkaracak ve harekete geçmemizi sağlayacak. Sonuç beklendiği gibi olmayabilir. Beklentileri düşürmekte veya soru işaretlerini çoğaltmakta fayda var.

30 Nisan, Ay Kova burcunda, Satürn ve Uranüs’le uyumlu. Sürpriz aşklar ve spontan buluşmalar yeterince özgür hissetmenizi sağlayacak. Venüs’ün de Boğa burcuna geçişiyle keyifler artıyor. Uranüs Kozmik Sihir çalışması için mükemmel bir gün. ( Uranüs Kozmik Sihiri ilişkilerde ve işlerde  ilerleme, durağanlıktan kurtulma ve yenilenme sağlar)

1 Mayıs, Ay duygusal Balık burcunda ilerliyor. Venüs’le uyumlu. Aşkı ve duyarlılığı çoğaltmaya yardım ediyor. Güneş-Jüpiter- Plüton arasındaki uyum ise günün anlamına damga vuracak. Uyum, emek, çalışkanlık ve sonuç almak için doğru bir gün. Neptün Kozmik Sihirini yapmak için en uygun gün. Neptün Kozmik Sihiri beklentilerinizi hayallerinizi gerçekleştirir. Hayal kırıklıklarını tersine çevirir)

Mutlu haftalar

 

HAFTANIN İNDİRİMLERİ

EVLİLİK, ENGELLERDEN KURTULMA, DEĞİŞİM VE YENİLİK İSTEYENLER İÇİN

JÜPİTER-SATÜRN-URANÜS KOZMİK SİHİRLERİ

Kozmik sihirde ne diye soruyorsanız kısa şu: doğum anınızdaki sert ve bloke eden gezegenleri aktive ettiğimiz dolayısıyla yaşamınızı, iyileştirmeye ilerletmeye, değiştirmeye, dileklerinizi gerçekleştirmeye dönük çalışmalar. Detaylı bilgi için e-posta gönderin telefonda anlatmakla olmuyor.

Bilgi ve detaylar:astroakademi.com@gmail.com

GEÇMİŞ YAŞAM TERAPİSİ

Sadece geçmiş yaşamınızda kim olduğunuz değil, bugünkü sorunların temelinin bulunması için geçmiş hayatlarınızın, anne karnındaki durumunuzun, çocukluğunuzun veya gelecek yaşamınızın irdelendiği ilginç bir çalışma. Hipnoz yok kesinlikle sizin kontrol ettiğiniz bir seans. Uzaktan veya yüz yüze çalışmalar kişiye özel yapılıyor. Bir grup çalışması değil. Bilgi ve detaylar: astroakademi.com@gmail.com

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

HER HAKKI SAKLIDIR. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI