Ana SayfaYazarlar7 İlginç Gökyüzü Etkisi

7 İlginç Gökyüzü Etkisi

Haftanın 7 İlginç Gökyüzü Etkisi

* 24 Nisan ilginç bir gökyüzü olayına sahne olacak: Merkür-Satürn üçgeni. Ne var bunda yılda 2 kez oluşuyor zaten diye düşünsek de her ikisininde geriliyor oluşu ilginç. Eskilerin yeniden canlanıp bu kez hayatımızda kalıcı izler bırakacağı yeni bir dönem başlamış oluyor. Mayıs ortalarına kadar da devam edecek. Eski dostluklar, sevgiler, işler, ilişkiler yeniden canlanacak.

* 25 Nisan da Ay-Uranüs-Merkür ( Rx) buluşması yine ilginç bir güne işaret edecek. Çeşitli saldırılar, planlı eylemler, savaççıl hareketler geçici etkileriyle can sıkıcı, üzücü olabilir. Kendiniz hakkında alacağınız asılsız haberlere ayrıca üzülebilirsiniz. Şok layların ve şok haberlerin sıklıkla yaşanacağı bir gün geçirilebilir.

* 26 Nisan da boğa burcunda meydana gelen yeniay sırasında Uranüs ve Merkür baş başa kalmış, kucaklaşmış ve Satürn’e üçgen açıyla gülümsüyor olacaklar. Fırtınanın ardından gelen aydınlık gibi esinlendiren fikirler, çözümcül düşünceler kurtarıcı olacak. Uzun vadeli adımlar atabileceğiz. Yeniay mal, mülk, para ve benimsediğimiz kişilerle ilgili bir çeşit yenilik meydana getirecek. İş arayışları son bulabilir, yeni gelirler kazanamaya başlanabilir, mülk alım/satımı yapılmak istenebilir. Merkür retrosu nedeniyle alım satımları 4 Mayısa ertelemekte yarar var. Yeniayın etkisi bütün hafta sürecek.

* 27 Nisan da Uranüs-Merkür kavuşumunun Satürn’le Üçgen açısı zirve yapıyor. Tam orb içinde kaynaşıyorlar. Asıl müjdeli haberler 27 Nisan da alınacaktır.

* 27 Nisan gecesi Ay-Mars kavuşumu öfke ve sinir bozukluklarına neden olacaktır. Doğru bilgiye doğru anda ulaşamamak, iletişim araçlarıyla ve ellerle ilgili sorun yaşamak öfkeyi arttırırken 28 Nisan öğle saatlerinden itibaren git gide çözüm üretilebilecek.

* 29 Nisan’da (Ay-Satürn karşıtlığı) duyguların dışavurumunun düşüncelerin engellenmesini çağrıştıran etkiler oluşuyor. Fikrini ve duygularını anlatamamak ciddi bir gerilim yaratacak. Bilgiyi dağıtmak mı saklamak mı konusunda kararsızlıklar söz konusu. Bu karar vermek için uygun bir gün değil.

* 28 Nisandan itibaren Kuzey Ay Düğümü Başak burcunun 0.derecesinde gerilemeye devam edecek. Ay Düğümleri sadece gerileyerek yol alır. Ve 9 Mayıs da Kuzey ay düğümü Aslan burcuna yerleşmiş olacak. Topluma yayılan bir etkidir bu. Başkalarını yönetmek, korumak, adil olmak, cömert davranmak, ben merkezci çıkışlar yapmak zorunluluğunu kavrayacağımız bir miktar daha lükse düşkün olacağımız evre başlar.

Keyifli bir hafta dilerim.

Uzman astrolog Su Karakuş

www.sukarakus.com

Instgrm/ facebook/ twitter: sukarakus
Youtube: sukarakus
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI