Ana SayfaYazarlarBugün Neler Olacak? 8-14 Ocak Astrolojisi

Bugün Neler Olacak? 8-14 Ocak Astrolojisi

8- 14 Ocak Haftası Astrolojsi

Su Karakuş
Uzman Astrolog
Instagram/ twitter/ facebook/ linkedin/ youtube: sukarakus
 
PAZARTESİ: Gökyüzü ilginç buluşmalara tanıklık ediyor. Jüpiter-Mars kavuşumu Akrep burcunun gücüne güç katarken mali kayıplara da neden olabilecek bir zemin hazırlıyor. Başkalarının kaynaklarını ve referanslarını abartılı şekilde kullanma çabası ilişkileri öldürebilir. Öte yandan ekstra gelirler kazanma şansı katlanarak artabilir.  Başkasını kullananların değil, çalışanların kazanacağı bir evre.
Öte yandan Güneş-Venüs buluşması Oğlak burcunu şenlendiriyor ve kariyer adına avantajlı ve canlı bir dönemi yüceltiyor. Plüton’unda bu buluşmaya dahil olmasıyla güçlü, kararlı ve iradeli bir yapı öne çıkıyor. Gün değerlendirebilenler için oldukça verimli.

SALI: Gökyüzündeki kavuşum yani güç birliği evresi devam ediyor. Plüton-Venüs kavuşumu Oğlak burcunda gerçekleşirken gerçekçi bir bakış açısından derin duyguları gün yüzüne çıkarabiliyor. Mars’ın verdiği destekle sırların perdesi aralanıyor. İradenin söz konusu olacağı her bırakma/ kurtulma/vazgeçme/ sonlandırma için harika bir gün. Diyete başlamak isteyenlere ve sigarayı bırakmayı düşünenlere müjdeler olsun.

ÇARŞAMBA: Güneş-Venüs kavuşumu hafta başından bu yana süren ilginç güç birliğinde duygusal dozu arttırıyor. Yeni bir aşka başlamak, duygusal ilişkilerle ilgili kararlar almak, ilişkileri canlandırmak için muhteşem bir evre.

PERŞEMBE: Ay-Jüpiter-Mars Akrep burcunda birleşti. Kışkırtıcı tavırlar karşı konulmaz olabilir, iddiacı veya meydan okumaya hazır ruh hali güçlü hissettirse de sonu kötü bitecek bir maceranın başlangıcı olabilir. İyileştirici, iyimser, kendini koruyan, kendini dönüştürmeye ve değişmeye hazır bir tavır kazandıran tutumdur. Öte yandan Venüs-Güneş-Plüton kavuşumu da köklü dönüşümlere katkıda bulunacak, aşka bakış açısından yaşama stilinize kadar birçok şeyi olumlu anlamda değiştirecek. Güzel olansa bu 3’lü kavuşumların birbiriyle altmışlık yani olumlu açı yapıyor olması. Gökyüzü birbirini destekleyen, koruyan ve iyi yönleri açığa çıkartmak için uğraşan gezegenlerle şenlendi. Gökte ne varsa yerdeki de odur.

CUMA: Merkür Oğlak burcuna yerleşti ve Satürn’le buluşmaya, kucaklaşmaya hazırlanıyor. Artık susmanın ve biraz içe dönmenin zamanı. Konuştukça engellenmek hissi, anlaşılmadığını düşünmek kavuşumun olumsuz yanları. Öte yandan düşüncenin içerde olgunlaştırılması, susarak anlatmayı öğrenmek, etkin dinleyici olmak da olumlu yanları. Otoriteyi dinlemek, söz dinmek, uyumlu olmak zamanı iyi değerlendirmek isteyenler için uygun davranışlar.

CUMARTESİ: Venüs-Uranüs sert açısı mali konularda kaygı yaratacak ani olayları işaret ediyor. Borsanın veya riskli yatırımların şok eden değişimleri için zemin uygun. Bu etki hafta ortasından itibaren hissedilecek. Dikkatli olmakta ve hızla geçeceğini bilmekte yarar var. Öte yandan gizli örgütlerin ve kişilerin yakalanması, ortaya çıkışı veya cezalandırılması, gizli bilgilerin bulunması gibi şaşırtıcı birçok olay da hafta sonun dek şaşırtacak.

PAZAR: Güneş-Uranüs arasındaki sert açı öfkeyi bir anda kabartabilir. Tepkileri kontrol etmenin son derece zor olduğu bir gün elektronik araçlarda sadece sizdeki elektrik yükü nedeniyle arızalanmalara veya dahice fikirlerinizin yere çakılmasına neden olabilir. Birkaç gün sürecek öfke tansiyonu yükselteceği için sakin kalacağınız ortamlarda bulunmak en ideal çözüm olabilir. Ay yay burcundan Uranüs’e gülümseyecek ve olayları yatıştırmak için tüm iyimserliğini kullanacak. Hızlı hareket ettiği için iyimserlik de hızla geri çekilebilir. Biraz boşvermişlik, çokça kahkaha ve inadına yeni fikirler, çözümler aramak başarıya götürebilir.

Su Karakuş
Uzman Astrolog
Her hakkı saklıdır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI