Ana SayfaYazarlarHaftanın Astrolojisi-Günler Ne Getirecek?

Haftanın Astrolojisi-Günler Ne Getirecek?

Haftanın Astrolojisi

Pazartesi: Ay ve Ay Düğümleri arasındaki olumlu açı moral ve motivasyonu yüksek hissedeceğimiz bir güne işaret ediyor. Öte yandan Venüs-Jüpiter sert açısı ekonomik sıkıntılar getirmeye devam edecek.

Salı: Gece yarısını 4 geçe Mars Kova burcunda gerilemeye ve tekrar Güney ay düğümüyle yakınlaşmaya başlıyor. Gerileme eski dostları ve eski grup arkadaşlıklarını karşımıza tekrar çıkarırken, sosyalleşme konusunda isteksizlik yaratacak. 13 Ağustosda Oğlak burcuna geçerek orada gerilemeye devam eden Mars bu kez kariyer ve otoritelerle ilişkiler konusunda engeller yaratacak. 27 Ağustos da durağanlaşıp ileri hareketine 29 Ağustosdan itibaren devam edecek. Halsizlik, enerji kaybı, isteksizlik Mars gerilemesinin genel işaretleridir.

Çarşamba: Dolunay Oğlak burcunun 6.derecesinde oluşuyor. Kariyerinizle ilgili bir beklentinin gerçekleşmesi veya sonlanmalar gözlemlenecek. Yanlış düşünceler sağlık sorunlarını tetiklese de günün güzelliği hala yardım alabilmemiz ve duygusal ihtiyaçların giderilmesi.

Perşembe: Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor ve ego, kendini sevmek, eğlence, çocuklar ve aşkı düşünmek için itici güç oluşturacak.

Cuma: Merkür-Uranüs sert açısı düşüncelerin ve duyguların yanlış ifadesine dolayısıyla en basit anlamıyla kırgınlıklara, en zorlayıcı anlamıyla yıkıma neden olabilir. Biraz dikkat, biraz özen bir parça sağduyu ile büyük belalar başlamadan sonlandırılabilir. Jüpiter-Neptün pozitif açısı ise düşleri gerçekleştirecek armağanları karşımıza çıkarabilir.

Cumartesi: Ortaya çıkan gerçekler sinir bozucu olabilir. Plüton B.M kavuşumu uzun süre ve tutulmalar sırasında da aktif olacağı için öğreneceklerimizin etkisi de uzun sürecek.

Pazar: Yeni bir aya başlarken gökyüzü sert açılarla donandı ancak Jüpiter-Neptün olumlu açısı hala bir şansımız olduğunu hatırlatacak ve yüzümüzü güldürecek.

Her hakkı saklıdır.

Su KARAKUŞ

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI