Ana SayfaYazarlarHaftanın Burç Yorumları (11-17 Haziran 2018)

Haftanın Burç Yorumları (11-17 Haziran 2018)

Yeniay 13 Haziran da İkizler burcunda gerçekleşiyor. 18 Hazirana kadar etkili. Merkür-Uranüs olumlu açısı yeniaya eşlik ediyor ve daha zeki ve mantıklı çıkışlar yapabileceğiz. Öte yandan Venüs-Uranüs sert açısı da aynı anda gerçekleşeceği için sevimsiz şok eden kişiler ve haberler yaşamımızı alt üst edebilir. Tüm bunlar yenilik için nedenlerimiz olabilir. Mars-Kuzey ay düğümü karşıtlığı ise hayat amacımız uğruna bir savaşa girmek yerine mücadeleci davranmalı ve geçmişte yapılan hataların geleceğe engel olmasına izin vermemeliyiz.

KOÇ: Yeniay iletişim araçlarınızı, arabanızı yenilemenizi sağlayabilir. Veya sosyal medyada başka bir biçimde var olmaya çalışabilirsiniz. Yeni bir semte taşınmak, yeni komşular veya yenidoğan kardeş olasılıklarınız. Hayatınızı konfora ulaştıracak yenilikler olumlu. Ancak erkek arkadaşlarla aranızdaki gerilim yükselebilir ve geçmişte söylenen, yapılan şeyler yeniden karşınıza çıkabilir. Aileyle bir arada olmaktan ve mali konularda fikir alışverişi yapmaktan keyif duyacaksınız. Ev ve dekorasyonla ilgili uyuşmazlıklar aile içinde fikir birliğini zorlaştırabilir. Bu nedenle uyumlu olduğunuz aile bireylerinden öneri almakta fayda var. Herkesin istediğinin aynı anda olması imkansız.

14 Hazirandan itibaren Venüs aşk alanınıza geçecek. Ani şoklar yaşanabilir veya aniden ayrılmak, yalnızsanız aniden bir aşka yelken açmak olası. Gelecek haftadan itibaren gerçek bir aşkla tanışacak muhtemelen ruh eşinize rastlayacak veya ilişkinizi iyileştireceksiniz. Neptün gerilemesi 18’inde başlıyor, spritüel konulara ilgi gösterirseniz oldukça yararlanabileceğiniz bir durum. İçe dönmek daha çok okumak ve yalnız kalmak 18’inden itibaren size iyi gelecek.

BOĞA: Yeni bir gelir elde etmek yeniay sayesinde gelirlerinizi arttırmak olası. İnternetle bağlantılı ilkler veya elektronik bir araç satın almak veya iletişimle ilgili konularda çalışmak veya sosyal medya uzmanıyla çalışmak, işle bağlantılı bir araç satın almak gibi ihtiyaçları değerlendirebilirsiniz. Yakın çevrenizden kimi insanlar destekleyici kimileri ise sorun kaynağı olarak davranacak. Tepkilerinizde ileri gitmeyin özellikle kariyerle ilgili alanlarda tedbirli olun. Yöneticilerin üstüne gitmeyin hatanın kaynağı siz olabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız hataları tekrar edebilirsiniz. Başkalarını suçlamak değil tam tersine değişmeniz gerekiyor, hafifleyin ve konforunuzu biraz daha önemseyin. Ailenizle ilişkileriniz 14 ünden itibaren iyileşecek daha nazik ve saygılı davranacaksınız. Belki taşınmak veya evle ilgili tadilatlar olabilir. Neptün gerilemesi aşırı bağımlılıklar, uyuşukluklar veya bilgisayar film izleme gibi keyiflerde aşırılıklar yaratabilir. Rehavete kapılıp sorumluluklarınızı unutmayın.

İKİZLER: Yeniay burcun her bireyi için değilse de, 22.derecede( +/- 5 derece) herhangi bir gezegeni olanlar için oldukça yenileyici. Görünüşünüzü değiştirecek, iletişim biçiminizi değiştirecek daha seçkin bir dille konuşmak ya da sen-ben dilini öğreneceksiniz. Bir sanata yatkınlığınız olduğunu fark etmek güzel yeniayı değerlendireceğiniz olasılıklardan. Para konusunda sezgilerinize güvenin. Aynı sezgiler çok emin olduğunuz bir konuda yanılgı içinde olduğunuzu gösterecek. Sevdiğiniz birinin fikrini almak yanıltıcı ve zararlı olabilir. Yolculuklar ve yurt dışı ticaret alanında dikkatli olun aynı hataları tekrar yapmak zorluk yaratacak. Arkadaşlarla bağlantı kurmak veya yakın çevreyi yanınıza alıp reklam çalışmalarına başlamak avantajlı. Neptün gerilemesi 18 Haziranda başlıyor ve yöneticilerinizle ilişkilerinizde ve kariyer hedeflerinizde gevşeme, tatil moduna girmek, duygularınızı işe katmak ve kaçmak dinlenmek isteyeceksiniz.

YENGEÇ: İçe dönmek, kötü alışkanlıklarınızdan uzaklaşmak, okumak, öğrenmek araştırmak gibi yenilikler keyiflerinizi yeniden hatırlamanızı sağlayacak. Spritüel konulara ilgi duyup daha çok okuyacaksınız. İletişimle ve kişisel gelişimle ilgili kitapları araştırmak ilginizi çekecek. Yeniay sırasında Merkür ve Venüs burcunuzda. Merkür yararlı açılar altındayken yeni ve farklı arkadaşlar yaşamınıza katılarak kendinizi geliştirmenizi sağlayacak. O arkadaşların bir kısmı güzellik ve estetikle ilgili yanlış yönlendirecekler. Kararlarınızı kendiniz alın. Mars ani para harcamalarına neden olabilir. Fazla üzülmeyin ve kendinize yüklenmeyin. 14 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçtikten sonra parayla ilişkiniz değişecek. Ani kayıplar kadar 18 inden itibaren ani kazançlarda söz konusu. 18 inde Neptün gerilemesi seyahat alanında spritüel yani içe doğru yolculuklar yapmanıza ve kendinizi keşfetmenize yardım edebilir. Dünyanın gerçeklerini mantığınızla değil hislerinizle keşfedeceksiniz.

ASLAN: İkizler burcu yeniayı yeni dostları yaşamınıza almanıza yardım edecek. Evlilik ve ortaklık alanında ki sert etki bazı şanssızlıkları getirebilir. Öfkeli hissetmek sizin ya da karşı tarafın eski hatalarını tekrarlamasıyla yeniden hesaplaşmaya dönüşebilir. Önlem almanız imkansızsa üzülmemelisiniz. Merkür içe dönmenize ve Venüs 14 ünden itibaren fiziksel görünüşünüzü önemsemenize yenilenmenize yardım edecek. Güzellik ve estetikle ilgili değişikliklerde 18 Haziranı beklemelisiniz. 18’inden itibaren hayranlarınızın sayısı da artacak ve özgüveniniz yükselecek. Aynı dönemde Neptün gerileyecek. Ödemelerdeki unutkanlıklar karşınıza çıkabilir. Ekstra gelir kazanmak üzere araştırmalarınızı hızlandırın.

BAŞAK: Kariyer alanınızda oluşan yeniay 18 Hazirana dek etkili. Yeni bir kariyer planı yapabilirsiniz yükselmek için avantajlı durumdasınız. Yurt dışına seyahate gidebilir veya akademik kariyer ya da reklam-tanınma çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. İşle bağlantılı olarak bir biçimde hata yapıyor olabilirsiniz. Bu hatalara bir miktar öfkelenebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili tansiyon veya dolaşım bozukluğu da yine bu öfkeye bağlı olarak gelişecek. Yeni fikirler ve işler için seyahat etmenizde ihtimallerden. Şöhrete ulaşan yolda tatlı bir adım atılabilir. Çok severek yaptığınız bir şeyden de vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Örneğin çok sevdiğiniz bir arkadaşınız sizi üzebilir. Çok acele tepki vermeyin. 18 inden itibaren içe dönüp düşünmeniz farkındalık geliştirmeniz avantajlı olacak. Yalnızlık en iyi ilacınız. Danışmanlarınız veya eşiniz varsa gerilemeden fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Kurban rolü oynamayı tercih edebilir veya bu şekilde kandırılabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız mantıktan özgürleşseniz de sorumluluklardan kaçsanız da adanmışlık bu dönemin işi değildir.

TERAZİ: Dostunuz İkizler burcunda yeniay gerçekleşecek ve tüm hafta etkisini hissedeceksiniz. Yeni bir seyahat özellikle yurt dışı veya akademik kariyer için yeni başlangıçlar açısından uygun. Birkaç kritik noktaya dikkat ederseniz yeniayı değerlendirirsiniz. Özellikle aşk alanınızda geçmişte sık sık yaşadığınız bir hata nedeniyle tartışma yaşayabilirsiniz. Eski hataları tekrarlamayın ve ciddi tartışmaları durdurun bir şekilde. Daha sonraları bu konuşmayı yapmanız daha iyi. Ödemelerle ilgili bir sıkıntı varsa size verilecek bir bonus ödemeleri kolaylaştırabilir. Bir fikir ekstra gelir sağlayabilir. Güzellik ve estetik için yapmak isteyeceğiniz harcamalar bütçenizi aşabilir. Venüs 14 ünden itibaren Aslan burcuna yerleştiğinde sosyalleşecek sık sık dışarı çıkacaksınız. Biriyle tanışmanız ve yeni bir aşkın başlama ihtimalide aynı evreye rastlıyor. Eski bir arkadaş aşka dönüşebilir. Neptün gerilemesi alerjik problemleri ve yaratıcılığınızı geriletecek. Bu iyi haber. İşten kaçıp tatil havasında olmaya başlayacaksınız bu da kötü haber. Sorumluluklardan kaçmayın daha ok şey üretin.

AKREP: Miras, prim, ikramiye gibi kazanımlar alanında yeniay doğruyor. 18 Hazirana kadar ekstra gelirler kazanabilirsiniz veya eşinizin kazancı artabilir. Eş zamanlı olarak evle ilgili kazalara dikkat etmenizde fayda var. Su baskını elektrik kontağı veya internet sorunları veya kesici aletlerle ilgili sorunlar geçmişte olmuştu, yine tekrarlayacak. Aile içi tartışmaları önlemelisiniz ve ev kazalarına dikkat etmelisiniz. Yeniay sırasında Merkür ve Venüs yengeç burcunda yol alacak. Seyahatler veya akademik veya medya çalışmaları iyilikleri ve olumsuzluğu aynı anda yaşatacak. Ani ayrılıklar yaşanabilir ama yeni yolunuza gitmekte acele etmeyin. Başlangıçta olumsuzlukların etkisini taşırken, yön çizemezken, 18 inden itibaren kendi yolunuza bakacak ve iyi bir yol planı çizeceksiniz. 18 Haziranda Neptün gerilemesi aşk alanınızda gerçekleşecek. Çocuklar veya aşkla ilgili düşsel bir durum içindesiniz. Bu düşler devam edecek ama biraz daha sübjektif kendini düşünür bir tavır içine gireceksiniz inançlarınızda bir biçimde değişecek. İlişkiye zarar vermemek için sorumluluktan kaçmayın ve uyuşmaya izin vermeyin.

YAY: Evlilik veya ortaklık planı içindeyseniz ve 18 ine dek planları gerçekleştirmeye hazırsanız harika. Yeniay size yararlı olacak. Bir danışman kazanmak veya biriyle aynı evde yaşamaya başlamak da ihtimalleriniz. Yeniayın olumsuz bir açısı yok ama yeniaydan bağımsız bazı olumsuz açılar var. Sosyal medya üstünden yapılacak bir tartışma veya komşularla ya da trafikte yapılacak öfkeli çıkışlara, kazalara dikkat etmekte fayda var. Uranüs artık parayla ilişkinizi değiştiriyor yeni fikirler veriyor. Bir anda aklınıza şahane fikirler gelmeye başlayabilir. Güzellik ve estetikle ilgili atılacak bir adım ters tepebilir buna da dikkat. Venüs Aslan burcuna 14 ünden itibaren geçecek. Gözünüzü uzaklara dikip yurt dışından veya reklamdan destek almayı planlayabilirsiniz. Bunun için birkaç gün bekleyin. 18 inden itibaren daha yararlı açılar altında olacaksınız. Neptün gerilemesinde evle ilgili sorumlulukları bir kenara itmenize belki yanlış bir insana elaman olarak şans verme ihtimaliniz var. Bunlara da dikkat!

OĞLAK: 18 Hazirana dek etkili olan yeniay bütün hafta sizinle ve yeni bir işe ya da sağlık programına başlamanıza yardım edecek. Belki de bir evcil hayvanın sorumluluğunu alabilir yada spor yapmaya başlayabilirsiniz. Bunlar içinde bir elektronik alet satın almanız gerekebilir. Para alanınızda Mars-Güney ay düğümü kavuşacak geçmişte yapılan bir hatayı tekrarlarsanız para kaybedebilirsiniz . Dolandırılmaya ve yatırımlarda dikkatli olun. Para kazanmaya odaklanmak eski müşterileri aramak iyi bir fikir olabilir. Uranüs aşk alanına sert bir açıyla geçiş yapacak. Evliliğe biraz daha yakın hissedebilir ama ayrı görüşleri tolere etmekte zorlanabilirsiniz. Ani ayrılık kararı almayın, para düşüncelerini önemseyin. 18 inden itibaren daha net düşüneceksiniz. Anlık kararlar çok iyi olmayabilir. Bekleyin! Yine aynı gün Neptün gerilemesi başlayacak çevreden insanların size yüklediği sorumluluklardan kaçmak iletişimde olmama arzusu olası. Elektronik aletler zarar görebilir. Hiçbir sorumluluktan kaçmayın yakın çevrenizle iletişimde dedikoduya yer vermeyin.  Sel, dolu, suyla ilgili sorunlar sizi yoracaktır dikkatli olun.

KOVA: Aşk açısından yılın en şahane dönemindesiniz. Yeni bir aşka başlayabilirsiniz tabii ki arayışınız varsa. Bir ilişkiniz varsa renklendirebilirsiniz veya çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. Belki birlikte bir ortak proje yapabilir ya da aşktan bağımsız olarak yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız bir projede yer alabilirsiniz. Dışarıdan bütün dünya size karşı gibi hissedeceğiniz aşırı öfkeli bir ruh hali hissedebilirsiniz aynı anda. Öfke kontrolü için iyi bir dönem. Bu öfkenin kaynağını öğrenmeye ve tedavi yöntemlerini araştırmaya çalışın. Uranüs ev yuva alanınızda. Her şeye karşı bir gerginlik söz konusuydu yenilenmeniz gerekiyordu ve belki buna direniyordunuz. Merkür-Uranüs olumlu açısı işle ilgili yenilikler ve iyi fikirler getirecek kesinlikle kazandıracak. Öte yandan iş alanıyla ilgili bir sorun var aniden evdeki insanlardan biriyle yolunuzu ayırmak ailede biriyle tartışma yapmak veya çok sevdiğiniz birinin sevimsizleşmesi olasılıklardan. Venüs 14 Hazirandan itibaren evlilikle ve danışmanlara odaklanmanızı sağlayacak. 18 Hazirana dek bekleyin evin, yuvanın, danışmanların önemini o zaman fark edeceksiniz hemen küsüp ayrılığı düşünmeyin. Neptün para alanınızda geri gidecek 18’inden itibaren. Kazanmak değil, daha iyi kazanmak üzere araştırmalısınız. Sorumluluklardan kaçacak veya kazanmanın değil harcamanın keyifli geldiğini fark edeceksiniz. Tam tersine davranmalısınız.

BALIK: 13 Haziranda İkizler burcunda gerçekleşen yeniay, evle ilgili yeniliklere izin verecek. Ev almak, taşınmak, evde kullanılacak elektronik bir aletle konforunuzu arttırmak olası. Yuva kurma kararı bir ihtimal. Anne baba yanına taşınmak da ihtimal. Yeniay sırasında içten içe geçmiş hatalarınızı hatırlayıp, kendinizi suçlamaya neden olacak. Bunun yerine ders almayı tekrar yapmamayı hedef haline getirmelisiniz. Uranüs yakın çevrenizle ilişkinizi tamamen değiştirecek. Merkür aşk alanınızda dolaşacak ve yakın çevrenizden tanıdığınız biriyle ilişkiye başlama ihtimali verirken sevdiğiniz birini sevimsiz bulup yolları ayırma kararı alabilirsiniz. 14 ünden itibaren Venüs iş alanınıza geçerek işi önemsemenizi sağlayacak. Sağlık ve iş her şeyden önemli gelecek. 18 Hazirana dek ayrılığı düşünmeyin ama o zaman hala sizi rahatsız eden şeyler varsa ayrılığa karar verebilirsiniz. 18 Haziranda Neptün burcunuzda gerileyecek. Bir yandan düşlerinizi gerçekleştiriyor bir yandan da fazla fedakar olmanıza neden oluyor. Gerileyince fedakarlıklarınızı dengeleyecek ve daha fazla uyuşma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bunun yerine sorumluluklarınıza odaklanmanızda fayda var.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI