Ana SayfaYazarlarHaftanın Gökyüzü Etkileri (07-13 Mayıs 2018)

Haftanın Gökyüzü Etkileri (07-13 Mayıs 2018)

7 Mayıs 2018 – Pazartesi: Hayallerin peşinden gitmek bugün kazandıracak. Güneş-Neptün olumlu açısı yaratıcı ve canlı bir ifade kazanacağımızı müjdeliyor. Sezgilere güvenebilirsiniz içsel keskinliğinizin yeterince sağlam olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Ruhsal deneyimlerin yaşanabileceği, spritüel gelişiminizde bir basamak daha çıkabileceğiniz özellikle maddi konularda kesin öngörüde bulunup yanılmayacağınız bugün medyumsal yeteneklerinizin ortaya çıktığına tanık olabilirsiniz.

8 Mayıs 2018 – Salı: Gezegenlerin çekişme halinde olduğu bugün hem iç hem dış dünyamızda çekişmeler sürecektir. Şanssızlıklar, düş kırıklıkları, sevgiyle ilgili beklentilerimizin gerçekleşmemesi üzücü olabilir. Ancak düşünce gücüyle kendinizi sakinleştirmek ve köklü değişiklik yapacağımız kararlar almak en doğrusu. (Güneş-Jüpiter karşıtlığı, Neptün-Venüs karesi)

9 Mayıs 2018 – Çarşamba: Şanssızlıklar ve görünmez engeller düne damgasını vurabilir. Kendimizi ve koşulları zorlamadan eldekinin en iyisi yapılmalı. Parlak fikirler yakında dünyanızı aydınlatacaktır. (Satürn-B.M kavuşumu, Merkür Uranüs’e yaklaşıyor.)

10 Mayıs 2018 – Perşembe: Ay Venüs’e arkasını dönse de, duygularla ilgilenmese de Jüpiter’den destek alıyor. Geçmişten bu yana gelen şanslar, mali kaynaklar, iyileşme alanları yeniden şansımızı hareketlendirecek.  (Ay-Jüpiter olumlu açısı)

11 Mayıs 2018 – Cuma: Bütün hafta devam eden savaşçı ve gergin ruh hali bugün yeniden zirve yapıyor. Tahammülsüz hissedebiliriz ve panik atak gibi hastalıklar tetiklenebilir. (Mars-Uranüs sert açısı) Öte yandan Jüpiter-Neptün üçgeni iyimser ve pozitif bakış açısının en iyi ilaç olduğunu hatırlatacak. Bugün inadına iyimser ve iyi niyetli inadına sevgi dolu davranmalıyız.

12 Mayıs 2018 – Cumartesi: Güneş-Plüton olumlu açısı zararlı ve güçlü hissedeceğimiz bir güne işaret ediyor. Diyet yapmaya veya sigarayı bırakmaya karar vermek için harika bir etki. Kariyerinizle ilgili kararlılıklar kazandıracak.

13 Mayıs 2018 – Pazar: Ay-Uranüs-Merkür kavuşumu koç burcunun son derecesinde gerçekleşiyor. Çok tehlikeli veya bol sürprizli olabilecek bu açı ani başlayacak savaşları veya terör saldırılarını ya da yenilikçi bir fikirle devrimsel değişimlerin sevindireceğini anlatıyor. Bir çok olasılık var. Ve sonuçları öngörülmesi imkansız bir buluşma. Liderlerle ilgili şaşırtıcı haberler alabiliriz.

Mutlu haftalar geçirmeniz dileğiyle…

Su KARAKUŞ

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI