Ana SayfaYazarlarHaziran 2016 burç yorumları( yılın en zor ayına nasıl hazırlanmalıyız?)

Haziran 2016 burç yorumları( yılın en zor ayına nasıl hazırlanmalıyız?)

 HAZİRAN

Yılın Astrolojik Açıdan En Zor Ayına Nasıl Hazırlanmalıyız?

Yaz başlıyor. Enerji, istek ve hırs kaynağı Mars 29 Hazirana dek gerilemesini Akrep burcunda sürdürürken, 13 Hazirandan itibaren hayallerin ve ilhamın perisi Neptün’de gerilemeye başlayacak. Büyük öğretmen Satürn Haziran’ da hala geriliyor olacak ve bir miktar “derse mola” verirken, Plüton da gerileyerek en azından gizli saklı olana ilgimizi azaltacak.

Gezegenlerin iki yönü var madalyonun iki farklı yüzü gibi.

Mars gerilemesi sayesinde enerjimizi dikkatli kullanmayı, öfke kontrolünü, Neptün gerilemesi sayesinde hayallerimizi detaylandırmayı dolayısıyla gerçeğe yaklaştırmayı başarabiliriz. Satürn gerilerken kendimizi gereksiz yüklerden kurtarabiliriz. Ve Plüton gerilemesi sayesinde köklü değişiklikleri yapmadan önce kendimize zaman tanıyabiliriz.

5 Haziranda ( Haziranın ilk 10 günü boyunca etkili olacak yeniay, İkizler burcunda doğacak ve bilgiye ulaşmanın, kitap yazmanın, iletişim dilimizi düzletmenin sert yollarını öğretecek. Sert, çünkü gökyüzünde Jüpiter-Satürn-Neptün ve Yeniay arasında büyük bir haç oluşuyor. Bu en korkulası açıdır. 4 koldan istenmeyen durumları sonlandırmaya çalışırken yenilik yapmak zorunda kalacağız. Yenilik için tek ihtiyacımız olan şey doğru bilgiye ulaşmak: dedikoduya veya duyumlara değil! İkizler, Yay, Başak ve Balık burçlarının ortalarında doğanların veya 14.derecede herhangi bir gezegen veya köşe noktası olanların dikkate alması gereken zorlu bir yeniay. Yeniliklerin zorunluluktan kaynaklanacağını bilmeliyiz.

18 Haziran kritik bir gün. Neptün ve Satürn arasında bir kare ( sert) açı oluşuyor. İyi haber her ikisi de geri gidiyor. Kötü haberse gerçekçilikle hayalleri gerçekleştirme arzusu arasında sıkışıp kalmak, düş kırıklığını depresif bir modda yaşamak. Hayallerle gerçekleri dengeleyebilenler içinse bu açı bir başarı anahtarıdır.

Ayın 15-25 arasını etkileyecek dolunaysa, 20 Haziran da Yay burcunun 29. derecesinde doğuyor. Tıpkı geçtiğimiz ay oluşan dolunay gibi Venüs-Dolunay karşıtlığı oluşuyor. Bunun anlamı sevginin ve şefkatin sınavdan geçmesidir.  29.dereceler zorludur ve bir sonraki burca yakın olduğu için bir sonraki burcuda ciddi şekilde etkiler. Dolunay Yay, Başak, İkizler, Balık burçlarının son 5 gününde doğanlarla, Oğlak, Terazi, Yengeç ve Koç burçlarının ilk 5 gününde doğanların yaşam sınavlarından biri olabilir. Bir yolun sonuna gelmek, bir eğitimi tamamlamak, tanınırlığı sonlandırmak veya sonun başlangıcını yaratmak olasılıklardan bazıları.

Ayın en güzel günü 26 Haziran. Şans planeti Jüpiter sağlık uzmanı ve çalışkan, yardımsever ve dost Başak burcundan, kariyer düşkünü Oğlak burcundaki Plüton’a gülümserken içimizdeki gücü keşfedeceğimiz büyük bir fırsat sunacak. Boğa, Başak ve Oğlaklar için harika bir fırsat. Plüton gerilediği için geçmişte bırakılan, unutulan, üstü kapatılan ya da yarım bırakılan arayışlar bu evrede anlam bulabilir. Köklü değişiklikler nihayet yapılabilir. Şanslı olduğumuz alanlarda iş ve sağlık.

29 Haziran’da Mars durağanlaşıyor. Kazaların artacağı bir gün.  Akrep burcundaki durağanlaşma ölümlü kazaları, sapkınlıkların sonucu öldürme olaylarını, hırsızlık ve başkalarının parasını ahlak dışı yollarla ele geçirmeyi arttırabilir. Korunmalı ve dikkatli olunmalı. Mars doğru yoluna döndükten sonra enerjinin yavaş yavaş yükselmesi ve daha anlamlı ve dürüst amaçlar için kullanılması mümkün olacak.

Keyifli bir ay dilerim

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

KOÇ: Tüm ay boyunca, kredi ve borçlanmalar ve cezaları ödeme konusunda dikkatli olmalısınız. İsteksizlikler ve dikkatsizlikler kazaya, cezaya neden olabilir. Zorunlu değilse ameliyatlardan kaçınmanız gerekiyor. Ayın ilk yarısında sağlık ve yakınlarınızın sağlığı iletişim ve seyahatlar ciddi bir yeniliği hayatınıza katacak. Telefonla konuşurken yapacağınız bir kaza yeni bir araba almaya mecbur bırakabilir. Ayın ikinci yarısındaysa uzun bir yolculuk yuvadan uzaklaşmanıza neden olabilir.

BOĞA: Mali konularda özenli olacağınız ve kazanacağınız bir aydasınız. Ayın ilk yarısında partneriniz, dostlarınız ve giderlerinizdeki artışın zorlamalarıyla gelir kaynaklarınızı yenilemeniz gerekecek. Ay boyunca yakınlarınızla ilişkinizde sorunlar artabilir ve sonunda duygularınızın bitişini izlemek zorunda kalabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında borçlarınızdan kurtulmanız ve ek gelir kazanmanız mümkün ancak yakın çevrenizden destek beklememelisiniz.

İKİZLER: Ayın ilk yarısında duygusal zekanız, sezgileriniz ön planda olacak. İyi ki böyle olacak çünkü sert yeniay görünüşünüzü ve kişisel stilinizi değiştirmenize zorlayacak.  Yakınlarınızın gizli baskısı, ailenizin yaşadığı talihsizlikler, kariyerinizdeki hayal kırıklıkları yeni bir yaşam biçimine geçmenizi isteyecek. Ayın ikinci yarısındaysa sevdiğiniz birinden vazgeçmeniz gerekiyor. Duyguların bitişini, kabullenmeyi, kaybetmeyi ise Mars sağlayacak. Ay boyunca sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Üreme organlarınıza dikkat edin.

YENGEÇ: Ayın ilk yarısında spritüel çalışmalarla veya meditasyonla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. İş yaşamınız, baş edilmez iş arkadaşlarınız ve uzak-yakın çevreniz kabuğunuza çekilip güç toplamanıza neden olabilir. Yenilikler sizi güçlendirecek. Ayın ikinci yarısındaysa iş alanında bir sonlanmaya razı olacaksınız. İşten ayrılabilir ya da sağlık sorunlarınızın tedavisini bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızın yeniden işlevsel hale dönüşmesi için ayın bitmesini beklemelisiniz. Aşk yaşamınızdaki sorunları öfke kontrolüyle atlatabileceksiniz.

ASLAN: Yeni arkadaşlar edinmenin zamanı geldi. Ay’ın ilk yarısında mali sorunlar ve yalnızlık duygusu karşınıza çıkan iyi insanları fark etmenizi sağlayacak. Çocuklarınızla ilgili problemleri çözerken ihtiyacınız olan yardımı aramadan bulacaksınız. Ailenizle ilgili kararsızlık Haziran boyunca devam edecek. Sizden beklenen karar vermeniz değil tam tersine tüm ihtimalleri araştırmanız. Ayın ikinci yarısından aşk yaşamınızı, çocuklarınızla ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. Vedalaşmanız gereken şeyi hislerinizle bulacaksınız.

BAŞAK: Kariyeriniz adına yapacağınız her yenilik yeni bilgilere ulaşmanızı ayın ilk yarısında sağlayacak. Şanssızlıklar, hayal kırıklıkları ve evle ilgili sorunlar üstünüze geldikçe çözüm yolları da açılacak. Ayın ikinci yarısında ise evinizle ilgili planlarınızı tamamlayabilir, taşınabilir veya ev alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yardımını beklemeden hareket etmelisiniz. 26 Haziran en mükemmel gününüz. Yakın çevreyle sorunlarınız 29 Haziranda zirve yapabilir. Sonrasında çözüme yönelecek korkusuzca olayların üzerine gideceksiniz.

TERAZİ: Uzak bir yere yerleşmek, daha çok tanınmak, eğitim almak gibi hedefleriniz varsa ayın ilk yarısındaki yeniayı değerlendirmelisiniz. Her ne kadar sağlık sorunları nedeniyle harekete geçecekseniz de sonuç sevindirecek. Mali alandaki durağanlık ay boyunca sürebilir ve ay sonunda isyan edebilirsiniz. Bir sonraki ay bu konudaki sorunlar çözümlenecek. Ayın ikinci yarısında yakın çevrenizle vedalaşacak, kariyeriniz nedeniyle ortam değiştireceksiniz.

AKREP: Mars neredeyse ay boyunca burcunuzda gerileyecek ev ciddi şekilde enerjinizin düştüğünü gözlemleyeceksiniz. 29 Haziranda dikkatli olun. Her türlü kazaya ve öfke krizine açık olacaksınız. Ay’ın ilk yarısında kredi alabilir ya da ameliyat olmaya karar verebilirsiniz. Özgüvensizlikler, aile ve dostlar ayın ilk yarısında son derece etkili olacak. Ayın ikinci yarısında ise gelirlerinizden birine veda edip yeniliklere açılacaksınız. Uzak bir yere gitme veya taşınma kararı alabilirsiniz.

YAY: Ayın ilk yarısında mecburiyetler yeni bir ortaklığa, evliliğe ya da terapistle çalışmaya yönlendirebilir. Kendi kendinizden şikayetleriniz artabilir. Ailenizle kariyeriniz arasındaki çekişmenin ortasında kalarak mutsuzlaşabilirsiniz. Yenilik ferah bir esinti yaratacak. Ayın ikinci yarısında görünümünüzü değiştirecek, başkalarının gözündeki imajınızı farklılaştıracaksınız. 26 Haziran mali konularda en şanslı gününüz. Ay sonuna dek sezgilerinizle değil mantığınızla hareket etmeyi tercih edeceksiniz.

OĞLAK: İş yaşamınızda yenilikler yapmanız ayın ilk yarısında mümkün. Seyahatler, yakın çevreyle yaşanan düş kırıklıkları değişimi de beraberinde getirecek. Ay ortasından itibaren sular durulabilir. 20 Haziranda hayal kırıklıkları ve karamsarlıklar yaşamla bağınızı zayıflatabilir. 26 Haziransa en güzel günlerinizden biri olmaya aday. Seyahatler ve eğitim fırsatları daha şanslı hissetmenizi sağlayacak. Ayın sonuna dek kendinizi eleştirmekten, geçmiş hataları anımsayıp kendinize kızmaktan uzak durun. Ayın 2. yarısında sorunların büyük kısmını çözme yolunda olacaksınız.

KOVA: Aşk yaşamınızda yepyeni bir evre ayın ilk yarısında başlıyor. Mali sorunlar, deneyimli dostları tanıştığınız kişilerden birine sığınma ve hoşlanma duygusuna dönüşebilir. Yeni bir ilişki başlayabilir. Ayın 2. yarısında kimi dostlarınızla vedalaşacak, iş yaşamınıza verilen zararları affetmeyeceksiniz. Kariyeriniz hakkında  hız kazanamamaksa bütün ayın konusu. Gelecek ay daha hırslı ve azimli hissedeceksiniz. 26 Haziranda şans oyunları, sponsorlar, miras, nafaka gibi ek gelirler elde edebilirsiniz.

BALIK: Yöneticiniz Neptün 13 Haziranda gerileyecek ev yaratıcılığınızı, ilhamınızı elinizden alınmış hissedeceksiniz. Sezgilerinize bir süreliğine veda edip akılcı düşünceye geçiş yapmalısınız. Ev ve yuva alanınızdaki yenilik ayın ilk yarısında adeta mecbur. Ortaklarınız, danışmanlarınız ve kariyeriniz için yapmak istedikleriniz bu yeniliği zorunlu kılacak. 18 Haziranda otoritelerinizin üstünüzdeki baskısı artabilir. 26 Haziranda ise güçlü dostlar sayesinde evliliğe adım atabilirsiniz. Ay boyunca uzun yolculuklar ve medya çalışmalarında dikkatli olun. Tanınmak isterken kendinize zarar verebilirsiniz.

HER HAKKI SAKLIDIR.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI