Ana SayfaYazarlarİyiliğin Değerini Bilen Bebekler: Mayıs bebekleri

İyiliğin Değerini Bilen Bebekler: Mayıs bebekleri

İYİLİĞİN DEĞERİNİ BİLEN BEBEKLER: MAYIS BEBEKLERİ

4 Mayıs’a dek doğan bebekler Merkür gerilemesinin ve durağanlaşmasının etkisiyle yanlış anlamaya, içli davranışlara, alıngan tutuma eğilimli, kolay kırılan ama zeki bebekler olarak dünyaya merhaba diyecekler. 4 Mayısdan itibaren doğan bebeklerinse yanlış anlama sorunu yok. 4-16 Mayıs arasında doğanların hiperaktif davranma, hızlı düşünüp netleşmeden anlık kararlar alma, kolay vazgeçme gibi eğilimleri öne çıkarken,  16-21 Mayıs arasında doğanların daha güvenlik öncelikli ve garantici düşünce biçimleri dikkat çekecek.

21 Mayıs’dan itibaren doğan bebekler abartısız, dünyevi zevklere önem veren, objektif gözlemciler olarak başkalarının güvenini kolayca kazanacaklar.

11 Mayıs bebekleri dolunay çocukları. Sonuç odaklı, gergin ama başkalarının gözünde yumuşacık, sıcak ve istediğiniz kolayca elde eden bir imaj çizecekler. Güçlü kişilerden destek almakta zorlanmayacak ancak köklü değişiklikleri kolay yapamayacaklar. Ani sürprizleri hayatlarında bol bol yaşarken, uzun vadeli anlaşmalar konusunda şansları parmak ısırtacak. Hedefe ulaşmakta ısrarcı ve şanslı hissedecekler.

19 Mayıs da doğan bebeklerse eskileri yenileştirme, orjinale dönüştürme konusundaki başarılı hobilerini mesleğe dönüştürebilirlerse şanslılar. İç huzur ve sevinçli bir yaşamı ancak bu şekilde bulabilecekler.

20 Mayıs dan itibaren Güneş İkizler burcuna geçiş yaparak, hızlı öğrenen, konuşkan, dışa dönük, bilmek, öğrenmek ve bilgiyi başkalarına yaymak gibi amaçları olan bebeklere kavuşmamızı sağlayacak.

25 Mayısda doğanlar yeniay çocukları. Yenilikçi, hareketli, aktif, yeni bilgilere klayca ulaşan medyatik kişiler olacaklar ancak bu dönemde yani 20-15 Mayıs arasında doğanların bilgiyi iyilik veya kötülü için kullanması riski mevcut. Ebeveyne çok önemli bir görev düşüyor.  Çünkü 20-25 Mayıs evresinde doğan bebekler bilgiyi kötülük için kullandıklarında yaşamları bir felakete dönüşebilirken, iyilik için kullandıklarında yaşamları şansla, köklü değişiklikler ve başarıyla donanacak. Sevgisizlikle ve şiddetle büyütülenler başkalarını öldürme kapasitesine sahip olurken, sevgiyle ve iyi örnek aldıkları iyi ebeveynle büyütülenler başkalarını iyileştirme görevini sevgiyle üstlenecekler, başarılı olacaklar. Üstelik her iki durum da süreklilik arzedecek yani seri katil veya üstün başarıları olan bir doktor bu evrede doğan minik bebeğinizin gelecekteki olasılıkları! Ne ekerseniz onu biçeceksiniz.

Keyifli bir ay dilerim.

Uzman Astrolog Su Karakuş
www.sukarakus.com
İnstagram/ twitter/ facebook: sukarakus

Sezeryan saati tesbiti, bebek doğum haritası, meslek seçimi için iletişim: 08508551178

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI