Ana SayfaAstrolojiJüpiter Yay Burcunda: Bereket Dönemi

Jüpiter Yay Burcunda: Bereket Dönemi

Merhaba Sevgili Astroloji Severler,

Ben Uzman Astrolog Su Karakuş.

Jüpiter ; nam-i diğer bolluk bereket gezegeni 8 Kasım ayından itibaren Yay burcuna yerleşecek ve Yay burcunda yaklaşık 1 sene seyahat edecek. Jüpiter, bizlere şans getirir, etki ettiği alanda genişleme sağlar ve o alana bolluk katar.

Jüpiter’in Yay burcuna geçişi ekstra önem taşıyor çünkü Yay burcu Jüpiter gezegenin doğal alanı olduğundan Jüpiter 2019 boyunca çok daha fazla yararlı olacak.

Nihayet hayatımızda yepyeni bir dönem başlıyor. 8 Kasım’daki geçişin etkilerini 15 gün önceden almaya başladık bile!

Her ne kadar Jüpiter 8 Kasım’da sert açılarla Yay burcuna geçse de 2019 yılı boyunca bize birçok alanda şans ve bereket dağıtacak.

Peki, hangi burç, Jüpiter’in Yay burcuna geçişinden nasıl etkilenecek?

Koç ve Yükselen Burcu Koç Olanlar

Artık bol bol seyahat zamanı Sevgili Koç’lar. Jüpiter, size bol bol seyahat ve yolculuk getirirken, bu seyahatlerin bazılarının ücretsiz olmasını bile sağlayabilir. Aynı zamanda birçok eğitim alabilir hatta bu eğitimlerden de ücretsiz faydalanabilirsiniz. Medya ile ilgili yeni çalışmalar başlatabilir, yeni medya kahramanlarından biri olabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Burcu Boğa Olanlar

Ek gelir kazanma anlamında çok şanslı bir evre başlıyor Sevgili Boğa’lar. Belki piyango zengini olabilirsiniz, paralarınızla çok bereketli yatırımlar yapabilirsiniz. Yaptığınız yatırımlarınız çok değer kazanabilir.

İkizler ve Yükselen Burcu İkizler Olanlar

Evlilik ve ortalık anlamında çok bereketli bir dönem başlıyor Sevgili İkizler. Çok iyi ve prestijli bir eş ile yollar kesişebilir, bu eşin kaynaklarından çok fazla faydalanabilirsiniz. Eğer evlilik ile ilgili bir planları yok ise çok iyi bir iş ortaklığı da kurabilirler.

Yengeç ve Yükselen Burcu Yengeç Olanlar

İş anlamında bir bolluk dönemi yaşayabilirsiniz Sevgili Yengeç’ler. Belki birkaç işte aynı anda çalışmaya başlayabilirsiniz. Kendi işini yapan Yengeç’ler içinde müşteri sayısında artış olabilir. Sağlık anlamında doğru doktoru bulmak, doğru tedaviye ulaşmak da mümkün olacak. Günlük sorumluluklarınızı da rahat rahat, zorlanmadan yerine getirebileceksiniz.

Aslan ve Yükselen Burcu Aslan Olanlar

En şanslı grup sizsiniz Sevgili Aslan’lar . Çocuğunuz varsa onlar hakkında güzel haberler alabilirsiniz. Yeni yaratıcı projelerde yer alabilir, bu projelerden saygınlık ve itibar kazanabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor Sevgili Aslanlar. Yalnız iseniz yepyeni bir aşk sizleri bekliyor olacak. Hatta birden fazla hayranınız ortaya çıkabilir ve siz bu hayranlarınız arasında zor bir seçim yapabilirsiniz. Yeni aşk size çok iyi gelecek.

Başak ve Yükselen Burcu Başak Olanlar

Mülk sahibi olabilirsiniz Sevgili Başak’lar. Bu mülk; bir ev, bir arazi, toprak alabilirsiniz. Evleriniz ile ilgili işleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Yeni, daha büyük ve konforlu hatta daha büyük bahçeli bir eve taşınabilirsiniz. Çok güzel bir yıl sizleri bekliyor.

Terazi ve Yükselen Burcu Terazi Olanlar

Yakın çevrede bir genişleme söz konusu Sevgili Terazi’ler. Daha geniş bir sosyal çevreniz olabilir. Bu sosyalleşme size daha çok tanınma sağlayabilir. Gitgide daha çok tanınacaksınız ve tanınma şansı yakalayacaksınız. İletişim eviniz hareketleniyor Sevgili Terazi’ler.

Akrep ve Yükselen Burcu Akrep Olanlar

Maddi getirileriniz artıyor Sevgili Akrep’ler. Kendi kazanacağınız paralarda bolluk ve bereketlenme yaşayabilirsiniz. Bu geçiş aynı zamanda öz güveninizin de artmasını sağlayacaktır. Jüpiter 8 Kasım’dan önce Akrep burcundaydı ancak Jüpiter’in Yay burcuna geçişi, Akrep burcunda sağladıklarından çok daha fazlasını getirecek.

Yay ve Yükselen Burcu Yay Olanlar

Tabiiki Jüpiter’in Yay burcuna geçişinden en fazla faydalanacak burç Yay’lar. Çok uzun süredir Saturn’un etkisi altındaydınız. Başınıza dramatik olaylar geldi, bu olaylar sizi karamsarlığa sürekledi. Ama Jüpiter 8 Kasım’dan sonra size eski iyimserliğinizi getirecek. Eski neşeniz yerine geliyor. Son 12 yılın en güzel zamanı başlıyor, bol kahkahalı bir yıl sizleri bekliyor olacak.

Oğlak ve Yükselen Burcu Oğlak Olanlar

Saturn ve Pluton’un Oğlak burcunda halihazırdaki seyahati, Sevgili Oğlak’lar için genel bir melankoli ve karamsarlık eğilimi artışına sebep olmuştu. Ancak Jüpiter’in Yay burcuna geçişi, Oğlaklara daha pozitif bir bakış açısı getiriyor. Aman her şey hallolur, su akar yolunu bulur diyecek, daha pozitif bakacaklar olaylara. Neşelenecek, kendilerini daha mutlu yakalayacaklar.

Kova ve Yükselen Burcu Kova Olanlar

En fazla sevdiğiniz şey arkadaşlık, sohbet ve muhabbet Sevgili Kova’lar. İşte tam da bu konuda bir bolluk ve bereket yakalayacaksınız. Daha fazla dışarda olacaksınız, bol bol davetlere, fuarlara, yeni grup çalışmalarına katılabilirsiniz.  Koşturmaktan evde oturmak için zaman bulamayacaksınız.

Balık ve Yükselen Burcu Balık Olanlar

Kariyer önem kazanacak Sevgili Balıklar. Özellikle medya ile bağlantılı iş yapan Balıklar için bu kariyer çok şanslı olabilir. Kariyer için erken diyen Balıklar içinse otoriterle ( bu aile büyükleriniz de olabilir ) çok kolay anlaşma imkânı bulabileceksiniz. Onlardan büyük destek görebileceksiniz.

Her hakkı saklıdır.

Su Karakuş
Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

Telefon : 0 (505) 010 70 59

Astroloji Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-astroloji-danismanligi-alabilirim/

Tarot Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-tarot-danismanligi-alabilirim/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI