Ana SayfaYazarlarKanlı Ay Tutulması Yaklaşırken

Kanlı Ay Tutulması Yaklaşırken

Bütün hafta boyunca Mars Retrosu ile Ay düğümleri arasındaki sert açı etkili. Ay tutulması yaklaşırken gerginlik artacak.

Olasılıklar: Uçak kazaları, elektrik-elektronik ve otomotiv, yüksek teknolojiye ait kazalar, asansör faciaları, tv, telefon arızaları, sosyal alanlarda patlamalar, mekanik arızalar, astrolojide yapılacak hatalar, havacılıkla ilgili göz ardı edilen hataların yaratacağı kazalar. Bütün bu alanlardaki gizli gerçekler sevimsiz bir şekilde ortaya çıkabilir.

Türkiye açısından gizli sırların ortaya çıkacağı ve şaşırtacağı bir hafta olmaya devam edecek. Yansıra Mars’ın olumsuz etkisi mali kaynaklarımızı ve dış borçlarla ithalat gelirlerini etkileyecek.

16 Temmuz: Mars’ın Ay düğümleriyle sert açısı geçmişten gelen birikmiş öfkenin salınacağını düşündürüyor. Kova burcuna özgü bu öfke bilgiyle ve düşünce gücüyle harmanlanacak. Kızgınlıkları doğru ifade etmeyi ve geçmiş deneyimleri hatırlamayı başaranlar için geleceğe önemli ve doğru bir adım atılabilir.

17 Temmuz: Dünün öfkesi sürerken bugün Güneş-Ay uyumu olayların iyi yönünü görmeyi ve kısmen mutlu hissetmeyi sağlayacak. Kendinle barışık olmak için bir sebep bulabilirsin.

18 Temmuz: Ay’ın karanlık yüzü( black moon) sırları saklar. Ve bugün ego görünmez bir perdeyle görünmez gerekenleri saklayacak. Bilmediğin şeyler olacağı ihtimalini unutma. Dikkatli ol!

19 Temmuz: Duygusal tepkilerin yükseleceği bir gün. Çünkü Güneş tutulmasından sonraki ilk durağa geldi Ay ve Ay tutulması öncesinde hazırlıyor seni. Yas sırlar tam da tahmin ettiğin gibiyse ne yapmalı? Çekip gitmekle intikam arasındaki yolculukta sağduyu ve evrensel düşünceler kazandıracak.

20 Temmuz: OIdukça zor ve sevimsiz bir gün. Ay, Güneş, Uranüs ve Mars ayrı ayrı Ay düğümlerine sert açı yapıyor. Ay düğümleri geçmiş deneyimlerle geleceğe uzanan yolumuzu simgelediği için geleceğimize engel olacak veya gelecekte sorun yaratacak her şeyi bugün yaşayabiliriz. Ay-Mars-Uranüs arasındaki T-Kare bir çok hayatı etkileyecek, güvenliği sarsacak olaylara işaret ediyor. Aslan burcundaki Kuzey ay düğümünden yana davranmak kurtarıcı olabilir. Yani benmerkezci ve kendinden yana, cömert ve bağışlayıcı, sorunlar karşısında güçlü ve akılcı.

21 Temmuz: Mars-Güney ay düğümü kavuşumunun yaratacağı talihsizlikler devam etse de dünün olumsuz etkisinden sıyrılabileceğimiz bir gün. Venüs-Jüpiter olumlu açısı hem yüksek motivasyon ve moral sağlayacak hem de mali gelirlerin artmasını. Satürn-Uranüs üçgeni ise eskiyen ve vazgeçmek istemediğimiz değerli eşya ve tutumlarımızı kaybetmeden yenilememize olanak sağlayacak.

22 Temmuz: Güneş-Ay üçgen keyfimizi arttırıyor. Hareketli ve ateşli günler başlıyor. Yalnız kararlara dönüşen düşüncelerinizi not edin zira yakında Merkür geri gidecek ve bu düşünceler değişecek. Doğrusu şimdilerde not aldığınız.

Temmuz Burç Yorumları-Video: 

http://www.sukarakus.com/astroloji-makaleleri/temmuz-2018-burc-yorumlari-kanli-tutulmalar-retrolar/

Temmuz Burç Yorumları-Makale: 

http://www.sukarakus.com/aylik-burc-yorumu/temmuz-burc-yorumlari-kanli-ay-tutulmasi/

Temmuz Kozmik Sihir Ajandası: 

http://www.sukarakus.com/kozmik-sihir-ajandasi/temmuz-kozmik-sihir-ajandasi/

Her hakkı saklıdır.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI