Ana SayfaYazarlarKOVA BURCUNDA SEVİMLİ DOLUNAY

KOVA BURCUNDA SEVİMLİ DOLUNAY

Kova Burcunda Düzensiz Ay Tutulmalı Dolunay
Birkaç gökyüzü etkisinin iç içe geçtiği günlerdeyiz. Bu nedenle alt metinleri üşenmeden, dikkatle okumanızda fayda var.

Aile, yuva, kariyer konularında çözüme ulaşmanın, ulaşırken dostlardan yardım almanın, sağlık ve iş alanındaki kişilerin bu yardımı desteklemelerinin, işlerin beklendiği forma girmesinin güzel sonuçlarıyla mutlanacağız. 

18 Ağustos’da Ay tutulması sayılan bir dolunay yaşanacak. Kova burcunun 25. derecesinde. Dünya’nın gölgesi Güneş ışıklarının Ay’a ulaşmasına engel olurken, dolunay gölgeli görünecek. Kendi yansımamız olan gölgemizle tanışma zamanıdır bu.

Dolunayın olumlu açısı kova burcunun yöneticisi Uranüs’le. Ve Uranüs aynı zamanda Güneş’le de olumlu bir açı altında. Her ne kadar geriliyorsa da Uranüs  sürpriz yapabilecek gücü kaybetmiş değil. Bu kez beklenen ve istenen bir hediye gibi gelecek. Dolunay sırasında tek olumlu açı bu değil.

Bir başka olumlu açı da, Plüton-Neptün-Venüs ve Ay düğümleri arasında. Astroloji terminolojisini sevmediğinizi en azından okurken atlayarak okuduğunuzu biliyorum.

Özeti şu: hayalini kurduğunuz, sevgi beslediğiniz ve kaderinizde olmasını istediğiniz her ne varsa güçlü ve etkileyici kişiler sayesinde nihayet gerçekleşecek. 

Hiçbir olumsuz açı yok mu derseniz var elbette: haftalardır süren Satürn-Neptün karesi dolunayla tetikleniyor. Yeni hayal kırıklıkları kapıda bekliyor. Mars Satürn’e yaklaştığı ve orb içine girdiği için hayal kırıklıkları kişisel bir savaşa davet edebilir. Bu biraz dolunaydan bağımsız ama onun vereceği duyarlılıkla harekete geçmeye hazır bir enerji kıvamında. Peki ne yapmalı baş etmek için derseniz işte çözüm:
http://www.sukarakus.com/saturn-mars-bulusmasi-is-ve-para-dunyasinda-guvenli-alan-yaratacak/

Dolunay 13-23 Ağustos boyunca etkili olacak. Dostlukları yeniden gözden geçirmenizi, değerlendirmenizi veya kopartmanızı sağlayacak.
 
30 AGUSTOS MERKUR  BASAK BURCUNUN 29 DRC.SİNDE GERİ GİDECEK.
Şimdi bunu niye yazıyorum. Gerilemenin etkisi 15 gün önceden başlar. Yani 15 Ağustosdan itibaren Merkür şakalarıyla hasta edecek, iş alanında hatalar yaratmanıza neden olacak, elemanlarınızla sorun yaşamanıza, işlerin aksamasına, yanlış anlamalara ve iş araçlarının bozulmasına katkıda bulunacak.

Nasıl Önlem Alınır?

Merkür gerilerken doğduysanız dikkatiniz artacağı için tam tersine yararlanacağınız bir evredir. Merkür doğru yolundayken doğduysanız dikkatinizi arttırmak mümkün değilse her şeyi 2 kez kontrol edin. Sözlü ve yazılı görüşmelerde yanlış anlamadığınıza emin olmak için 2 kez sorun. Evrakların gidip gitmediğini mutlaka kontrol edin. İş, eleman, iş arkadaşı, doktor, sağlık, veteriner gibi konularda aşırı dikkatli olun ve ani karar almayın.

ÖNEMLİ NOT: Doğum Haritası bu hafta da indirimde. Doğum haritası gelirinin bir kısmı bildiğiniz gibi Deniz Bartu’nun ameliyatı için ayrılıyor. Talep yoğun. Deniz Bartu çok teşekkür ediyor.

SU KARAKUŞ
UZMAN ASTROLOG

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI