Ana SayfaYazarlarMayıs 2017 Astroloji-Burç Yorumunuz

Mayıs 2017 Astroloji-Burç Yorumunuz

İYİLİĞİN DEĞER KAZANACAĞI AY: MAYIS

3 Mayıs da Merkür gerilemesi sona eriyor. 21 Mayıs da Merkür’ün gölge, yani hata yaptıran, hatalı kararlara ve düşünüşlere neden olan dönemi sona eriyor. Bu da demektir ki ayın 16’sına dek liderlik, yeni başlangıçlar, tartışmalar, risk almak gibi konularda dikkatli olmalı. 16’sından, 21’ine dek varlıklar, özgüven, benimsediğiniz kişiler, mal ve mülklerle ilgili yeni başlangıçlar yapmakta acele etmemeli tüm burçlar risk altında.

21 Mayıs’dan itibaren kararlarınızda, sözleşme yapmakta ve ilerlemekte özgürsünüz. Tabii Merkür gerilerken doğduysanız istisnasınız. Zira bu evre kafanızın açılmasını, algılarınızın netleşmesini sağlayacaktır.

11 Mayıs 00:44’de Akrep burcunun 20.derecesinde bir dolunay oluşuyor. Akrep burcu ölümün, köklü dönüşümün, bitişlerin ve ameliyatlarla başkalarının kaynaklarından yararlanmanın alanı. Hayatın bitişinden borçların bitişine, operasyonlarla yeni bir görüntü veya sağlık kazanmaktan, bakış açımızı köklü bir biçimde değiştirmeye kadar birçok tamamlanma ve sonlanma evresi dolunayda yaşanacak. Dolunay 5-15 Mayıs arasında etkisini sürdürecek.

Dolunay’ın açıları gayet olumlu. Güneş ve Ay Plüton’dan destek alırken köklü dönüşümleri isteğinizle gerçekleştirmeniz ve güçlü kişilerden destek almanız da mümkün olur. Dolunay bol sürpriz getirecek. Uranüs-Merkür kavuşumu sevindirici haberleri ve Satürn’ün bu kavuşuma vereceği destek anlaşmaların uzun vadeli olacağını müjdeliyor. Hedefe ulaşmak ve şansı yakalamak da Mars-Jüpiter üçgen açısıyla mümkün olacak.

19 Mayıs da Satürn-Uranüs arasında oluşan üçgen açı toplumsal ve bireysel konularda oluşacak şansın dirençle ve sabırla geleceğini anlatıyor. Eskilerin revize edilip yenilenmesi iç huzura ve sevince neden olacak.

20 Mayıs da İkizler burcuna geçiş yapan Güneş, bilmek öğrenmek ve bilgiyi başkalarına yaymak gibi amaçlarla canlanmanızı sağlayacak.

25 Mayıs yeniayı 4 derece İkizler burcunda 22:46 da meydana geliyor. Yeniay yeni bilgilere ulaşmanızı ve bu bilgileri iyi/kötü amaçlar için kullanmanızı sağlayacak. Hangi amaca hizmet edeceğiniz size bağlı. Venüs-Plüton karesi kötücül amaçların kişiye ağır bedeller ödetebileceğini anlatırken, Satürn-Uranüs üçgeni iyicil amaçların devamlılığını sağlamak için gereken desteği ve sukuneti sağlayacak.

Keyifli bir ay dilerim.

Uzman Astrolog Su Karakuş
www.sukarakus.com
İnstagram/ twitter/ facebook: sukarakus
 
KOÇ: Merkür 3 Mayıs da burcunuzda durağanlaşacak ve sonra ilerleyecek. Yavaşça hız kazanırken zekanızın açıldığını, algılarınızın güçlendiğini fark edecek hatalarınızı düzeltmeye başlayacaksınız. Dolunay 11 Mayıs civarında borçlar, sağlıksız yaşam ve derinliksiz duygular konusunda bir bitiş sunuyor. Değerlendirmelisiniz. Bu sırada sürpriz seyahatler, tanınmanızı sağlayacak teklifler de keyif verecek. 25 Mayıs civarında yeniay yeni bilgiler edinmenizi sağlayacak ancak bu bilgiyi dikkatli kullanmalısınız. Başkalarının yararına olursa siz de yararlanırsınız.

BOĞA: Merkür sorunlara yaklaşımınızda eski bakış açısını 3 Mayıs’dan itibaren kazandıracak ve rahatlayacaksınız. Partnerinizle ilişkinizi gözden geçirip sonlanması gereken bakış açısını bırakmanız için 11 Mayıs civarında bir fırsat sunacak. Derin duygularla bağlanmak ya da artık sorun yumağına dönen ilişkiyi sonlandırmak seçeneklerinden birine yöneleceksiniz. Uzaklardan gelen destekle en doğru seçimi yapabileceksiniz. Yeniay 25 Mayıs civarında mali konularda bir başlangıç sağlayacak. Değerlendirirken köklü değişikliklere de hazırlıklı olun.

İKİZLER: Yöneticiniz Merkür 3 Mayısdan itibaren gerilemesine son verecek ve dostlarınızla aranızdaki bağı yeniden kurma çabasında olacak, ideallerinizi yenileyeceksiniz. Dolunay iş alanınızın sevimsizliklerinden sizi kurtarma çabasında olacak. İyi bir dostun sürprizi yeni bir yaşam ortaklığını gündeme getirecek değerlendirin. Ekstra gelirler kazanacak veya aradığınız sponsoru bulacaksınız. 25 Mayıs civarında burcunuzda gerçekleşen dolunay, aldıklarınızın bedelini ödemenize neden olacak. Bu tür bir geri ödemeden hoşlanmayacaksınız. Değişiminiz için gerekli koşulları yerine getirmelisiniz.

YENGEÇ: Geçtiğimiz ay kariyer alanınızda sorun yaratan Merkür 3 Mayısdan itibaren doğru yolunda ilerleyecek. Görev ve sorumluluklarınızı yerine getirirken yaptığınız hataları düzeltebileceksiniz. 11 Mayıs civarında aşk ve eğlence alanınızda gerçekleşen dolunay aradığınız mutluluğa kavuşmanızı sağlayacak. Güçlü bir aday ilginizi çekecek. Arkadaşlarınızın da desteğini alacaksınız. 25 Mayıs civarında yeniay sorunlarla baş etmek için meditasyon veya ruhsal gelişim tekniklerini önerirken siz tam tersine kötü bir seçim yapabilirsiniz. İyilik düsturunuz olmalı. Yeniay kaybedenler tarafında yer almanızı sağlamamalı.

ASLAN: Seyahatlerinize, medya çalışmalarınıza ve yurt dışı ilişkilerinize engel olan Merkür gerilemesi 3 Mayıs’dan itibaren sona erecek ve harekete geçebileceksiniz. 11 Mayıs civarında yakın çevrenizde önemli bir tamamlanma yaratan dolunay, çocuklarınızı ve ailenizi korumakla da ilgilenecek. 25 Mayıs civarında ise dostluk alanınızda yeniay oluşacak. Yeni arkadaşlarınızdan edineceğiniz bilgilere kontrol etmeden inanmamalısınız. İş alanınıza zarar verecek veya sağlığınızı bozacak etkilere maruz kalabilirsiniz. Ay sonuna doğru dikkatli davranın.

BAŞAK: Yöneticiniz Merkür 3 Mayısdan itibaren gerilemesini bitirecek ve ödeme dengenizi yeniden kurmaya başlayacaksınız.11 Mayıs civarında yakın çevrenizden birinin sayesinde yeni gelirler elde etmeniz de mümkün olacak. Dolunay sizin yararınıza çalışacak ve güçlü bir aile bireyinin desteğini almanızı sağlayacak. Bu kişi eşinizde olabilir.Yakınlarınızdaki insanlarınız kadar uzaklardaki insanlarınızın da yardımını alacaksınız. 25 Mayıs civarında yeniay kariyer alanınızda doğacak ancak zararlı bir yanı var: yeni edineceğiniz bilgileri başkalarının yararınıza değil zararına kullanmak isterseniz sizde zarar görebilirsiniz. Para kaybedebilirsiniz. İyilik duygularının kalbinizde yeşermesine izin verin.

TERAZİ: Eşinizle, yakınlarınızla ilişkileriniz Merkür gerilemesinin etkisi altındaydı. 3 Mayısdan itibaren gerileme sona erdiğinde sizde ilişkilerinize yapıcı bir açıdan yaklaşacaksınız. 11 Mayıs civarında mali arayışlarınıza nokta koyacak bir yardım alacak, yeni gelirler elde edeceksiniz. Yakın çevrenizden deneyimli biri iş ortaklığı teklifiyle gelebilir veya sizi birileriyle tanıştırmak isteyebilir. Bu yeniliği severek kabul etmelisiniz. 25 Mayıs civarında gerçekleşen yeniay ise yeni bir kariyer planının aileniz tarafından red edileceğini ve bu uğurda kalplerin kırılacağını anlatıyor. Dikkatli olmalısınız.

AKREP: İş alanınızda zihinsel karışıklık yaşadığınız dönem 3 Mayıs da sona erecek. Daha net düşünecek daha doğru kararlar atmaya başlayacaksınız. 11 Mayıs civarında burcunuzda oluşan dolunay, görünüşünüzü ve kişisel ifadenizi yenilemenizi sağlayacak. Yakın çevrenizden, partnerinizden alacağınız destekler hızlı hareket etmenizi ve güç toplamanızı da sağlayacak. İş alanınızda sürekliliği sağlayacak ve kazanımlarınızı sabitleyecek veya garantileyeceksiniz. 25 Mayıs civarında ek gelirler kazanmanız için bir fırsat doğacak ancak kötülükle harmanlanan kumpasların içinde yer almamalısınız. İyilik kazandıracak.

YAY: Aşk yaşamınızda yanlış anlamaları yükselten Merkür gerilemesi 3 Mayısdan itibaren sona erecek ve ilişkilerinize anlayış hakim olmaya başlayacak. Sağduyulu bir çıkışla ilişkiniz eskisinden de iyi olabilir. 11 Mayıs civarında ruhsal gelişim tekniklerinden biriyle ya da yogayla tanışın. Sürekliliği olan bir huzur, disiplin ve konsantrasyon gücü kazanacaksınız. 25 Mayıs civarında gerçekleşen yeniay evlilik veya ortaklık için yeni adımlar atmaya zorlayacak. Aşk ve para konusunda tartışma yaşarsanız hemen uzaklaşın. Kötülüğe teşvik ediliyorsunuz demektir ve yeniay kaybettirir. Arabulucuysanız veya iyilik için ordaysanız kazanansınız.

OĞLAK: Evinizle ilgili kararlarda hata yapıyordunuz. Ve 3 Mayısda doğru yolun dönen Merkür hataları düzeltmenin bir yolunu sunacak. 11 Mayıs dolaylarında bir dostunuzla yardımlaşacak aşk, eğlence veya yaratıcı bir projenin sunumundan birlikte yararlanacaksınız. Ancak 25 Mayıs civarında iş alanınızda gerçekleşen yeniay size yeni fırsatlar sunduğunda gücünüzü kötüye kullanmamak ilk amacınız olmalı. Aksi halde elde ederken kullandığınız yöntemde oklar size dönebilir. Üzülmemek için üzmemelisiniz.

KOVA: Yakın çevrenizle ilişkileriniz 3 Mayısdan itibaren daha iyi olabilir en azından pozitif düşünmeye yatkınlaşabilirsiniz. 11 Mayıs dolaylarında kariyerinizle ilgili arayışlarınızı mutlu sonla noktalandıracak, iyi bir dostdan destek alarak tanınma yolunda ilerleyeceksiniz. Her şey tamda düşündüğünüz şekilde devam edecek ve keyfiniz yerinde olacak. 25 Mayıs civarında aşk alanınızda gerçekleşen yeniay kafa karışıklığı yaratabilir. Yakın çevrenizden biri zarar verme veya sevimsizlik yapma çabasında olabilir. Sakin kalmalı, kötülük için mücadele vermemelisiniz.

BALIK: Mali konularda doğru karar vermek için 3 Mayısdan sonrasını tercih etmelisiniz. Ayın ilk günlerinde düşüncelerinizi bulanıklaştıran Merkür gerilemesi bittiğinde rahatlayacaksınız.  11 Mayıs civarında seyahat etmek, medya çalışmalarınızı hızlandırmak daha çok tanınmak ve hatta kent değişikliği yapmak mümkün. İyi dostlar ve yöneticileriniz her koşulda yanınızda yer alacak. 25 Mayıs civarındaysa ev ve yuva alanında bir sonlanma yaşanacak. Taşınmak veya evlenmek mümkün. Ancak mali konularda arkadaş kurbanı olmamaya dikkat etmelisiniz. Yanıltılabilirsiniz.

SU KARAKUŞ
UZMAN ASTROLOG
www.sukarakus.com
İnstagram/ twitter/ facebook: sukarakus
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI