Ana SayfaYazarlarMayıs 2018 Burç Yorumları

Mayıs 2018 Burç Yorumları

Mayıs 2018 Burç Yorumları-Uranüs Boğa da burcunuza ne getirecek?

Uranüs’ün Boğa burcunda burcunuza ne getirecek Mayıs 2018 Burç Yorumları Merkür, Jüpiter, Satürn ve Plüton Gerilemesi – Uzman Astrolog Su Karakuş

Mayıs ayı boyunca hangi gezegen etkileri söz konusu?
Uranüs Boğa burcuna yerleşecek. Aynı gün bir yeni ay gerçekleşecek ve bu ay Mars Kova burcuna yerleşiyor. Peki bunlar ne demek?

Jüpiter, Satürn ve Plüton Gerilemesiyle Mayıs ayına başlıyoruz. Jüpiter Akrep burcunda geri gidiyor ve finansal konularda bazı güçlükler yaratıyor. Belki bazı ameliyatların ertelenmesine neden oluyor. Öz kaynaklar, yeraltı kaynaklarıyla ilgili biraz daha yüksek bedeller ödememize neden oluyor bu gerilemeyle ve Temmuz ayında tekrar doğru yoluna döndüğü zaman bu konular da kısmen düzelmiş olacak.

Satürn ve Plüton gerilemesi ise Oğlak burcunda gerçekleşiyor. Biraz disiplinin azalmasına, biraz da köklü değişiklikleri yaparken beklememize, ertelememize neden oluyor. Bu iki gezegen sert olduğu için gerilemelerinin de çok zararlı olduğunu düşünmüyoruz. Tam tersine bize biraz nefes aldırıyor ve rahatlatıyor. 13 Mayıs’ta ise Merkür Boğa burcuna yerleşecek. 29 Mayıs’ta da İkizler burcuna geçiş yapacak yani bu ay iki burcu ziyaret edecek. Ve 15 Mayıs’ta iki önemli gökyüzü olayı bizi bekliyor!

Uranüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve Uranüs bir burçta tam yedi yıl boyunca kalıyor. Koç burcudaki yolculuğu küçük bir mola almış olacak. 6 Kasım’a kadar bu yolculuk devam edecek ancak 6 Kasım’dan itibaren geri giderek tekrar Koç burcuna giriş yapacak. Çünkü Koç burcuyla ilgili hala yapması ve öğretmesi gereken şeyler var. 6 Mart 2019’dan itibaren de Boğa burcundaki uzun yolculuğuna başlamış olacak. Boğa burcuna Uranüs’ün geçişinin hem pozitif hem negatif etkileri var. Negatif yanı kendi yaşamımızın temellerine sahip çıkmamak ve başkalarına özellikle mali açıdan yük olmak. Fakat yaptığı işi sıra dışı bir şekilde yapanlar bu dönemin kazananları olacak.

Peki gezegenlerin bu ay bize başka ne gibi etkileri olacak? Dolunay neler getirecek? Devamı videoda…

http://www.sukarakus.com/aylik-burc-yorumu/mayis-2018-burc-yorumlari/

Burçlara göre dakikalar aşağıda…

Yükselen burcunuzu izlemeyi unutmayın.

09:44 Koç (Yükselen Koç)
13:06 Boğa (Yükselen Boğa)
17:12 İkizler (Yükselen İkizler)
20:44 Yengeç (Yükselen Yengeç)
24:20 Aslan (Yükselen Aslan)
27:44 Başak (Yükselen Başak)
31:57 Terazi (Yükselen Terazi)
35:33 Akrep (Yükselen Akrep)
40:08 Yay (Yükselen Yay)
42:54 Oğlak (Yükselen Oğlak)
45:43 Kova (Yükselen Kova)
49:56 Balık (Yükselen Balık)

Astroloji Danışmanlığı almak için;
http://www.sukarakus.com/nasil-astroloji-danismanligi-alabilirim/

Su KARAKUŞ

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI