Ana SayfaYazarlarMerkür Retrosu Sona Erdi, Kazanacağın 7 Şey

Merkür Retrosu Sona Erdi, Kazanacağın 7 Şey

Merkür Retrosu Sonunda Kazandığın 7 Şey.

Merkür bugünden itibaren Koç burcunda ilerlemeye devam edecek ve Uranüs’le yeniden buluşacak. Bu dönem 10 Mayıs kadar devam ediyor. İlk Merkür gerilemesinde ne zorluklar yaşadıysan şimdi tam tersine çözümler önünde serilecek. Bu süreçte yepyeni fikirler, aniden beyninde ışıldayacak. Değerlendir.

-Merkür gerilerken çekmeceleri toplayamadıysan, ilişkilerini dağıttıysan, en iyisinden sorguladıysan gölge evrede yeniden düşünüp hızla  zarar veren ilişkilerden kurtulabilir, çekmecelerini toplayabilirsin. Merkür ve Uranüs bu kez el ele. Dahice bir yöntem keşfetmeni sağlayacak.

-Lider olmak istediğin bir konu varsa ve orjinal bir fikrinde var ama çekingenlik ya da yetersizlik duygularıyla baş edemiyorsan bu evrede harekete geçebilirsin. İhtiyacın olan özgüveni Merkür ve Uranüs birlikte verecekler.

-Alışkanlıklarını değiştirmek çok kolaydır gölge evrede. Koç burcuna özgü çocuksu, umarsız ve ani karar veren yanlarını sorgula, değiştirmenin yollarını ara. Hepimizin doğum haritasının bir bölümü Koç nede olsa!

-Küçücük bir içgözlem büyük adımlar atmana yetecek. Kendine dönüp bakarsan düşüncelerin berraklık kazanır. Değişir, gelişirsin. O adımın ne olması gerektiğini sana doğum haritan söyleyecek.

-Yeni bir şifa sanatını öğrenmek super güçler kazanmanı sağlayacak. Bu evreyi değerlendir. Reiki, shamballa, altın üçgen şifa sanatlarının bir kısmı. Sana hangi isim çekici geldiyse O’nunla ilgilen. Bir sonraki Merkür Retrosunda seni koruyacak.

-Yaratıcılığını ve sezgilerini değerlendirmek için sadece 15 günün var hızlı davran. Astrolojiye göre Merkür’ün gölge döneminde de yaratıcılığın sürer, sezgilerin yüksektir. Bu değerli yetenekleri kullanmayı ihmal etme.

Ssyal Medyada takip et: instagran/ facebook/ twittter: sukarakus
Youtube da izle: sukarakus
www.sukarakus.com

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

Her hakkı saklıdır.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI