Ana SayfaYazarlarShamballa Nedir? Sık Sorulanlar

Shamballa Nedir? Sık Sorulanlar

Shamballa uyumlamasına katılan öğrencilerimizden geri bildirimler ve sorular geliyor, henüz katılan öğrencilerimle de paylaşmak istedim yanıtları. İçerikteki bilgilerden yararlanacağınıza inanıyorum. Shamballa ailesine hoşgeldiniz.

1. Shamballa enerjisine uyumlandıktan sonra sürekli bir uyku hali içindeyim bu normal bir süreç mi?

Shamballa uyumlamasından sırasında veya sonra aşırı uyku hali içinde olmanız normal. Önce beyninizi sonra bedeninizi dinlendiren bir enerjiye uyumlandınız.

2. Shamballa şifa enerjisi gönderirken neden iki tarafta aynı saatte enerjiye hazır olmak zorunda?

Şifalanma sırasında şifa gönderilen kişi aynı saatte belli bir pozisyonda yoğunlaşıp beklediğinde şifa kısa sürede kişiye/ sorunun kaynağına ulaşır. Şifalanan kişi şifayı alıp kabul ettiğini düşünürse bu süreç için olumlu bir durumdur.

3. Başkasına Shamballa enerjisi gönderdiğimizde onun yüksek benliğinden neden izin istemek zorundayız? İzin istemeyi unutursak ne olur. 

Shamballa enerjisi gönderirken bir başkasının yüksek benliğinden izin istemek zorunda değiliz. İyilik için gönderilen ve başkasının duygu ve düşüncelerine müdahale niteliği taşımayan her türlü enerji yararlanmak isteyen kişiye ulaşır. Kimi durumlarda enerjiyi şifa için alan kişi korku duyabilir. Bilinmeyen bir enerji kişileri korkutabilir. Korku nedeniyle kendini kapatan, enerjiyi almayan kişilere rastlıyoruz. Buna engel olmanın tek yolu var o da yüksek benlikten izin istemek. Yüksek benlik izin verirse kişi kendini kapatamaz. Bu nedenle Shamballa gönderirken kişinin yüksek benliğinden izin almak zorunlu değildir ama şifacının işini kolaylaştırır, şifanın etkisini arttırır. Reiki gönderirken yüksek benlikten izin istemek zorunludur. Altın Üçgen gönderirken yüksek benlikten izin istemek zorunlu değildir, yapılırsa çok iyi olur.

4. Bir arkadaşım Shamballa enerjisine uyumlanmak ama hiç para ödememek istiyor. Bu olabilir mi?

Bedeli ödenmeyen hiçbir şifa tekniği ruhsal gelişim sağlamaz. Kısa bir süre kişinin işine yarasa bile zaman içinde enerji akışı olmaz. Yediğimiz ekmeğin, içtiğimiz suyun bedelini öderken sınırsız bir ruhsal besin kaynağının, dileklerimizi gerçekleştiren büyülü bir enerjinin bedelini ödememeyi düşünmek ruhsal düzey anlamında bir enerji çalışmasına katılacak yetkinlikte olmamak demektir. Arkadaşını bu tür şifa tekniklerini uygulama düzeyinde henüz değil. Ve şifa teknikleri her düzeyden insana da uygun değildir. Mesele paradan ziyade aldığınız sorumluluğun ve yaşam enerjisinin bedelini ödemeye hazır olmaktır. Bilinç olarak aldığı hizmetin, malın, metanın parasını ödemekten kaçınan kişilerin genel olarak ruhsal gelişim tekniklerini iyilik için kullanmayacakları düşünülür. Şifa sanatları kötülüğe kullanılamaz, işlemez. Dolayısıyla o kişinin hiçbir işine yaramaz.

5. Ticaretle uğraşıyorum ve 1 yılı aşkın süredir işlerim tümüyle durdu ve hiç para akışı olmadı. Shamballaya uyumlandığımdan beri işlerim çok açıldı ve inanılmaz bir para akışı başladı. Su hanım size olan minnetimi hiç bir kelime ifade edemez. Çok çok çok teşekkürler ediyorum. iyi ki varsınız ve iyi ki karşıma çıktınız. Sizi tanıma şansına sahip olduğum için Yaradanıma sürekli şükrediyorum.

Shamballa potansiyelinizin tamamını kullanmanız için tüm evrensel güçleri harekete geçiren gerçek anlamda büyülü bir enerjidir. Bir eşit büyü değil tam tersine iyilik için kullanılan bir iyileştirme ve şifalandırma enerjisidir. Para, aşk, ilişki gibi maddi dünyaya ait dileklerinizi kısa sürede gerçekleştirmekle kalmaz, ruhsal düzeyinizin gelişmesi ve kişisel gelişiminiz içinde gerekli güçleri hareketlendirir. Özgüveniniz artar, iyimser bir bakış açınız olur, anlayışınız artar yani enerjiyi serbest bırakacak, tıkanıklıklarınızı giderecek ruh hali yaratır. Böylece potansiyeliniz olan parayı kazanırsınız. Bunun sürekliliğini de yine Shamballa ile sağlarsınız.

6. Duygularımın, kadınlığımın öldüğünü düşündüğüm hiç bir şey hissetmediğim bir sırada shamballaya uyumladınız beni ve uyumlandıktan hemen sonra hayatıma biri girdi. Şimdi çok heyecanlıyım, çok mutluyum ve çok aşığım. Bu enerjiye uyumlanırken bu kadar çabuk etkili olacağına asla inanmıyordum. Şimdi ise hayatımın çok büyük bir hızla değişmesine büyük bir şaşkınlık ve mutluluk duyuyorum. Hayatımı televizyonda hoş bir film izler gibi izliyor keyfini çıkarıyorum. Hislerimin yeniden uyanmış olması bana ayrı bir güven kazandırdı. Size sonsuz teşekkürler ediyorum.

İlişkiniz başlar, sürer veya sürmez ama yaşamınıza Shamballadan sonra giren birinin ya size öğretecekleri vardır veya özgüveninizi kazanmak için o sırada o kişiye ihtiyacınız vardır. Kişi sizin farkındalık düzeyinizi yükseltmek için oradadır. Shamballa meleklerinizi yanınızda hissettiren, yalnızlığınıza son veren, dileklerinizi gerçekleştiren bir enerji. İlişkinize düzenli Shamballa göndermek hem iyileştirici bir etki yaratır hemde küçük tartışmaların büyük ayrılıklara dönüşmesini önler. Koruyucu bir enerjidir. Negatif enerjiden, kişilerin negatif bakışından ve kendi yaratacağınız sorunlardan korur. İlişkiniz bir şekilde ayrılıkla bölünürse Shamballa göndermekten vazgeçmeyin.

7. Su Hanım, 10 yılı aşkın süredir ailemde annem babam dahil bir sürü ölüm yaşadım. Sağlığımı kaybettim. Borç içinde kıvranıp duruyordum. Çok mutlu bir evliliğim vardı yuvam dağıldı. Depresyondan çıkamıyordum. Kötü olaylar sarmalamıştı beni ve içinden bir türlü çıkamıyordum. Bunları aşmak için psikoloğa gittim, ilaçlar kullandım, Yaşam Koçundan destekler aldım, kısacası her yolu denedim. Hiç biri çözüm olmadı. Hayatımın her alanı her geçen gün daha da kötüye gidiyordu. Bir gün umutsuzca internette gezinirken tesadüfen sizin sitenize rastladım. Biraz inceledikten sonra sizinle bağlantı kurdum. Öncelikle reiki 1’e uyumlandım. Hayatımda bir sürü kötü giden şey düzelmeye başladı. Kendimi çok iyi hissediyordum. Çevremde kaybettiğim arkadaşlarımı geri kazanmaya başladım. Kendimi çok daha iyi hissediyordum ama yine de sanki bişeyler eksikti. Sizinle tekrar bağlantı kurdum ve beni bu kez de Shamballa’ya uyumladınız. Şimdi inanılmaz. Yeni bir ilişkim oldu. İşlerim inanılmaz iyi. Hayatıma yeniden güneş doğdu. İyi ki varsınız. Çoooook teşekkürler ederim.

Kimi enerjiler psikologla veya yaşam koçuyla birlikte alacağız mesafeyi çok daha kısa sürede kat etmenizi sağlar. Shamballa çok özel bir enerji. Atlantis döneminden kalma. Bu özel enerjinin hayatımıza katkısı ise terapilerde geçecek 7 yıla bedel bir ilerlemeyi düzenli çalışma ile en geç 6 ayda sağlaması. Siz bu katkıyı 1 ay içinde hissettiniz. Düzenli uygulama yaptınız ve çok istediniz. Shamballa ailesine yeniden hoş geldiniz.

8. Shamballa’ya uyumlandıktan sonra her gün sabahları aynı saatte yapmaya başladım. Bu arada sizin yüksek benliğinizden izin isteyerek sizin hayatınızın her alanına da bolluk bereket refah ve zenginlik gelmesi için size de Shamballa gönderiyorum umarım sakıncası yoktur.

Shamballa çalışmalarını her gün ve hemen hemen aynı saatlerde yapmak düzensiz bir uygulamadan çok daha fazla yararlıdır. Sizin ve sevenlerimin enerjileri ile çok mutlu ve sağlıklı hissediyorum. Çocuklarım benim için her şeyden daha önemli. Dilek ve enerji listenize onları da eklerseniz çok sevinirim.

Dilek listesi yapmak çok kolay: bir kağıda dileklerinizi, amaçlarınızı ve evrensel dileklerinizi yazın. Her gün düzenli olarak- 5 dakika kadar -avcunuzun içine aldığınız kağıda enerji gönderin.

9-Mutluluktan ağlıyorum. İçim içime sığmıyor. Ve gün boyu shamballa yapmak istiyorum. Her fırsat bulduğum anda 5 dk. Shamballa yapıyorum. Çok huzurlu ve mutluyum. Ama bu kadar fazla Shamballa yapmamın bir zararı olur mu diye de endişe duyuyorum. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler..

Bedeninizin ve ruhunuzun iyileştiren bir enerjiye ihtiyacı varsa ne kadar Shamballa yaparsanız yapın fazla olmaz. Beden ve ruh dolduğunda, doyduğunda içinizden o kadarda çok enerji yüklemesi yapmak gelmeyecektir. Enerji deponuz boşaldığında yeniden yüklemek isteyeceksiniz. Bunların yanısıra Shamballa sağladıkları nedeniyle bağımlılık yapan, her gün düzenli kullanmak isteyeceğiniz, günde 5-10 kere veya daha fazla kullanacağınız bir enerjidir. İstediğiniz kadar çalışma yapın. Hayırlı olsun.

Su Karakuş

Shamballa-Reiki Master

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

HER HAKKI SAKLIDIR. İZİNSİZ ALINTI YAPILAMAZ BAŞKA BİR YERDE BAŞKA BİR SHAMBALLA MASTER ADIYLA YAYINLANAMAZ.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI