Ana SayfaYazarlarTemmuz Bebekleri

Temmuz Bebekleri

Temmuz ayının ilk günü doğan bebekler beklenmedik durağan, uslu bir bebeklik geçirdikten sonra aniden değişecek, hırslı, atak ve yenilikçi davranışlarıyla ergenlik döneminde ebeveyni şaşırtacaklar. 

2 Temmuz’da doğanlar daha temkinli davranırken, 3 Temmuzdan itibaren doğanları canlı, maceracı bir yaşam bekliyor.
 
4 Temmuz bebekleri yeniay çocukları olarak yenilikçi, ailesine düşkün, güvenlik önlemlerinde dikkatli, büyük idealleri ve hayalleri olan, bunları gerçekleştirebilen bireylere dönüşecek ve dikkat çekecekler. Bunlar şanslı bebekler zira bolluk, bereket ve huzur odaklılar. İlişkilerinde de başarılı bir gelecek onları bekliyor. Güçlü kişilerin, otoritelerin baskısını üzerlerinde her zaman hissedecek ve gizli düşmanlarda edinecekler ancak bu onların şansına engel olmayacak.

12 Temmuz’dan itibaren doğan bebekler; cömert, şık, karizmatik ve beğenilmekten hoşlanan yapılarıyla, sanata yatkın, sahnede olmaya, şöhrete duydukları gereksinimle adım adım başarıya ulaşacaklar. Sevildikleri kadar seven bu bebeklerin tek gerçek aşkı muhtemelen kendileri olacak. 

14 Temmuz’dan itibaren doğan bebekler sözlerini sakınmayan, düşüncelerini açıkça ve zekice ifade eden, renkli diyaloglar kurabilen, sözleri ve yazdıklarıyla dikkat çekici kişiler olacaklar.

15-25 Temmuz arasında doğan bebeklerse sert dolunayın bir yansıması olarak sonuç odaklı ve sonuca gitmek için yıkıcı etkilere göğüs geren, aşırı tepkisel, aşırı öfkeli, aşırı özgürlükçü, aşırı asi yapılarıyla dizginlenemez fakat tarihe yazılacak yenilikleri ortaya koyacak karakterleriyle unutulmazda olacaklar. Özgür ve yaşanılası bir Dünya yaratmak için çırpınan bu kişilerin adı bir şekilde anılabilir.

22 Temmuz saat 12.31’ den önce doğan bekler Yengeç, sonra doğan bebeklerse Aslan burcudur.  
Merkür, Venüs, Güneş Aslan burcunda yol alırken doğan bu bebekler, egosantrik ama aynı zamanda cömert, herkes tarafından saygı ve sevgi duyulan, hediyelere boğulan, gizli kapaklı her şeyden nefret eden yapılarıyla girdikleri ortamda hemen fark edilecekler. Başarı odaklı olanlarıysa liderlik sıralarında yerlerini alacaklar. 

T.C saati ile 30 Temmuz 00:07 de Uranüs gerilemeye başlıyor. 30 Temmuzdan itibaren doğan bebekler için değişim ve yenilik kolay değil. İşler ucuna dek gelip bozulabilir, hevesler yarım kalabilir ve sıklıkla iş değiştirmek, liderlik yapmamak daha kolay görünebilir. Onlar ilerlemekte değil, ilerlemenin yollarını keşfetmekte ve bunu başkalarına anlatmakta ustalaşacaklar. 

30 Temmuz saat 21.19 da Merkür Başak burcuna geçiyor. Bu andan itibaren doğan bebekler çekingen, söylemek yerine susmayı cesaret bulduğu ilk anda eleştirmeyi seven, araştırmacı, gözlemci kişilikleriyle güven verecekler. 
Bebeğinize uzun ömürler, size birlikte sağlıklı bir yaşam dilerim.

EBEVEYN ASTROLOJİSİ

KOÇ: Ay’ın ilk yarısında bir önceki ayın kararsızlık ve enerjisizlik halinden kurtulup harekete geçiyor olacaksınız. Yeniay size yeni bir ev, mülk edinme fırsatı sunacak. Eşya değiştirmek de olasılıklardan biri. İş yaşamınızdaki şansı evinize yansıtacaksınız. Ayın ikinci yarısından itibaren kşisel stilinizdeki değişim yerini durağanlaşmaya bırakacak. 20 Temmuz dolunayı Koç burcunun son haftasında doğanları sert etkiliyor. Değişim ve yenilik zorunlu hale gelirken istenmeyen bir kariyerin bitişi de bu döneme denk gelecek.

BOĞA: Temmuz kısa yolculuklar yapmak için çok uygun bir ay. İlk yarıda yakın çevrenizi keşfedebilir, genişletebilir ve geçmişe bakış açınızda değişebilir. Aşk ve iyi dostlara sahip olmanın mutluluğu sizi sarmalayacak. Ayın ikinci yarısında ruhsal gelişiminizi geriletecek düşüncelere kapılabilir, olaylar yaşayabilirsiniz. Yurt dışı ticaret veya medya çalışmaları yapıyorsanız noktalamanız gereken işler olacak. Eğitiminiz sürüyorsa tamamlayıp diplomanızı alabilirsiniz. Süreç kolay değil ancak ay biterken aşka teslim olacaksınız. 

İKİZLER: Mali alanda şanslı bir aydasınız. Ayın ilk yarısında kariyerinizle ilgili bir hayalinizi gerçekleştirecek ve yeni kazançlar elde edeceksiniz. Bu sayede mülklerinizi çoğaltma ve evinizi istediğiniz gibi düzenleme şansı bulacaksınız. Ayın ikinci yarısında ödemelerden birini tamamlayacaksınız. Bu durum bazı dostlarınızla aranızdaki ilişkinin bozulmasına neden olabilir. Ay sonundan itibaren bir süre dostluklara mola vermek isteyeceksiniz. Ay sonundan itibaren düşünceleriniz tamamen ev ve yuva alanıyla sınırlanacak.

YENGEÇ: Yeniay Temmuz’un ilk yarısında görünüşünüzle ilgili şahane bir yenilik yapmanıza yardım edecek. Yakınlarınızın ve eşinizin baskısı üzerinizde olsa bile, bulunduğunuz çevreyi değiştirmek size iyi hissettirecek. Ayın ikinci yarısında ise yakınlarınızdan biriyle ilgilenmek zorunda kalacak ve evliliğinizi gözden geçirme gereksinimi duyacaksınız. Kariyerinizle ilgili gelişmeler ayın ikinci yarısından itibaren askıya alınabilir. Beklemeniz ve ne istediğinizi iyi belirlemeniz gerekiyor.

ASLAN: Yeni bir ruhsal gelişim tekniği öğrenmek tüm yaşamınızı değiştirebilir. Daha iyi kazanmak, başkalarının kaynaklarını cömertçe size sunması tamda bu dönemde olacak. Ancak ayın ikinci yarısı bir miktar risk içeriyor. Seyahatlerinizi ertelemeniz gerekecek. Yakınlarınızdan birinin sağlık sorunlarıyla uğraşacak aynı zamanda kendinizi hiç iyi hissetmediğinizi fark ederek diyetinizi değiştireceksiniz. Bu aynı zamanda iş yaşamınızda yolunda gitmeyen şeylerin sonlandığı bir dönem. Ay sonundan itibaren tamamen para kazanmaya odaklanabilirsiniz.

BAŞAK: Yeni arkadaşlar ayın ilk yarısında yaşamınıza şefkat ve aile kazanma hissi katacak. Bereketinizin bir bölümü onlar sayesinde artarken, medya çalışmaları yaparak hayal ettiğiniz seyahati gerçekleştirebileceksiniz. Ay boyunca düşünceleriniz içe ve geçmişe dönük olacak. Ay biterken imajınız ve görünüşünüz hakkında daha çok düşünceye sahip olacaksınız. Ayın ikinci yarısında çocuklarınızdan birinin evden ayrılışı ya da partnerinizle aranızdaki sorunların büyümesi olasılığı var. Projelerinizi tamamlamaya odaklanmalısınız. Yakın çevrenizin desteğini alacaksınız. Ve şans sizden yana. 

TERAZİ: Kariyerinizle ilişkili şanslı dönem ayın ilk yarısında başlayacak. Sağlık, iş ve iş güvenliği alanlarında çalışıyorsanız harika, ekstra kazançlı çıkacaksınız. Bunun dışında hayal ettiğiniz iş ortamına kavuşabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında partnerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler dikkatinizi ev yaşamınıza odaklayacak. Taşınabilir veya mülk edinerek yaşamınızı değiştirebilirsiniz. Bir miktar para harcayarak hedefinize ulaşacaksınız. Ay sonundan itibaren yalnızlığın ve okumanın, dinlenmenin varacaksınız. 

AKREP: Seyahatlerinizi ayın ilk yarısında gerçekleştirin. Hem yeni dostlar kazanacak, hem de yeni bir aşka yelken açma fırsatı bulacaksınız. Dostlarla birlikte yapılan her yolculuğun berekete dönüşme olasılığı var. Bu şansı kaçırmayın. Ayın ikinci yarısında, yakın çevrenizi değiştirmeniz veya kardeşlerinizden biriyle aranıza mesafe koymanız söz konusu. Öfkenizi kontrol edebilecek, ancak işle ilgili verimizin düşmesine engel olamayacaksınız. İş ve sağlık yaşamınızdaki ani değişiklikler can sıkabilir. Ortamdan uzaklaşın ve rahatlayın.

YAY: Yeni bir kredi alma ihtimali ya da miras, nafaka gibi ekstra gelirler ayın ilk yarısında mali durumunuzu iyileştirecek. Yuvanızla ilgili bir hayalinizi gerçekleştirebilecek, kariyer alanınızdaki şansı görecek ve değerlendireceksiniz. Ayın ikinci yarısından itibaren aşk yaşamınızda kafanızda soru işaretleri olabilir. Gelirlerinizden birine veda etmeniz yine bu nedenle olacak. Ayrılık çanları çalarken sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. 

OĞLAK: Evlilik veya yeni bir iş ortaklığı kurmak için ayın ilk yarısında hazır olmalısınız. Bu bir fırsat ve siz hazır değilseniz kullanmanız imkansız. Hem yakın çevreniz bir hayalinizi gerçekleştirmeniz hem uzak çevreniz bolluk bereket yaratmanıza yardım edecek. Ayın ikinci yarısında bir şekilde kişisel imajınızı değiştirecek, ailenizden biriyle yolları ayırma kararı alacaksınız. İyi dostlarınızın yardımını alacağınız için bu zor süreci iyi tolere edeceksiniz. Yakın çevrenizle ilişkileriniz bir süre gerileyebilir. Kitap yazmak yada sunum yapmak istiyorsanız gelişmeler ertelemelere neden olabilir. Araştırmaya devam edin.

KOVA: Yeni bir iş alanına adım atacaksınız. Hem gelirleriniz artacak hem başkalarının kaynaklarından yararlanma fırsatı bulacaksınız. Ayın ilk yarısı her anlamda özgüven arttıran etkilerle dolu. Ayın ikinci yarısından itibaren yakın çevrenizde bir durağanlık ve geri çekilme fark edeceksiniz. Yazma ve sözel yeteneklerinizi sınırlanmış hissedebilirsiniz. Bir şekilde iç dünyanızı değiştirecek, inanışlarınızı değiştirecek veya ruhsal sorunlar yaratacak etkilere maruz kalabilirsiniz. Dikkatiniz kariyerinizde olursa yöneticilerinizin desteği ile tüm olumsuzlukları avantajınıza çevirebileceksiniz. 

BALIK: Yeni bir aşka yelken açmak için ayın ilk yarısı yılın en ideal dönemi. Yeniay size aradığınız nitelikte ve şefkatli birini gönderiyor. Hayalleriniz gerçek olabilir ve bu aşk evliliğe dönüşebilir. Ayın ikinci yarısında mali durumunuzda bir durgunluk olasılığı var. Dolunay bir arkadaşın vereceği zararı bu nedenle ilişkinizi noktalamanızı anlatıyor. Ay boyunca yakın arkadaşlarınızla para alışverişinde bulunmayın. Ay boyunca işinize ve sağlığınıza odaklanacak, ay biterken evlilik ve ortaklığa ihtiyacınız olduğuna karar vereceksiniz. 

SU KARAKUŞ
HER HAKKI SAKLIDIR.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI