Ana SayfaYazarlarUranüs Gerileyecek Dikkat!

Uranüs Gerileyecek Dikkat!

Uranüs Gerileyecek, Öfke Kontrol Edilemeyecek Dikkat!

Ağır bir uykudan uyanıyor ve hayatın her alanında köklü yeniliklerle temizleniyor, arınıyoruz. Geçtiğimiz hafta oluşan dolunay ve sert açılar 15 Temmuzdan itibaren etkisini gösterdi. Hepimiz için ayrı alanda travma yarattı. İhtiyacımız olan bilgiye ulaştık. Değişmek için ihtiyacımız olan kişi karşımıza çıktı. Bütün bunların sonucunda iyi görünenin, kötü yanlarını fark ettik. Kötü görünenden, vazgeçmek için destek bulduk. Şefkate, anlayışa, sevgiye ve birlik olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduk. Bireysel anlamda bu böyle. Sevgilisinin veya eşinin sakladığı gerçekleri öğrenen pek çok danışanımdan e-postalar, telefonlar aldım. Acılı ama köklü değişimlerle hayatı yenilediğimiz günlerden geçiyoruz.
Temmuz ayının 2. yarısının olumsuz etkiler taşıdığını Temmuz ayı astroloji yorumlarında hem yazılı hem görüntülü olarak anlatmıştım. “Gökyüzü Sarsılacak” başlıklı makalemde detaylara girmiştim.

http://www.sukarakus.com/gokyuzu-sarsilacak-yenilige-hazirlanmali/

http://www.sukarakus.com/temmuz-2016-astroloji-yorumlari/

15 Temmuz olayları sırasında ölenler ve yaralılar ile aileleri adına çok üzgünüm. Yüzlerce masum insan öldürüldü, yaralandı. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun öne çıkması ise en büyük tesellim. Sıklıkla soruldu ne zaman bitecek bu süreç? İşte bu sorunun cevabını da “Türkiye’de terör saldırıları ne zaman bitecek “ başlıklı makalemde anlatmıştım.

http://www.sukarakus.com/turkiyede-teror-saldirilari-ne-zaman-bitecek/
 
25-30 Temmuz Haftası Burç Yorumları

Haftaya olumlu bir açıyla başlıyoruz. Ancak gökyüzü her an değişmekte. Haftanın dikkat çeken 2 gökyüzü olayı var. Merkür Başak burcuna 30 Temmuzda yerleşerek analitik, detaycı, titiz ve endişeli bir yapı veriyor. Yardımlaşma ve sağlık ile iş yaşamı hakkında daha fazla bilgi toplamak açısından iyi bir konum.

Ve Uranüs 29 Temmuzdan itibaren gerilemeye başlıyor. Uranüs, Merkür’ün babası. Deha, yenilik, ilerleme, başarma ve hayatın akışı Uranüs’e bağlı. Dilekler Uranüs’le gerçekleşiyor. Gerileme dönemleri herkes açısından bekleme ve belirsizlik anlamını taşıyor. Bu dönemi iyi değerlendirmek için bilgi biriktirmek, ani sinirsel gerginliklerde öfke kontrolü sağlayabilmek, kuralcı gibi görünülse de kural dışı davranma gereksinimi duyulacağını unutmamak, topluma yabancılaşma duygusunun normal olduğunu bilmek, psikolojiye ilginizin artmasını değerlendirmek, kendi yolunuzdan gidebilmek için içsel özgürlük kazanmak gerekiyor.

25 Temmuz: Dostluk, sevecenlik ve hareket halinde olmak kahkahaların artacağı bir günü getirecek. Ay-Satürn-Venüs uyumlu. Ancak gece beklenmedik bir sürpriz uyandırılmanızı sağlayabilir. (Ay-Uranüs kavuşumu )

26 Temmuz: Egonun ve öfkenin öne çıkacağı bir gün çünkü Ay ve Güneş arasında gerilimli bir açı oluşuyor. Gösterişçi tavırlara yenik düşmek duygusal tepkilere neden olabilir. Merkür-Uranüs olumlu açısı orijinal ve yaratıcı düşünceleri uygulama şansı verecek. Uzak geleceğin iyi düşünülüp, iyi tahmin edileceği ve çok uzak zamanlar için planlar yapılabileceği bir gün.

27 Temmuz: Haftanın en anlamlı günlerinden biri. Şansın yaver gitmesiyle köklü değişiklikler yapabilecek, aradığımız duygusal tatmini yaşayacak, hasret kaldığımız mutluluğu kalbimizde hissedeceğiz. Ay-Plüton-Jüpiter / Kuzey ay düğümü arasında 2 ayrı üçgen ( olumlu) açı gerçekleşiyor.

28 Temmuz: Değişken tavırlar, kolay vazgeçişler, öfke ve öne çıkma eğilimi başkalarının tepkisie neden olabilir. Öfke kontrolünün zor olacağı günlerden biri. Ay-Mars ve Ay-Satürn karşıtlığı engelleyici ve iletişim kazalarına açık bir günü getirecek. Dikkatli olunmalı.

29 Temmuz: Yeni olaylara gebe bir gece geçirilmiş, ümitler yitirilmiş olabilir. Ay-Satürn-Neptün-Kuzey ay düğümü arasındaki büyük haç hayal kırıklıklarına işaret ediyor. En yakınımızda olanların en şaşırtıcı hallerini fark edeceğiz. Aslında uzun zamandır gördüğümüz ama kabullenmediğimiz şeylerin gerçekliğini kendimize itiraf edeceğiz. Uranüs gerilemeye başlıyor. İlerisi için düşündüğümüz projelerin, alınan kararların birer birer iptal edilişi ile şanssız olduğunuzu zannedebilirsiniz. Oysa süreç uzun. Yıl sonuna dek ilerlemeler yerini gerilemeye durağanlığa bırakabilir. Merkür-Mars arasındaki kare açı ne yazık ki kalp kırıklıklarını, sözlerin acımasızlığını ve tartışmaları da beraberinde getirebilir. Çok dikkatli olunması gereken bir gün.

30 Temmuz: Yeni bir baskıyı karşılamadan önce kısa bir dinlenme ve düşünme molası. Ay-Merkür uyumu duyguları rahatlıkla ifade edebilmeyi sağlayacak. Sözleşmeler ve uzlaşmalar açısından olumlu bir gün.

31 Temmuz: Merkür Başak burcunda. Detaycı ve endişeli düşünce biçimine geçiliyor. Sağlık ve iş yaşamıyla ilgili kaygılar yükselecek. Oysa endişelerin sadece endişe olacağı bir dönem. Gerçeklik algısındaki değişim eleştiriyi de beraberinde getirecek. Eleştiri dozunun iyi ayarlanması gerekiyor. 

YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMAYI UNUTMAYIN

KOÇ: Burcunuzda yol alan Uranüs hafta sonunda gerileyecek. Hayatınızla ilgili tüm planları ertelemeniz gerekebilir. İlişkiler ya da işleri yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ani değişiklikler, ani öfke patlamaları yorgunluk yaratabilir. Sezgilerinizin yükseleceği bu dönemde kalbinizin sesine kulak vererek hareket etmelisiniz. Hafta sonundan itibaren iş ve sağlık konularında daha fazla düşünmeye başlayacaksınız.

BOĞA: Hastane veya hapishane gibi yorucu mekanlarla işiniz varsa hafta sonundan itibaren bir türlü ilerlemeyen ve sonuçlanmayan, bilinemeyen sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yakınlarınızın sağlık sorunları teşhis edilemeyebilir. Mümkünse 29’undan önce her şeyi tamamlamaya çalışın. Aşk alanınıza hafta sonunda geçiş yapan Merkür partnerinizi özellikle finansal konularda eleştirmenize neden olacak. Kalp kırıklıkları yaratabilirsiniz.

İKİZLER: Dostlarınızla birlikte yaratılan ideallere yıl sonuna dek mola vermek zorundasınız. Büyük bir yeniliğe ihtiyacınız var ve ne yazık ki hızlı hareket etmelisiniz. 29’undan sonra planlarınızı gerçekleştirmekte zorlanacaksınız. Zorlu süreçlerde daha fazla araştırmacı olmak son derece işe yarayacak. Yöneticiniz Merkür hafta sonunda ev ve yuva alanına yerleşiyor. Aileniz tarafından eleştirilecek ve silkeleneceksiniz. Sert çıkış yapmadan eleştirileri dikkate almanızda fayda var.

YENGEÇ: Kariyerinizle ilgili beklentileriniz varsa 29 Temmuz’a dek harekete geçmelisiniz. Aksi halde yıl sonuna dek beklemek durumunda kalabilirsiniz. Görev değişikliği, yönetici değişikliği veya sektör değişikliği gündeminizdeyse hızlı davranmalısınız. Merkür hafta sonuna dek finansal konulara, hafta sonundan itibaren yakın çevrenizle ilişkilere önem vermenize yardım edecek. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz ve medyada yer almaya başlayabilirsiniz.

ASLAN: Seyahatlerinizi ve eğitiminizi hafta sonuna dek planlamış olmalısınız. Beklenmedik ani aksilikler, ertelemeler nedeniyle planlarınızı 29 Temmuzdan itibaren ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Yenilik yapma arzunuz varsa yine hafta sonuna dek olan zamanı iyi değerlendirin. Merkür hafta sonuna kadar burcunuzda yol alacak, kendinizle ilgili düşünceleri, kişisel gelişimi önemsemenizi sağlayacak. Hafta sonundan itibaren mali konularda sözleşme ve anlaşma yapabilirsiniz.

BAŞAK: Ödemeler, cezalar, vergiler ve ameliyatlar söz konusu ise hafta sonuna dek tüm planlamalarınız yapılmış, ödemeler gerçekleştirilmiş olsun. Hafta sonundan itibaren kredi almanız, sponsor bulmanız, ek gelir kazanmanız zorlaşabilir. Hafta sonuna dek içe dönmek, dinlenmek, okumak ve öğrenmek isterken, hafta sonunda burcunuza yerleşen Merkür sayesinde bilgiye kolayca ulaşacak, sağlıklı düşünecek ve aşırı eleştirel davranacaksınız. Zekanızın ve algılarınızın açılması kaçırdığınız detayları görmenizi sağlayacak.

TERAZİ: Partnerinizle ilişkinizde değişim sürüyor. Onun kendisini yenilemesi, ilişki biçiminizi yenilemek ve yakınlarınızla iletişiminizi değiştirmek hafta sonundan itibaren güçleşecek çünkü Uranüs gerileyecek. Partnerinizle ve yakınlarınızla aranızda ani, tartışmalar yaşanabilir. Ani ayrılık kararları alınabilir. öfkenin kontrolsüz olacağı bu hafta sonunda dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızın etkisinde alacak ve sonunda geçmişi düşünmek üzere içe döneceksiniz. Üstünde durmadığınız olumsuzlukları yeniden değerlendirmek için iyi bir zaman.

AKREP: İş yaşamınızla ilgili gelişmeler için ve yenilik beklentileriniz varsa hızla harekete geçin. Haftasonuna dek zamanınız var. Hafta sonundan itibaren olaylar ilerlemeyecek ve işlerinizde düşüş yaşama, yenilikleri erteleme, aksiliklerle karşılaşma  ihtimaliniz artacak. Yıl sonuna kadar bu böyle devam edeceği için hafta içinin güzel günlerini kaçırmayın. Düşünceleriniz kariyerinize, görev ve sorumluluklarınıza odaklı ancak hafta sonundan itibaren dostlara daha fazla zaman ayıracak, sosyalleşeceksiniz.

YAY: Aşk yaşamınızla ilgili güzel gelişmelerin kısmen engelleneceği ama yıkımın etkisinin de hafifleyeceği değişken bir döneme hafta sonunda gireceksiniz. Partnerinizle bir konuşma yapmak veya barışmak istiyorsanız pazartesi ve Çarşamba uygun. Hafta sonundan itibaren aranızdaki mesafeler artabilir. Seyahat ve tatil havasında geçirdiğiniz günler hafta sonundan itibaren düşüncelerinizin kariyerinize kayması ve kendinize özeleştiri yapmanızla değişecek. Daha çok çalışacak ve disiplinli davranabileceksiniz.

OĞLAK: Eviniz ve ailenizle ilgili yenilikleri hafta sonuna dek planlamalı ve gerçekleştirmelisiniz. Hafta sonundan itibaren isteseniz bile birçok aksilik yaşama olasılığınız var ve yenilikler ertelenecek. Değişim için adım atmak değil düşünmek ve araştırmak daha uygun olacak. Mali konularda düşünüyor ve başkalarına karşı oldukça cömert davranıyorsunuz. Bu durum hafta sonundan itibaren değişecek. Tatil, seyahatler, eğitimler derken kendinizi hızlı bir akışın içinde bulacaksınız. Rahat düşüneceğiniz ve ilişkilerde detayları görebileceğiniz bir evreye gireceksiniz.

KOVA: Yöneticiniz Uranüs hafta sonundan itibaren gerilemeye başlıyor. Etkisini bir süredir hissediyordunuz. Yakın çevrenizin size karşı sert tavrı geri çekilmeye, medya çalışmalarınızdaki ilerlemeler durağanlaşmaya dönüşecek. Kardeşlerinizle ve çevre değişikliği ile ilgili planlar duraksayacak. Bu nedenle hafta sonuna dek olan kısa dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Hafta sonundan itibaren düşüncelerinizi evlilik ve ortaklık değil, ortak paralar işgal ediyor. Kazanmaya ve yeni gelirler elde etmeye odaklanacaksınız ve başaracaksınız.

BALIK: Finansal konularda ilerlemek, yenilik yapmak ve potansiyelinizi yeni yaratıcı fikirlerle kullanmak istiyorsanız dikkatli olmalısınız. Dalgınlık, dağınıklık, unutkanlık mali kayıplara neden olabilir. Dikkatinizi attırmak için kendinizi hafta sonundan itibaren zorlayın. Uranüs gerilerken sezgileriniz yükseleceği için mantıklı kararlardan çok sezgisel kararlar almaya ihtiyacınız olacak. Hafta sonundan itibaren eşinizin ya da ortağınızın eleştirilerine maruz kalabilir, incinebilirsiniz. Onun iyi niyetini anlamaya çalışın. Durum  vahim değil.

Su Karakuş
Uzman Astrolog
Her hakkı saklıdır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI