Ana SayfaYazarlarYengeç `Yeniay`ı Sizi Yenileyecek

Yengeç `Yeniay`ı Sizi Yenileyecek

 HAFTANIN GÖKYÜZÜOLAYLARI

MERKÜR YENGEÇ BURCUNA GEÇİYOR. 8 Temmuz da Merkür aile, besleme, şefkat ve duyarlılık alanına Yengeç burcuna yerleşecek. Düşüncelerimizi ve konuşma konularımızı ailemiz, geçmişimiz, köklerimiz, beslenme, bakım ve şefkat dolduracak. Merkür yengeç burcunda 23 Temmuza kadar kalacak.

YENİAYIN ETKİSİNE GİRİYORUZ. 11 Temmuzda yeniayın etkisi başlayacak. 16 Temmuzda yeniay 23. derece Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Yeniaylar yenilik getiren heyecan verici göksel olaylardır ancak bu kez yenilik orunluluktan kaynaklanıyor. Ay ve Güneş’e kare açıda duran Uranüs ani ve şok eden olayları, tahmin edilmesi mümkün olmayan zorlukları karşımıza çıkaracak. Yinede Ay ve Güneş’in Satürn’den destek alması umut verici. Düzenin devamını sağlayabileceğiz.
VENÜS BAŞAK BURCUNDA GERİLEYECEK. 25 Temmuz da Venüs Başak burcunun ilk derecesinde geri gidecek. Etkisini 10 Temmuzdan itibaren hissetmeye başlayacağız. 10 Temmuzdan itibaren estetik ve sanatsal girişimler başarısızlığa uğrayabilir. Sağlık sorunlarında yanlış yöne gidilebilir. Eleştirinin dozunu kaçırmak, geçmişte konuşulmamış üstü örtülmüş sorunlar, duygusal isteksizlik ilişkilerde ayrılık sebebi olabilir. Venüs Başak burcunda gerilerken ilişkiler “yararlı ve verimli”, “pratik ve işlevsel” değilse tıkanabilir. Duyguları dışa vurmanın ve sevgiyi ifade etmenin zor olduğu bir dönem yaşanacak. İnsanlardan uzak durma eğilimi yükselecektir.
URANÜS KOÇ BURCUNDA GERİLEYECEK. 26 Temmuz da Uranüs Koç burcunda geri gitmeye başlayacak. Bu hayatı neredeyse durduran, araştırmaya sevk eden bir konum. Venüs gerilemesiyle aynı döneme denk geldiği için kaçırılacak bir ayrıntı. Ayrılık sebebi, iş yaşamındaki durağanlıklar, borsadaki ve ekonomideki ivme kaybı, hız kazanan tüm girişimlerin gerilemesi, durması, sona ermesi Uranüs’ün yavaşlamasıyla başlayacak. 11 Temmuzdan itibaren Uranüs gerilemesinin etkisini hissedeceğiz.
Neşeli bir hafta dilerim.
HAFTANIN DİKKATLİ OLMASI GEREKEN BURÇLARI: KOÇ, YENGEÇ, BAŞAK, TERAZİ
HAFTANIN AVANTAJLI BURÇLARI: AKREP, KOVA, İKİZLER
HAFTANIN EN ŞANSLISI: ASLAN
HAFTANIN EN YARDIMSEVERİ: AKREP
Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız.
KOÇ: Kariyer ve otoritelerle ilişkiler konusunda değişim yaratmak için hafta başında fırsatlar karşınıza çıkabilir. Doğru seçim için kalbinizin sesini dinlemeniz yeterli. Yeni ay mecburen yeni bir eve taşınmanıza, aile bireylerinden birini yanınıza almanıza ya da evde çalışacak bir eleman seçmenize sebep olabilir. Hafta sonundan itibaren duygusal yaşamınızda değişiklik fark edeceksiniz. İş ve sağlık konusunda aşırı eleştirel bir bakış açısı kazanıp, müşteri listenizi ve çalışma arkadaşlarınızı değiştirmeye karar verebilirsiniz. Genel yaşamınızda durağanlıksa yine hafta sonunda başlayacak.
BOĞA: Seyahatler hafta ortasına dek sürebilir ve bu yolculuklar yeni kariyer fırsatları yaratabilir. Olaylar avantajınıza ilerleyecek. Öte yandan yakın çevrenizde ani ve büyük bir değişim de yaşanacak. Geçmişinize ait ezberleriniz bozulabilir. Aşk yaşamınızda sorunlu evre hafta sonundan itibaren başlıyor. Partnerinizin ne kadar yararlı olduğuna odaklanmayın. Duygular karşılıksız olmalı. Ayrılmak için yoğun bir dürtü hissedebilirsiniz.Yalnızsanız sırf yardım ediyor diye uyumlu olmadığını birine aşık olabilirsiniz. Duygularınıza güvenmemelisiniz.
İKİZLER: Düşünceleriniz benimsediğiniz kişilere ve paraya odaklanmaya başlıyor. Mali konularda daha akılcı davranabilirsiniz. Yeniay sayesinde yeni gelirler kazanma şansını artıyor ancak birlikte iş yaptığını bir arkadaş şaşırtıcı davranışlarıyla hayal kırıklığı yaratabilir. Onunla yolları ayırıp daha çok kazanmanız olası. Ev ve eşya seçiminizi hafta sonundan önce tamamlamış olun çünkü zor beğeneceğiniz bir evreye giriyorsunuz. Aile bağlarınız hafta sonundan itibaren zayıflayabilir.
YENGEÇ: Evliliğinizi gözden geçirmeye devam edecek, yalnızsanız evlilik hakkında daha net düşüncelere sahip olacaksınız. Bir ilişkiniz varsa otoritelerinizin onayını alabilirsiniz. Yeniay burcunuzda doğacak. Kişisel gelişimde bir basamak daha yükselebilirsiniz ve bu yükseliş bir yöneticinizin ani ayrılığı/ kaybı/ tepkileri nedeniyle olacak. Konumunuzun değişmesi üzmemeli. Yenilik yeni ve sürekliliği olan bir projede yer almanızı sağlayabilir. Yakın çevrenizden hafta sonundan itibaren uzaklaşacak içe dönmeyi tercih edeceksiniz. İçe dönüş sırasında kendinizi eleştirmemeye özen gösterin.
ASLAN: İç dünyanızın yenilenme zamanı geldi. Uzaklarda yaşayan bir dost fikirleri veya umulmadık tavırlarıyla size ayna olacak. Kendinize dışarıdan ve objektif bir gözle bakacaksınız. İş yaşamınızla ilgili sonlanmalar ve tamamlanmalar hafta ortasına kadar devam edecek. Hafta sonundan itibaren iki konu önem kazanıyor: mali durumunuz ve eğitimler. Eğitiminiz sona erdiyse seyahatleri önemsemelisiniz. Fayda-maliyet hesaplarına aşırı takılı kalmak gelirlerinizi azaltabilir ya da verimli kullanmanızı engelleyebilir. Yolculuklarınızı hafta sonundan önce planlamalısınız.
BAŞAK: Aşk, yaratıcı projeler ve çocuklarınızla ilgili her karar bu hafta ortasına dek netleşecek ve sonuçlanacak. Olasılıklar tamamen yararınıza. Yeni arkadaşlar yaşamınıza giriyor. Şefkat ve ilgi beklentinizi doyuracak bu kişilerin duyarlılık düzeyi yüksek. İdeallerinizi birlikte gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonundan itibaren Venüs gerilemesinin etkisi başlayacak ve yavaşça estetik, yararlılık gibi kavramların hayatınızdaki yerini sorgulayacaksınız. Yararsızları çöpe atmakta acele etmeyin pişman olabilirsiniz. Özellikle mali konularda hatalı kararlar alabilirsiniz. Ek gelirler ve işle ilgili ödemelerde hafta sonundan itibaren durabilir. Hazırlıklı olmalısınız.
TERAZİ: Evinizle ve ailenizle ilgili planlarınızı hafta ortasına dek sonuçlandırabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren tamamen kariyerinize odaklanacak ve yeni girişimlerle heyecanlanacaksınız. Uzaklaşmak ve uzun bir yolu kariyer için kat etmek ilk anda cazip görünebilir. Partnerinizin/yakınlarınızın yanına gitmekle Onun karşı çıkması arasında kararsızlık ve sıkıntı yaşayabilirsiniz. Akışa bırakın. Çünkü ne karar verirseniz verin kendinizden memnun olmayacağınız evre hafta sonunda başlayacak.
AKREP: Yakın çevrenizde ve tanıtım programınızda sonlanmaların dönemi devam ediyor. İlişkileri, başkalarıyla iletişim biçiminizi göden geçirirken, iş yaşamınızın ne kadar etkileneceğini göz ardı etmemelisiniz. Hafta ortasından itibaren seyahatler, taşınma veya mülk edinme girişiminiz önem kazanacak. Bunlardan biri planlarınızın içinde değilse de, zorunluluklar yenilenmenize sebep olacak. Hafta sonundan itibaren arkadaşlarınızın yardım sevmeyenlerini eleyecek, iş alanındaki durağanlığı tatille değerlendireceksiniz.
YAY: Mali durumunuz sonlanmalara ve yeni başlangıçlara yöneltiyor. Hafta ortasına dek finansal tamamlanma yaşayacak ve sonra ek gelirleri çoğaltmaya çalışacaksınız. Yaratıcılığınız yüksek olacağı için hafta sonuna dek yeni fikirleriniz işe yarayabilir. Hafta sonundan itibaren hem yaratıcılığınız gerileyecek hem de kariyer alanında birden fazla boş uğraşınız olduğunu fark edeceksiniz. Tam anlamıyla yeniden düşünme ve inceleme döneminiz hafta sonunda başlıyor. Aşk yaşamınızda aynı yenilenmeye tabii olacak.
OĞLAK: Kişisel stilinizi geliştirme dönemini hafta ortasına kadar devam edecek. Ve sonra yakınlarınızla ilişkinize, evlilik planlarına odaklanacaksınız. Evinizin veya aile bireyleriyle ilişkilerin değişimi sizi yeni bir ortaklığa götürebilir. Hafta ortasından itibaren bu konunun detayları hakkında tiyolar almaya başlayacaksınız. Seyahatler sırasında tanışacağınız/ karşılaşacağınız biri ilginizi çekebilir veya eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonundan itibaren duygu dünyanız ve ailenizle ilişkilerde durağanlık hissedeceksiniz. Bu dönemi hafiflikle ve kendinizi eleştirmeden geçirmeye çalışın.
KOVA: Geçmiş yaşamınızı arındırma çabalarınız hafta ortasına kadar sürmeli. Alacağınız sonuç, yeni bir dünyanın kapılarını ay sonunda açacak. İş alanınızda yenilik yapma fikri hafta ortasından itibaren gündeminizde olacak. Tamda değişiklik ve yenilik düşünürken koşulların da buna zorlamasıyla işleri hızlandırabilirsiniz. Reklam ve tanıtım programınıza farklı bir yön vermelisiniz. Orijinal olanı yaratmalısınız. Hafta sonundan itibaren hem tanınma programınızın ilerlemediğini hem de ekstra gelirlerinizde düşüş olduğunu gözlemleyeceksiniz. Sakin kalın, araştırma yapmaya yeni kaynaklar bulmaya çalışın.
BALIK: Aşk alanınızda oluşan yeniay hafta ortasından itibaren erosun oklarından birinin kalbinize gelmesine sebep olabilir. Yalnızsanız önemseyeceğiniz biri hayatınıza dahil olabilir. Bir ilişkiniz varsa birlikte bebek sahibi olmak için adım atabilir ya da ilişkinizin adını koyabilirsiniz. Mali zorluklar sizi ortak bir yaşam planlamaya da sevk edebilir. Arkadaşlarınızdan biriyle daha yolları ayıracak, tek taraflı fedakarlıklara son vereceksiniz. Evliyseniz ya da iş ortaklığınız varsa hafta ortasından itibaren ilişkinize bakış açınız değişecek ve yeterince yararlı olmayan ilişkileri sonlandırma eğiliminde olacaksınız. Aceleci davranmayın. Fikriniz daha sonraları değişebilir.
SU KARAKUŞ
Uzman astrolog
Her hakkı saklıdır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI