Ana SayfaAstrolojiYükselen burcunuzun ikili ilişkilerdeki önemi

Yükselen burcunuzun ikili ilişkilerdeki önemi

Yükselen burç ilk kez tanıştığımız bir insana gösterdiğimiz yüzümüzdür.

Başkaları üzerindeki ilk imajımız, tanımadıklarımıza kullandığımız maske ve görünüşümüzdür. Yaşam biçimimiz, kişisel ifademizdir Yükselen burç. Birçok insan kendi burcunun genel bir yükselen burcu olduğunu sanır. Ancak her burcun yükselen burcu aynı değildir, başka bir deyişle herkesin yükselen burcu ayrıdır.

Peki yükselen burç nasıl bulunur?

Yükselen burç doğduğumuz saatte ve dakikada doğu ufkunda yükselen burçtur. Doğduğunuz saat bu nedenle önemlidir. Yükselen burcunuzu bilgisayar programları hesaplar. İnternette veya çeşitli kitaplarda tablolar halinde sunulan yükselen burç yanıltıcıdır. Gerçek bir astrolog elindeki tablolara bakarak yükselen burç bilgisi vermez mutlaka bilgisayar programı kullanır.

Yükselen burcunuz ikili ilişkilerinizde ne kadar önemli?

Bir insanın karakterinin 3 ana noktası vardır ve astrolojik olarak Güneş, Ay, Yükselen burç bu ana noktaları belirtir.

Güneş burcu bildiğiniz burcunuzdur. Ay burcunuz doğduğunuz gün Ay hangi burçtan geçiyorsa o burçtur. Ay burcunuz birini anneniz kadar, kendiniz kadar sevmenizi sağlar.

Yükselen burç doğduğunuz saatte hangi burç yükseliyorsa o dur ve başkalarıyla ilişki kurmanızı sağlar.
Sizin yükselen burcunuz sevdiğinizin Ay burcuyla uyumluysa ömür boyu sürecek bir ilişkiden bahsedilebilir. Sizin yükselen burcunuz aynı kişinin Güneş burcuyla da uyumluysa aşk ve çekim doruk noktada demektir.

Yükselen burç başkalarıyla ilişki biçimimizi, ilişki seviyemizi ve anlaşma gücümüzü anlatır. İkili ilişkilerde Güneş burcu kadar önemli olan Ay burcu ve Yükselen burçtur.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI