Ana SayfaYazarlarBurun estetiği fiyatlarını belirleyen faktörler

Burun estetiği fiyatlarını belirleyen faktörler

Burun estetiği fiyatları belirlenirken nelere dikkat edilir

Burun estetiği fiyatları oldukça deişkenlik gösteren bir yapıdadır. Değişkenlik göstermesinin nedeni ise maliyetinin hesaplanmasında bir çok unsur olmasıdır. Yaklaşık olarak 3000 TL ile 15000 TL arasında hesaplanan burun estetiği fiyatları bu aralıklar arasında hastanın durumuna göre oynamaktadır.

Burun estetiği ameliyatlarında burun ucuna yönlik yapılacak işlemler, burun tekniği, malzemesi, teknisyen, doktoru vb. hesaplandığında bu operasyonlar daha kolay olarak tabir edildiklerinden fiyatlarıda daha az olacaktır. Fakat burnunda yanlızca estetik bir görünüm değilde sağlık sorunlarınında yer alması operasyonu daha da zahmetli ve zor kılacağından bu operasyon fiyatlarıda artacaktır. Yani burundaki problemlerin artması fiyatından artmasını beraberinde getirecektir.

Burun estetiği ameliyat fiyatları nasıl belirlenir ?

Burun estetiği ameliyatlarının diğer estetik cerrahi operasyonlarından fiyat olarak farkı bu operasyonun teknolojik yönlerinin oldukça fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Yapılan analizler ve muayenelerle burun estetiği sonuçları önceden görülebilmekte, kişinin üç boyutlu çeşitli açılardan resimleri çekilmekte bunlar tasarım haline getirilere hastaya ameliyat sonrasında nasıl bir görünümü olacağı önceden gösterilmekte.. Zahmetli ve detaylı işlemlerin çok olması burun estetiği ameliyatlarının kişiye zel olarak tasarlanarak işleme konması bu operasyonun fiyatlarını da arttırmaktadır.

Burun estetiği ameliyatlarını değiştiren etkiler yanlızca bu kadar değildir. Aynı zamanda doktor seçimi, doktorunuzun bulunduğu mekan vb. Etkenlere görede artmaktadır. Ortalama olarak 4000 Tl gibi düşünülen bir burun estetiği ameliyatının bu kadar uç noktalara çıkmasındaki aşamaları tahmin edebilirsiniz. Burun estetiği ameliyatlarının yapılacağı tam teşekküllü bir hastane fiyata dahil edildiğinde bu ortalama oldukça yükselmekte 9000 Tl ye kadar çıkmaktadır. Tam teşekküllü (Amerikan Hastanesi, Acıbadem Hastanesi) gibi hastanelerde yapılan burun estetiği ameliyatları bu operasyonların fiyatlarınıda bu noktalara kadar çekmektedir.

Burun estetiği ameliyat fiyatlarını etkileyen diğer faktörler nelerdir ?

Burun estetiği fiyatlarını etkileyen diğer faktörleri sayacak olursak bunlar.. Ameliyat öncesi ve sonrası bakım, ilaç, ve tesis kullanımı gibi çeşitli üretlendirmelerdir.

Bir burun estetiği ameliyatı fiyatını en iyi sizleri tedavi edecek olan cerrahınız söyleyebilir. Sizlere tavsiyemiz ise burun estetiği ameliyatı olmaya karar verdiyseniz fiyatı en son düşünmelisiniz. Bu konuda oldukça deneyimli ve isim yapmış bir cerraha kendinizi emanet etmeniz ameliyat sonucunuzuda oldukça etkileyecek en önemli faktörlerden birisidir.

Op. Dr Teoman Doğan
http://www.teomandogan.com.tr/
https://www.instagram.com/drteomandogan/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI