Ana SayfaYazarlarÇukurcuma Antikacıları

Çukurcuma Antikacıları

Kısa bir aradan sonra tekrar merhaba!!! Daha önce bahsettiğim gibi bu ara yazılarımda size İstanbul`daki antikacılardan en sevdiklerimi sıralamaya karar verdim. Ne de olsa şehir bir antika cenneti! İster antika merakınız olsun ister olmasın, evinizde küçük köşelerde de olsa nostaljik bir hava estirmek için bu mağazaları keşfetmenizde fayda var. Veeee Çukurcuma`dan başlıyoruz…

Çukurcuma’da pek çok sokak boyunca uzanan sayısız antikacı dükkanında neyi, ne fiyat aralığında ararsanız arayın, bulmanız mümkün. Buraya bolca vakit ayırmanız ve ayağınıza yokuş tırmanacak kadar rahat ayakkabılarınızı giymeniz yeterli. Ben o yokuşları sizin için tırmanıp aklınızı başınızdan alacak ilk 5 antikacıyı belirledim bile!

Aslı Günşiray Design Projects: Burada objeden, mobilyaya, aksesuara arayabileceğiniz pek çok antika parça seçkin bir zevkin sonucunda bir araya getirilmiş. Mağazdaki her ürünü kolaylıkla evinizdeki modern parçalarla da kombinleyebilir, eklektik bir tarz yakalayabilirsiniz.
Adres: Çukurcuma Cad. No:58
Tel: 0212 252 59 86
 

Kamer Kıraç Kuyumculuk: Kamer Kıraç nadide antika takıları ve değerli objeleri mağazasında bir arada sunuyor. Muhteşem takıların yanı sıra; şamdandan, porselen eşyalara, gümüş tepsilere, cam objelere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan dükkan şıklığıyla da insanı içeri çekiyor.
Adres: Firuzağa Mh. Çukurcuma Cad. Ağa Külhanı Sk. No: 14-A
Tel: 0212 252 54 13
 

Hakan Ezer: Çok özel ambiyansı ve ışıklandırmasıyla gelen müşteriyi içine çeken bu mağazadan insan uzun süre çıkmak istemiyor. Buradaki Bronz heykellerin ve aydınlatmaların güzelliği girdiğiniz andan itibaren dikkatiniz çekecek. Bu parçalar dışında yine gözlerinizi üzerinden alamayacağınız objeler ve mobilyalar da sizleri bekliyor.
Adres: Faik Paşa Yokuşu No:5
Tel:  0212 293 95 06

Serdar Öğecan Antique: Serdar Öğecan’ın Çukurcuma’da bulunan iki mağazasına gidip evinizi neredeyse a’dan z’ye antikalarla döşemeniz mümkün. Ürün yelpazesi o kadar geniş ki; avizeden aynaya, porselen tabaktan, gümüş çatal bıçağa, bronz heykelden, kristal objelere, varaklı aynalara, saatlere ve mobilyalara kadar her şey burada var.
Adres: Faik Paşa Yokuşu No: 21/A-33/A
Tel: 0212 245 93 56
 

Karadeniz Antik: Burada evinizin içine de dışına da yani bahçenize de istediğiniz pek çok eşyayı bulabilirsiniz. Zaten 6 katlı mağaza gez gez bitmiyor. Ancak özellikle bahçesi olanlar girişteki bahçe süslerine ve havuzlarına mutlaka bolca vakit ayırmalı. Bronz bahçe havuzlarının ince işçiliğini, zarafetini ve görkemini görüp de etki alanına girmemek mümkün değil.
Adres: Firuzağa Mh. Çukurcuma Cad. No:55
Tel: 0212 251 96 05

Bol gezmeceli günler dilerim! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI