Ana SayfaYazarlarH&M loves one love, literally.

H&M loves one love, literally.

Beklenen oldu. Havalar ısındı, kıyafetler kısaldı; yüzlere yayılan gülümsemeyle aşk, doğa ve tabii ki müzik galip geldi. One Love Festival bilekliklerini bileğimize geçirdiğimiz an, yaz geldi!

2002`den beri festivale olan açlığımızı her sene farklı deneyimlerle bir üst noktaya taşıyarak gideren One Love`da bu kez de H&M rüzgarı esti. Yaz akşamlarını tatlandıran ılık esinti gibi. Hafif ve mutlu eden türden. Külahta karışık dondurma yeme zamanı geldiğini hatıratan bir esinti.

Peki H&M, tüm dünyada müziğin modayla buluşmasını kutladığı `H&M Loves Music` kampanyası kapsamında One Love külahına neler koydu dersin?

Festival öncesinde sosyal medyada düzenlenen tasarım yarışması sonucu kazanan çizimler, kurulan alandaki D.I.Y. tişört baskılarına dönüştü. 300`ün üzerinde kişi, kendi tişörtlerinin baskısını yaparak ne kadar özel olduğunu hissetti. -Tarzım, benim.

Güzelliğinden eğlenceden kopmadan taviz vermeyenler için alanda bulunan makyözler, 100`ün üzerinde kişiye H&M Cosmetics ürünleriyle profesyonel dokunuşta bulundu. -Gülümse, hala çok güzelsin!

Romantik yanını çiçeklerden taç yapıp saçına takmak isteyenler için kurulan Vesaire atölyesinde 100`ün üzerinde duygu örüldü. -Kırlarda koşmaya hazır mısın?

Festivalin enerjisini fotoğrafa yansıtmak isteyenler için kurulan GIF/Photobooth, 2500`den fazla kişinin anlarını ve anılarını ölümsüzleştirdi. -Birbirimiz hep, en çok gülümsediğimiz halimizle hatırlayalım.

Bütün bunlar olurken, müzik tabii ki unutulmadı. Kapıların açılmasıyla `buluşma noktası`na dönüşen H&M standında iki gün boyunca 5 farklı DJ performans sergiledi. -Müziğin en yakın geldiği yerde buluşalım.

*

Yerine yenisi takılana kadar çıkartılmayacak bilekliklerine bak ve bedenini festival ruhuna batır.

Birlikte, festival esintisinde geçecek bir hayata! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI