Ana SayfaYaşamYeni Nesil Dating Uygulaması AURA Artık Türkiye’de

Yeni Nesil Dating Uygulaması AURA Artık Türkiye’de

Birinci sınıf bir kitleye seslenen AURA, kendi deyişleriyle “yeniden tanışmak isteyeceğin” insanları bir araya getiriyor. Kendini ‘hayat tarzı eşleştirme ®️’ uygulaması olarak tanımlayan AURA, sevdiğiniz, gitmekten keyif aldığınız yerleri profilinize ekleme olanağı sağlıyor. Daha sonra bu mekanları bir “veri noktası” olarak kullanarak, benzer yerlere giden, yaşam tarzı sizinle uyuşan insanları saptıyor ve size daha uygun profillerle eşleşmenizi sağlıyor.

AURA, uyumluluğu merkezine alırken, güvenliği ikinci plana atmıyor. Yeni kullanıcılar kayıt sırasında yüz tanıma teknolojisi ile kendilerinin gerçekten profil fotoğraflarındaki kişi olduğunu kanıtlayan bir onaydan geçiyor. Bu onaylı profil uygulaması, dating app dünyasındaki “fake profil” ve “bot”ların önüne, daha ilk adımda geçilen bir sınır çiziyor. Buna ek olarak yayınladıkları topluluk kurallarını incelediğimizde, istenmeyen davranışlara karşı kesin bir politika çizdiklerini görüyoruz.

AURA, çevrenizde bulunan yeni insanlarla tanışmanıza aracı olurken, şehrinizdeki trend mekanları keşfetmenize de olanak sağlıyor. “Trend Mekanlar” adını verdiği bu özellik sayesinde, şehrinizde bulunan popüler yerleri, yeni trendleri keşfedebiliyorsunuz. Diğer bir deyişle şehrinizin ritmini yakalayabiliyorsunuz.

Güvenlik ve kişiselleştirmeyi ön plana çıkaran AURA, kişiselleştirme tarafında kullandığı algoritmasını “hayat tarzı eşleştirme®” teknolojisi olarak adlandırıyor. Şirket kendi websitesinde şu açıklamada bulunmuş: “Biz, bir dating uygulamasının ötesine geçmek istiyoruz. Hayat tarzı eşleştiren, kişiselleştirilmiş deneyimler sunan ve sosyalleşmenin dijital ayağını baştan şekillendireceğimize inandığımız bu yolun ise, henüz başındayız.”

Uygulama websitesine www.auraapp.com adresinden ulaşabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için ise bu linke tıklayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI