Ana SayfaModaYeni nesil tasarımcılar moda dünyasında

Yeni nesil tasarımcılar moda dünyasında

Türk modasına yeni nesil tasarımcılar kazandıran İstanbul Moda Akademisi, bu yıl mezunlarına iki defile ile Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul takviminde yer alma fırsatı sundu. Defilelerin ardından peşine düştüğümüz New Gen I ve New Gen II defilelerinin umut vadeden tasarımcılarıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. 

New Gen I
“Koza Genç Moda Tasarımcıları“ ile “Detay Deri Ürünleri Tasarım“ yarışmaları finalistlerinden oluşan 3 genç moda tasarımcısı, kazandıkları ‘Moda Tasarımı ve Yönetimi Diploma’ eğitiminin ardından hazırladıkları ilk koleksiyonlarını İstanbul Moda Haftası kapsamında gerçekleştirdikleri defileyle sundular. 30 look`un gösterildiği karma defilede Ayşegül Bozkurt, Elif Yavuz ve Gözde Nadire Bıçaklı tasarımlarını sergileme şansı buldu.
New Gen II
9 Genç moda tasarımcısı ilk koleksiyonlarını sunmanın heyecanını İstanbul Haftası`nda yaşadı. Genç tasarımcılar New Gen II isimli defilede 4`er look’tan oluşan koleksiyonları ile yerlerini aldılar. Moda Tasarımcıları Derneği Başkan Yardımcısı Gamze Saraçoğlu’nun yanı sıra IMG Doğuş Moda Direktörü Banu Bölen, moda tasarımcısı Hande Çokrak, London College of Fashion Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programı Lideri Claudine Rousseau ve Moda Fotoğrafçısı Aslı Girgin’den oluşan jürinin seçtiği 9 genç, ‘New Gen II – Runway’ ile Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul etkinliğinde ilk mezuniyet koleksiyonlarını sundular.
Yenilikçi ve farklı bakış açılarıyla hareket eden genç tasarımcıları daha yakından tanımak için fotogaleride yer alan röportajlara mutlaka göz atın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI