Ana SayfaModaYeni Sezon Önerileri: Çanta ve Ayakkabı

Yeni Sezon Önerileri: Çanta ve Ayakkabı

Şubat ayına henüz girdiğimiz şu günlerde, bahar için heyecanlanmamızın normal olduğunun kanısındayız. Koyu renk giyinmekten, botlardan, paltolardan hepimiz sıkılmadık mı? Gelin biraz sezona göz atalım!

Öncelikle bu sezon platformlu topuklara hazırlıklı olun. Stan Smith, Superstar, Cortez vs. derken rahat spor ayakkabılarımıza iyice alıştık; yaz için biraz fedakarlık yapmaya ne dersiniz?

İlk önerimiz (aşağıda gördüğünüz) Christian Louboutin`in renkli mi renkli ayakkabıları… Sizce de yaz için ideal renklere sahip değil mi? Fakat yanındaki çantadan bahsetmeden de olmaz! Gucci`nin klasik bir modeli olan bu çanta gerçekten evladiyelik! 30 sene sonra bile modası geçmeyecek olan bu modele aşık olduk!

 

Gelelim ikinci ayakkabı ve çanta önerimize… Miu Miu son birkaç sezondur sadece eskileri hatırlatmakla kalmıyor, ayrıca o parçalara kattığı yeni dokunuşlarla koleksiyondaki her bir parçasına retro bir görünüm katıyor. Aşağıda gördüğünüz platformları giymek çoğu kişi için cesaret gerektirse de aslında hiç de korkutucu olmadığının altınız çizmek istiyoruz! Bu göz alıcı ayakkabıları boyfriend bir jean`le tamamlayıp, üzerine sade bir beyaz tişört giydiğinizde, emin olun hiç de rüküş olmayacaksınız! Givenchy çanta da bu kombin için önerilerimizden biri..

Siyaha da yer vermekte fayda var. Ne de olsa siyahtan vazgeçemediğimiz bir gerçek! Fakat bunu biraz daha renklendirebiliriz. Neyse ki Dolce & Gabbana renklendirme konusunda oldukça iyi! Aşağıda gördüğünüz Dolce & Gabbana ayakkabı ve clutch, yazın katılacağınız bir davet için ideal bir ikili olabilir. Hem siyahın ağırlığını taşıyabileceğiniz, hem de sizi sıkıcı bir görünümden kurtaracak olan bu ikiliye biz bayıldık!

Bir diğer önerimiz de Aquazzura`dan gelsin!  Yüksek topuklu, süet detaylı bu Aquazzura`ları yazın ayağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz. Kullanışlı rengi ve ayağı saran modeli sayesinde birçok kıyafetinize uyum sağlayacak olan bu platfom da favorilerimizden biri! Gucci`nin bu çantası ile de çok yakıştı!

Bir önerimiz de daha cesur giyinenler için gelsin! Giuseppe Zanotti`nin yeni sezonunda gördüğümüz bu platformlar oldukça gösterişli.. Ama her zaman söylediğimiz gibi, giysi kısmınında aşırıya kaçmadığımız, sade olmayı seçtiğimiz sürece bu ayakkabıyı giymekte de bir sıkıntı yok.. Ama yalnız bırakacak da değiliz! Bu ayakkabıyı ancak Dolce & Gabbana`nın renkli çantalarından biri tamamlayabilirdi diye düşündük! Yine de tercih sizin…

 

Alexander McQueen`in çiçekleri ile Jil Sander`ın kadifesi birleşirse nasıl olur? Bizce çok tatlı olur! Kuru kafa ile romantizmi birleştirebilen Alexander McQueen, kadife bir ayakkabı ile de iyi bir ikili olabilir. Tabii bu biraz da geri kalan kostümünüze bağlı; fakat şu ikiliyle herkesten farklı bir stil yaratacağınız kesin!

Gelelim son önerimize… Bu da bu yaz biraz daha kokoş olmak isteyenlere gelsin! Renkli mi renkli Nancy Gonzalez çanta ile Brian Atwood`un bu gösterişli platformlarının bir hayli ilgi çekici olacağı kesin.. Fakat böyle giyinmeyi tercih edenler için sevimli bir ikili olabileceğini düşündük. Yine de alternatifini de söylemekte fayda var. Brian Atwood platformlara biz bayıldık! İllaki kokoş olmak istemezseniz, daha az gösterişli bir çanta ile de bu ayakkabıları kombinleyebilirsiniz.. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI