Ana SayfaGüzellikYeni Trend: Altın Beyaz Saç

Yeni Trend: Altın Beyaz Saç

 
Gigi Hadid ve Kim Kardashian’dan Emma Chamberlain’e, ünlüler cesur bakırları ve karamsar kahvelerini parlak, hafif, neredeyse beyaz saçlarla değiştiriyor. Yaza doğru giderken beyaz altın büyük bir canlanma yaşıyor. Bu renk, fazla gümüş veya fazla altın yerine nötr, krem ​​tonuyla karakterize edilir.


 
Bu gölge, 2016’nın saf beyaz platin çılgınlığı ile geçen yazın altın vintage sarısı arasında bir yerde. Bu özel renk tonu en iyi beyaz altın olarak tanımlanır; gümüş veya dişbudak rengi kadar havalı değil ama kesinlikle altın olacak kadar sıcak değil. Bu nötr ton, sadece gölgenin ağartıcı sarıyı daha benzersiz bir şekilde ele aldığı anlamına gelmez – cilt tonunuz ne olursa olsun çıkarmak aslında daha kolaydır.
Ne yazık ki, bu mutlaka elde edilmesi veya sürdürülmesi kolay bir ton olduğu anlamına gelmez. Platin sarısı yüksek bakım gerektirir ve elde edilmesi pahalıdır ve bu nedenle bu özel beyaz altın saç tonunun da oldukça lüks görünmesi mantıklıdır. Bu renk konusunda yalnızca deneyimli bir profesyonele güvenmenizi öneririz – özellikle daha koyu bir tabanla başlıyorsanız.
 
Stilistinize, sizi beyaz altın platin tonuna ulaştırmak için ne gerektiğini sorun, çünkü bazı durumlarda birkaç aşama gerekebilir. Ayrıca, her beş ila altı haftada bir dip rötuşları hesaba katmayı ve sağlıklı ve parlak tutmak için onarıcı saç tedavileri için bütçenizde yer bırakmayı unutmayın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI