Ana SayfaGüzellikYeni Trend: Kıvırcık Bob Kesim Saçlar

Yeni Trend: Kıvırcık Bob Kesim Saçlar

Fotoğraf: @alannaarrington/Instagram

Bob kesim saçlar trend olmaktan hiç vazgeçmediği için insanlar bu kesimin şimdiye kadar bir çok versiyonunu denedi. Birçok farklı saç renginde farklı saç tipinde bob kesimin nasıl durduğuna lahit olduk. Ama itiraf etmeliyiz ki en sevdiklerimizden biri bob kesimin kıvırcık saçta duruşu!
 
Doğal bukleleriniz veya dalgalarınız varsa, kıvırcık bob kesinlikle mükemmel bir saç modeli. Sevimli, kadınsı ve eğlenceli. Ayrıca son yıllarda gördüğümüz tüm su dalgası modeli saçlara kıyasla çok daha genç hissettiriyor.
 
Saç modelini kullanmak istiyorsanız, kuaförünüzden ıslaktan kuruya doğru kesmesini istemenizi öneririz. Ne çok kuru ne çok ıslakken şekillendirilen saçlarınız tamamen kuruduğunda çok daha iyi şekil alır ve kuru saçta makasın yaratacağı zarardan korunur. Kuaförün inceltme makası kullanmasına izin vermeyin çünkü saçlarınız kabaracaktır yaratırlar. Bazı saçlarda kabarık dokuyu sevmemize rağmen, buklelerinizi inceltmek bu saç modelinde onları daha az belirgin hale getirecektir.
 
Evde kıvırcık bob görünümü nasıl korunur
Kıvırcık bob kesim saçlarınızı evde şekillendirirken ıslak saçla başlayın. İyi bir bukle kremi kullanmayı ve yüksek ısı düşük hız ayarında bir kurutma makinesi ile kurutmayı unutmayın.  Mutlaka saçınızı kurularken başınız aşağı bakacak şekilde durun.
 
Kuruduktan sonra, bukleleri bir bitiş kremi ile tanımlayın veya biraz daha keskin bir görünüm eklemek istiyorsanız bir köpük yardımıyla son dokunuşunuzu yapın.
 
Doğal kıvırcık olmasanız da eğer beğendiyseniz bob kesim saçlara sahip olabilirsiniz. Dokulu dalgalar elde etmek için, bir saç maşası alın ve buklelerin yönünü değiştirerek farklı kalınlıktaki bölümleri kıvırın. Bazıları yüzünüze doğru kıvrılmalı, bazıları ise dışa doğru kıvrılmalıdır. Bu görünümü elde etmenin en iyi yolunun ince maşalardan geçtiğini unutmayın. Ve son olarak: Uçları dışarıya doğru kıvrık bırakın. Bu, canlı, dalgalı bir doku elde etmenin anahtarıdır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI