Ana SayfaTeknolojiYeni uygulama: Kiwi

Yeni uygulama: Kiwi

2 gündür davet üstüne davet yağıyor.. Davet Facebook`taki yeni bir uygulamadan.. İsmi `Kiwi`. Başta oyun sandığımız bu uygulamayı biraz araştırdıktan sonra anlıyoruz ki bu bir oyun değil. Halihazırda var olan ask.fm`in aynısı diyebiliriz.

Bir profil oluşturuyorsunuz ve arkadaşlarınıza ya da hiç tanımadıklarınıza rastgele sorular sorabiliyorsunuz. Tabii bunu anonim olarak da yapmanız mümkün. İşin güzel tarafı da tam olarak burada başlıyor. İnsanlar karşılıklı soramadığı soruları bu yolla sormaktan büyük keyif alıyor. Meraklı milletiz malum.. 

Fakat uygulamada şöyle bir hile var ki, bu bize davet yollayan arkadaşlarımızın başına gelen durum oluyor: Uygulamayı görmek için bile bir kez tıkladığınızda Facebook kullanan tüm arkadaşlarınıza davetiye otomatik olarak yollanıyor. Her ne kadar kızsak da, muhtemelen aynı daveti biz de yolladık.. 

Dolayısıyla bu durumdan kaçınmak istiyorsanız, haberimizden anladığınız kadarıyla yetinin ve uygulamaya dokunmayın; yok eğer beğendiyseniz arkadaşlarınıza bir davet yollamanın ne zararı olabilir diye de düşünebilirsiniz.. 

Bakalım bu yeni uygulama, böyle bir pazarlama taktiği ile etkili olabilecek mi; yoksa tam tersi bir tepki mi yaratacak? 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI