Ana SayfaGüzellikYeni Yıla Shiseido İle Taze Başlangıç

Yeni Yıla Shiseido İle Taze Başlangıç

Yeni bir yıla girerken güzellik ve sağlık dolu taze bir başlangıç yapmak için Shiseido’nun en sevilen ürünleri işte karşınızda!
 
Bu ürünler, aynı zamanda en sevdiklerinizin her zaman aklınızda olduğunu hatırlatmak ve onları mutlu etmek içinde yeni yıl hediye seçeneklerinin başında geliyor.
 
Shiseido, en sevilen ikonik ürünleriyle yeni yıl akşamından başlayarak yıl boyunca devam edecek güzel ve sağlıklı bir görünümün anahtarını sunuyor. 
 
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate
Yaşlanma faktörlerine karşı sadece 1 haftada %28 oranla cildinizi destekleyen Ultimune Power Infusing Concentrate, yapılan araştırmalar sonucunda kadınların %86’sının cilt bakım rutininde yer alıyor. Formülünde bulunan cildin savunma gücünü arttıran özel içerikler sayesinde Ultimune, kullanmaya başlandığı anda cildi daha yumuşak ve pürüzsüz hale getiriyor. ImuGeneration Technology™ sayesinde Ultimune Power Infusing Concentrate, 1 haftada cilt tonunu eşitliyor ve cilde doğal parlaklığını geri kazandırıyor. Sürdürülebilirliğe verdiği önem sayesinde yeniden kullanılabilir bir şişe tasarımı olması ile de yeni yılda doğayı korumanın önemini yeniden hatırlatıyor.
 
Fiyatı: 75 ML., 1.100 TL.
75ML. Refill: 1.050 TL. 
50ML., 1050 TL.
30ML., 750 TL.
15ML., 450 TL 
 
Shiseido Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask 
Uyurken cildin nem seviyesini ve parlaklığını yeniden kazandıran nemlendirici gece maskesi Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir kremdir. Hafif sulu, taze ve serinletici jel kıvamıyla cildin hemen emilmesini sağlayarak, uykuda olduğunuz süre boyunca nemi hapseder.  Sadece 1 gece kullanımdan sonra bile Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask  daha nemli, parlak ve dinlenmiş bir görünüm sağlıyor. 
Fiyatı: 50 ML., 450 TL.
 
Shiseido Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer 
Nemlendirme, renk eşitleme ve koruma sağlayan 3’ü 1 arada etkili yağsız, hafif renk ve cilde pürüzsüz bir görünüm veren bu nemlendirici aynı zamanda cildinizi UV (SPF 30) ışınlarına ve hava kirliliğinin cilde verdiği zararlara karşı koruyor. Normalden yağlıya dönük ciltler için uygundur.
Fiyatı: 50 ML., 450 TL.
 
Shiseido Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer 
48 saate kadar cildinizdeki nemi hapseden bu nemlendirici krem, cildi beslenmiş, ve nemlenmiş hissettirir. Cilt problemlerinin tekrarlanmasını önlemek için cildin bariyer fonksiyonunu onarmaya yardımcı olur. Normalden kuruya dönük ciltler için uygundur. 
Fiyatı: 50 ML., 450 TL.
 
Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream 
Vital Perfection serisinin normal ciltler için uygun olan bu nemlendiricisi, cildin donukluğuna, renk eşitsizliğine ve lekelere sebep olan faktörleri kontrol altına almaya yardımcı oluyor. Daha sıkı bir cilt görünümü yaratıyor ve düzenli kullanımda daha toparlanmış, aydınlık bir cilt ortaya çıkarıyor. Ciltteki esneklik kaybı, derin kırışıklık ve kuruluk problemi ile savaşıyor. 
Fiyatı: 75 ML., 1.200 TL.
 
Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream
Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream, cildi sıkılaştırma ve toparlama uzmanı Vital Perfection serisinin anti-aging etkili göz çevresi bakım kremidir.
İçeriğinde yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekleyen Retinol bulunur. Düzenli kullanımda göz çevresini sıkılaştırır, toparlar, sarkma ve koyu halka gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyenler için ideal bir göz çevresi kremidir. 
Fiyatı: 50 ML., 1.200 TL.
 
Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream
Bu krem, cildi yoğun bir şekilde nemlendiriyor ve cildin aydınlık bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Yeni leke oluşumuna karşı ciltte bariyer oluşturan White Lucent Brightening Gel Cream, kuruluktan kaynaklanan ince çizgilerin oluşmasını önlemek için cildi 24 saat nemli tutuyor. Kullanıldığı anda, anında nem ile doymuş cilt görüntüsü sağlıyor.
Fiyatı: 50 ML., 850 TL. 
 
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream 
Neuroscience‘dan (sinirbilimi) esinlenerek tasarlanan ilk anti-aging ürünü Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için anti-aging bakımda daha hızlı sonuç veren ReNeura Teknolojisi+ ile üretilmiştir. Bu krem, sadece 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azaltır, ince çizgileri düzeltir ve cilde nem verir. Daha esnek, dolgun, pürüzsüz ve genç görünen bir cilt sağlamanın yanı sıra kokusunda duyuları uyandırmak için yeşil çiçek kokusu ve Kumkuat karışımı bulunur.
Fiyatı: 50 ML., 950 TL. 
 
Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF 30
Özel teknolojisi ile cildinizi aydınlatırken cilde sıkı ve gergin görünüm veren bu fondoten gün boyu kusursuz bir görünüm sağlıyor. Ortadan yükseğe ayarlanabilir kapatıcılığa fondöten parlak bitişlidir ve cildinizi 24 saat boyunca nemli tutar.  sahiptir. Parlak bitişlidir. Cildi 24 saat nemli tutar. 
Fiyatı: 520 TL.
 
Shiseido Microliner Ink
Mikro ince uca sahip Shiseido Microliner Ink, geleneksel Japon kaligrafisinde kullanılan sumi mürekkep çubuklarından esinlenerek tasarlandı. 24 saate kadar kalıcı olan, doygun ve mat renkli zengin pigmentlere sahip Microliner Ink, “Thermo-Sensory Gel” formülü sayesinde cildinizin sıcaklığına tepki vererek uygulama sırasında renk, mürekkep benzeri bir dokuya dönüşüyor. 
Fiyatı: 290 TL. 
 
Shiseido Lipliner Inkduo
Bir ucunda yumuşatıcı balm, diğer ucunda hassas bir kalem olan bu ikisi bir arada dudak ürünü tek bir hareketle dudaklarınızı çerçeveleyip, renklendiriyor. Balm ucu dudaklara ruj öncesi baz oluştururken; ince çizgileri ve kırışıklıkları doldurarak dudak bölgesini pürüzsüzleştiriyor. 
Fiyatı: 240 TL. 
 
Shiseido Hakkında:
1872 yılında kurulan Shiseido markası, 140 seneyi aşan bilgeliği ile dünyanın dört bir yanına eşsiz bir güzellik tanımı sunuyor. Shiseido Japon güzelliğinden esinlenerek paylaşım ve empatiyle beslenen güçlü ve pozitif bir güzellik ortaya çıkarırken aynı zamanda güzellik nerede olursa olsun onu bulup tüm dünya ile paylaşıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI