Ana SayfaMücevherYeni yılda Jival`den pırlanta ışıltısı

Yeni yılda Jival`den pırlanta ışıltısı

Yaklaşan yılbaşı ile “ne alsam?” telaşı başladı. Her yaşa ve zevke uygun ürünler sunan ve kurulduğu 2006 yılından beri Türk kuyumculuk sektöründe olan JİVAL 4’üncü yaşına girerken, sevdiklerine unutulmaz ve kalıcı bir yılbaşı hediyesi arayanları unutmuyor. Yeni, zarif “yılbaşı koleksiyonu” ile hediye arayışlarına şık bir alternatif oluşturan Jival, 4’üncü yılını Aralık ayı sonuna kadar tüm pırlanta ürünlerinde yaptığı yüzde 40 indirimle, sevenleri ile birlikte kutluyor.

Jival’in İstanbul Nuruosmaniye merkez mağazası ile Türkiye çapındaki tüm pırlanta satış noktalarında geçerli olan kampanya, yılbaşına özel hazırladığı, günün her saatinde kullanılabilen zarif pırlanta yüzük, bileklik ve kolyelerin yer aldığı zevkli koleksiyonuna indirimli olarak sahip olmanızı sağlıyor.
JİVAL, altından pırlantaya kadar geniş yelpazede, kadın, erkek ve çocuklara özel şık ve zarif ürünler sunmasıyla tanınıyor. Yüzükten küpeye, kolyeden bilekliğe, kravat iğnesinden kol düğmesine ve çocuk ürünlerine kadar geniş yelpazede altın ürünler ile JİVAL, kalite ve estetiği özgün tasarımlarına yansıtarak, bugün Türkiye çapında bin 700’ü aşkın seçkin noktada mücevher severler ile buluşuyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI