Ana SayfaYaşamYepyeni Bir Girişim: Gift For You

Yepyeni Bir Girişim: Gift For You

Sevgilimize, eşimize, yakın arkadaşlarımıza güzel sürprizler yapmak istiyor ama bir türlü zaman yaratamıyoruz değil mi? O en çok içimize sinen hediyeyi bir türlü bulamıyoruz. İşte tam bu noktada devreye Gift For You giriyor. Bizler için birbirinden güzel şapka kutularını hediyeler ve çiçeklerle dolduran bu ikiz kız kardeş, Merve ve Burcu`nun bu projeyi yaratma aşamasını gelin bir de kendi ağızlarından dinleyelim.  
Öncelikle bu yaratıcı fikri hayata geçirdiğiniz için sizi tebrik ederim. Çoğu insan yoğun temposundan dolayı sevdiklerini arzu ettikleri sıklıkta mutlu etmekte zorlanıyor. Fakat siz hem zevkli hem de orijinal fikirleriniz sayesinde bunu kolaylaştırıyorsunuz. Peki nasıl başladı bu fikri hayata geçirme fikri? Süreç nasıl gelişti? Bize biraz anlatır mısınız?
Biz uzun süredir kendi çevremizde böyle bir eksikliğin olduğunun farkındaydık, tam da bu sırada kardeşim Burcu`nun bu fikri geliştirmesiyle çok hızlı bir şekilde projemizi hayata geçirmeye karar verdik. Süreç aslında  tahminimizden de hızlı ilerledi, kararı aldığımızda Kasım başıydı, ve insanlar yeni yıl için hediye arayışlarına başlamıştı bile.. Bizim için iki seçenek vardı  ya hızlı bir giriş yapmak ya da biraz daha bekleyip öyle bu işe başlamaktı. Bizim kararımız, en hareketli zamanda  yani yılbaşı öncesi Gift For You`yu ayağa kaldırmak oldu. Bizim için gerçekten çok yoğun bir dönem olmasına rağmen, yeni başlamış olmanın verdiği heyecanla çok keyifli işler yaptık ve iyi bir tecrübe edindik. 
  
İkiz kız kardeşler olarak, aranızda nasıl bir görev dağılımı var peki?
Biz hediye vermeyi çok seven, etrafındakilere her defasında çok özenerek hediyeler hazırlayan ve bunu bir keyif haline getiren ikiz kız kardeşiz. Fikirler,konseptler ve şapka kutularının tasarımı tamamen kardeşim Burcu’ya ait, geri kalan tüm pazarlama ve iş geliştirme kısmıyla ise ben ilgileniyorum.
Süreç nasıl işliyor? Yani kişi size ulaşıyor, arkadaşından bahsediyor ve siz de ona göre hediyeler mi seçmeye çalışıyorsunuz? Yoksa belli başlı kalıplar var mı?  Bir paket ne kadar günde tamamlanıp ulaştırılıyor?
Aslında sorunuzda çok iyi özetlemişsiniz. Kutularımızı tamamen kişiye özel olarak hazırlıyoruz. Bize ulaşan kişilerden istediğimiz tek şey hediye vermek istedikleri kişiyle ilgili küçük tüyolar. Bu kişi arkadaşı olabilir,eşi yada sevgilisi, onun sevdiği şeyler, hobileri, dinlediği müzikler, hayalindeki seyahat ..vs gibi bilgileri edindiktensonra konsepti hazırlıyor ve içine koymayı düşundüğümüz hediyeleri müşterimizle paylaşıyoruz. Onayından sonra üç iş günü içerisinde hediye kutusunu adresine teslim ediyoruz.
Verdiğimiz bu hizmetle iki şeyi hedefliyoruz; öncellikle hediye veren kişinin günlük hayatı ve yoğun iş temposunda, sevdiklerine ayıracak zamanı bulamadığını göz önünde bulundurup,onlara kişiye özel ve lüks  bir hediye servisi hizmeti sunarak hayatlarını kolaylaştırmaya çalışmak.. Diğer taraftan ise hediyeyi alan kişinin ona özel olarak hazırlanmış kutusundan çıkan farklı bir sürü hediyeyle yüzünü güldürebilmek.. Her hediye aracılığıyla aslında  o kişiye dokunabilmek ve tabiiki hediye kutusunun içinde sadece ona özel, sevdiği şeyleri bulduğunda özenle düşünüldüğünü hissetirmeyi çok önemsiyoruz.
Ayrıca, çok yakın zamanda websitemizde online olarak satılacak hazır konseptli kutularımızla  daha çok kişiye erişmeyi hedefliyoruz. Yine kişiye özel kutu hazırlatmak isteyenlere ise en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.
Fiyat aralıkları nasıl oluyor?
Kutularımızı kişiye özel olarak hazırladığımız için fiyat aralıkları da içindeki ürünlere göre değişiklik gösteriyor.
İstanbul dışındaki şehirlere yollama şansınız var mı veya zaten yolluyor musunuz?
Evet, şehir dışına gönderimlerimiz de oluyor.
Geri dönüşler nasıl oluyor peki, olumlu dönüşler alıyor musunuz?
Biz bu işi çok severek yaptığımız ve karşı tarafın beğenisini herşeyden çok önemsediğimiz için, geri dönüşleri çok ciddi bir şekilde değerlendiriyoruz. Hazırladığmız her kutu için çok özeniyoruz ve hatrı sayılır bir vakit ayırıyoruz. Bu yüzden de  hediyeyi hem veren, hem de alan kişinin de mutlu olduğunu görmeden biz o kutuyu başarıyla sattığımıza inanmıyoruz. Şimdiye kadar aldığımız geri dönüşlerin olumlu olması,  bugün bu işi daha da heyacanla yapmamıza sebep oluyor. Tabii ki, olumlu  ya da olumsuz tüm  yorumlar bizim için çok değerli ve kendimizi geliştirebilmemiz için önemli birer fırsat..
Trendus okurları için söylemek istediğiniz bir şey var mı son olarak?
Trendus severek okudugumuz ve içeriğiyle ilham aldığımız bir websitesi. Severek hayata geçirdiğimiz bu güzel projemizle, Trendus okuyucularının da tanışmalarını heyecanla bekliyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI