Ana SayfaYaşamYılbaşı Gecesi Tv`de Neler var

Yılbaşı Gecesi Tv`de Neler var

Tv8- O Ses Türkiye

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Emre Kınay, Barış falay, Aras Bulut İynemli, Gürkan Uygun, Ezgi Mola, Büşra Pekin, Paramparça’nın genç oyuncuları Alina Boz ve Leyla Tanlar, Hande subaşı ve Hidayet Türkoğlu, İsyan şarkısıyla sosyal medyada ünlenen Ahmet Parlak, 3 Adam ibrahim büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler ile olacak. Program saat 20.00’de tv8’de yayınlanmaya başlayacak ve 2016’ın ilk saatine kadar devam edecek. 

Kanald- Arka Sokaklar, Beyaz Show

Kanal D’de 2016 yılbaşı akşamı 20.00’de Arka Sokaklar dizisi yılbaşı özel bölümüyle yayında olacak. Saatler 23.15’i gösterdiğinde ise Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show yılbaşı akşamı özel yayınıyla ekranlarda olacak. Beyaz Show konukları Serdar Ortaç, Hande Yener, Murat Yıldırım, Ezgi Mola Çağatay Ulusoy gibi isimler…

Star- Big Brother

Star TV’nin yılbaşı ekranı ise bir film ve Big Brother’dan oluşacak. Geniş Aile Yapıştır isimli Türk filmi TV’de ilk defa yılbaşı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

Atv- Yeni dizi `Yeter`, Kim Milyoner Olmak İster

Yılbaşı gecesi yayınlanacak olan yeni dizi Yeter, ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Kim Milyoner Olmak İster ünlü isimlerin yarışacağı ve geliri hayır kurumlarına bağışlanacak olan yılbaşı özel bölümü 22.20’de ekranlarda olacak. Saat 00.20’de ise sevilen şov programı Elin Oğlu yılbaşı bölümüyle ATV ekranlarında olacak.

Show tv- Sibel Can Konseri, Güldür Güldür

Show TV’de saat 20.00’de Güldür Güldür Show’un tekrar bölümü yayınlanacak. Saatler 22.00’yi gösterdiğinde ise Sibel Can’ın yılbaşı özel konseri ekranlarda olacak ve yaklaşık 3 saat sürerek yeni yılın ilk saatine kadar yayınlanacak.

TLC- Victoria’s Secret Fashion Show

31 Aralık Perşembe günü saat 18:30’dan itibaren başlıyor. Senenin en çok beklenen moda etkinliği, Victoria’s Secret Fashion Show saat 00:00’da TLC ekranlarında olacak. CNBC-E’nin kapanmasıyla  TLC’de adlı kanal açılmıştır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI