Ana SayfaGüzellikYılbaşında kendinize botanik yağlarla gelen “gençlik” hediye edin!

Yılbaşında kendinize botanik yağlarla gelen “gençlik” hediye edin!

Genç bir görünümü korumak için cilde anında nüfuz eden ve pürüzsüzleştiren antioksidan yenileyici serum, kuru ve donuk ciltlerde hayati besinleri yenilemek için omega 3, 6, 9 yağ asitleri ile doludur. Kuşburnu özleri ve ölmez otu, hasarlı cilt hücrelerini onarır ve elastikiyeti gözle görülür şekilde geri kazandırarak, daha sıkı, esnek ve parlak bir cilt elde etmenizi sağlar.
 
İçeriği kolajen ve elastin seviyelerini destekler, çevresel hasarlara ve oksidatif strese karşı yüksek koruma sağlar.
 
En değerli içerik
Bu hafif,  hızlı emilen ipeksi serum, adeta cildinizin günlük multi-vitaminidir. Güçlü bitki bazlı antioksidanlar ve vitaminlerle formüle edildiği için hiperpigmentasyonu gözle görülür şekilde azaltır. Cildi derinden nemlendirerek ince çizgilerin azalmasını sağlar ve cildi dolgunlaştırır.
 
Lonjevite nemlendirici yağları, bitki bazlı aktif bileşenlerin mümkün olduğunca güçlü olmasını sağlamak için küçük partiler halinde taze olarak üretilir. PH dengelidir. Paraben, ftalat, formaldehit, silikon, sülfat, mineral yağ veya sentetik koku veya renk içermez. Vegandır.
 
Etkiyi güçlendirmek için
Gece ve gündüz, temizlenmiş yüz ve boyuna 2-3 damla ılık olarak uygulayın. Daha pürüzsüz ve parlak bir cilt için siyah obsidiyen Gua Sha ile etkiyi artırabilirsiniz. Çin’de kadınların antik çağlardan bugüne güzellik ritüelinde kullandığı Gua Sha, bir masaj taşıdır.
 
En doğal yüz gençleştirme
Lonjevite Black Obsidian Gua Sha taşı, daha pürüzsüz, daha sıkı bir cilt görünümünü iyileştirmeye yardımcı olurken, dolaşımı teşvik etmek için tasarlanmıştır. Siyah obsidiyen kristalinden yapılmış olan taş, çeşitli kültürlerde derin şifa amacıyla kullanılmaktadır.
 
Gua Sha taşı “doğal yüz gerdirici” olarak da bilinir. Parlak siyah obsidiyen, güçlü volkanik patlamalar ve hızla soğutulan lavlardan oluşan doğal bir “cam”dır. Siyah Obsidiyen, “ilahi taş” olarak da adlandırılır.
 
Lonjevite’nin özel tasarım Gua Sha taşı, uygulanan serumun etkisini artırmayı, kan dolaşımını hızlandırmayı, lenfatik drenajı teşvik ederek yüzdeki şişkinliği azaltmayı destekler. Taşı, masaj yapmadan önce sıcak suda ısıtmalı, sivri ucunu akupunktur noktalarında, taraksı yüzeyi alında ve elmacık kemiklerinde,  kıvrımlı yüzeyleri ise boyun, yanak ve alın bölgesinde kullanmalısınız. Black Obsidian Gua Sha, düzenli kullanımda yüzü şekillendirmeye ve kaldırmaya yardımcı olur.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI