Ana SayfaModaYılbaşında Ne Giysem

Yılbaşında Ne Giysem

Biz kadınlar ne giyeceğimize önceden karar vermeyi çok severiz.. Hele bir de özel bir gece için hazırlanılacaksa, çoğu kadın o gecenin hazırlıklarına aylar önceden başlar. Gelelim yılbaşına.. Malum Aralık ayına girmiş bulunmaktayız. Yılbaşı gecesine sayılı günler kaldı. Her ne kadar yılbaşı gecelerinde eskisi gibi bir süs püs olmasa da, yeni yıla güzel girmek için güzel görünmeyi hepimiz isteriz. Peki bu sene yılbaşı akşamı giymek için nereden ne bulabiliriz? Hangi elbiseler/kumaşlar daha moda? Hangi aksesuarlarla kıyafetimizi tamamlayabiliriz? Tüm bu soruların cevabını biz sizin için biraz düşündük.. 

Öncelikle klasik elbiselerden şaşmadık. Birçoğumuz yılbaşı akşamı için elbise tercih edeceğinden dolayı, buradan yola çıktık. Malum bu sezonun en popüler kumaşı KADİFE. Bizim de ilk önerimiz kadife elbiseler oldu. Zara, Mango, Topshop gibi `mass production` mağazalarda bulabileceğiniz bu elbiseler, aslına bakarsanız yılbaşı gecesi için ideal olan elbiselerden bazıları.. 

Ama yılbaşı deyince akla ışıltılar, parıltılar, boncuklar, işlemeler de gelmiyor değil. Zaten böyle elbiseleri giymek isteyenler için en güzel bahane de yılbaşı! Bu mutlaka elbise olmak zorunda da değil. Pullu bir etekle, basic bir üst de yılbaşı akşamı için oldukça uygun bir kıyafet olabilir. Tabii bu biraz nereye gittiğinizle ilgili olarak da değişir. 

Şu sıralar revaçta olan bir diğer trend ise boyundan bağlamalı elbise veya bluzlar.. Bu tarz bir elbiseyle de hem modern, hem de yılbaşına uygun bir kıyafet seçmiş olabilirsiniz. 

Biraz daha cool olmak isterseniz elbise tercih etmemenizi öneririz. Alternatif olarak deri pantolonlar ve üzerine seçeceğiniz süslü veya oldukça sade bir bluz, sizi biraz daha `grunge` bir havaya sokacaktır. Hatta bizden size tavsiye, üstünüze aldığınız bir (suni) kürk ile çok daha havalı durabilirsiniz.

Tabii bir de klasiklerden şaşmayan cici kızlarımız var. Onlar için de dantelli elbiseler güzel bir seçim olabilir. Hatta dantel severim ama cici kız değilim diyenleriniz varsa, biraz daha dekolteli modeller de galerimizde mevcut. 

Şimdi galerimize tıklayın ve önerilerimizi inceleyin! Ayakkabı, çanta ve aksesuarlar da bulabileceğiniz galerimizde, çok para harcamak isteyenler için de seçeneklerimiz mevcut!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI