Ana SayfaYaşamYol Ayrımı Gala Yaptı

Yol Ayrımı Gala Yaptı

Şener Şen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Av Mevsimi”nin ardından 7 yıl sonra ilk defa beğeneceği bir senaryo geldiği için bu filmde rol aldığını söyledi.

Yavuz Turgul’un katılmadığı gecede, çok kıymetli bir ekiple çalıştıklarını aktaran Şen, “Yavuz Bey çok titiz olduğu için hazırlık çok önceden oldu. Biz de pek alışık olunmayan bir yöntem izledik, 1,5 ay kadar prova yaptık çekimden önce. Neredeyse bir tiyatro oyununun sahneye konması gibi hazırlık oldu. 2 ay da çekimler sürdü.” diye konuştu.

Şen, gelecek senaryolara bağlı olarak bir sonraki filmini daha çabuk çekebileceğine dikkati çekti.

Filmde Şener Şen’in annesi rolünde yer alan Çiğdem Selışık Onat da film teklifini, özellikle Şen ve Turgul ile çalışmak istediği için kabul ettiğini dile getirdi.

Onat, filmi kendisi için bir hediye olarak kabul ettiğinin altını çizerek, “Ben Türkiye’ye döndüğümde bir anlamda emeklilik gibi yorumladığım bir başka yaşam düzeyine girmek, tiyatro ve oyunculuk dışında başka şeyler düşünmek istedim ama hayat sürprizlerle dolu. Beni kuyruğumdan yakaladı, yine film, oyunculuk ve hikayeler anlatma dünyasına çekti.” ifadelerini kullandı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI