Ana SayfaYaşamYükselmesi Beklenen En İyi Kripto Paralar

Yükselmesi Beklenen En İyi Kripto Paralar

Peki yükselmesi beklenen en iyi kripto paralar hangileri? Arz durumu, projenin potansiyeli ve yatırımcı kitlesi en önemli konuların başında. Metaverse, gaming, NFT ya da DeFi gibi alanlarda çözümler sunan, yükselmesi beklenen en iyi coin’lere bakalım.

Bitcoin

Kripto piyasası için altın olarak görülen Bitcoin, bir GEM elbette değil. Ancak Bitcoin, barındırdığı potansiyelle ve gitgide güçlenen ağıyla hala yüksek getiri potansiyeli barındıran bir kripto para birimi. Bitcoin’in sınırlı arzı üzerindeki en büyük faktör madencilik getirisi, bu da her 4 yılda bir yarıya düşüyor. Arzın sınırlanması, Bitcoin’e yönelik talebin dalgalanmasıyla birleşince Bitcoin öngörülemez bir potansiyel sunuyor.
 
2021 yılında 69.000 dolar ile ATH, yani tüm zamanların zirvesini gören BTC, 2023 itibariyle 16.000 dolar düzeyinde işlem görüyor. Bitcoin kabul eden şirketlerin sayısının artması, kurumsal yatırımcıların sürece dahil olması BTC fiyat seviyesi için olumlu bir senaryodan söz etmeyi mümkün kılıyor.

Ethereum

Yükselmesi beklenen en iyi kripto paralar içinde Ethereum, yer alması gereken bir coin. ETH ile ilgili son dönemde en önemli adım, Proof of Stake konsensüs modeline geçmesi oldu. Geçmişte ETH madenciliği için işlemci gücü yüksek cihazlar gerekirken, şimdi stake, yani ETH kilitleme yeterli. Shiba Inu, Decentraland gibi birçok projenin Ethereum blokzincirinde barınması, bununla birlikte ağın sahip olduğu ciddi geliştirici ekosistemi ETH’yi popüler kılan konulardan. 4800 dolarlık zirvesinin ardından, 1000 dolarlara çekilen ETH, yükselmesi beklenen coin’ler arasında.

Dogecoin

Bir şaka coin’i olan Dogecoin, 2020 ve 2021’e damgasını vuran kripto paralardan biri olmuştu. Dogecoin’in en büyük destekçilerinden biri olan Elon Musk’ın, popüler sosyal medya platformu Twitter’ı satın alması, Dogecoin’in yeniden bir tırmanışa geçme potansiyeli barındırdığını gösteriyor. Dogecoin, Musk’ın Twitter’daki ödeme sistemlerine entegre edilebilmesi ihtimali ile yatırımcıların gözdesi konumunda.

Tron

Tron ağının token’i olan TRX, piyasa değerine göre en büyük varlıklar arasında yerini koruyor. Tron ağının düşük işlem ücretiyle kripto para transferine olanak tanıması ve içerik üretici ekosistemindeki önemi, bir sonraki boğa piyasasında Tron’u ön plana çıkarabilir. Piyasada Terra Luna gibi büyük oyuncular çekilirken, Tron gibi köklü coin’lerin halen yüksek piyasa değerini koruması ve kullanılabilirliğini artırması, gelecekte TRX’i en potansiyelli varlıklardan kılıyor.

ApeCoin

Ape coin, dünyanın en büyük NFT topluluklarından Bored Ape Yacht Club’ın token’i. Piyasaya çıktığı anda birçok büyük borsada ses getiren APE, sert fiyat hareketlerine sahne oldu. Ancak APE’nin şanssızlığı, 2022 gibi genel bir düşüşün görüldüğü senede ortaya çıkması oldu. ApeCoin, 20 doların üzerindeki seviyelerden 4 doların altına geriledi. BAYC topluluğu güç kaybetmedikçe, APE’nin her zaman piyasada yeri olacak gibi görünüyor.

Avalanche

Avalanche ağının yerel token’i olan AVAX, birçok yatırımcının sepetinde yer almaya devam eden bir varlık. Türk profesör Emin Gün Sirer tarafından geliştirilen proje, paralel ağlarla çalışan yenilikçi yapısıyla öne çıkıyor. AVAX, 100 doların üzerinde seviyelerden 10 dolarlı seviyelere geriledi. İlerleyen yıllarda Avalanche ağında geliştirilen yeni projelerin artması, kripto paranın yeniden eski seviyelerine çıkmasına neden olabilir.
 
Kripto para piyasasında bu projelere ek olarak ETC, ATOM, XMR ve LINK gibi birçok coin yükseliş potansiyeli barındırıyor. Bu coin’lere ve GEM coin’lere yatırım yapmak için, piyasanın en güvenilir kripto para borsası Kucoin’de düşük işlem komisyonları ile yatırım yapabilirsiniz. Üstelik yeni üyeler, 500 USDT’ye varan bonus alma hakkına sahip…
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI